337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

evet canım doğru dağıtım izni daha sonra oluyo

tmm canım çok saoll ben bi tutiye bakım bulablcemmi bulamzsam sizin haberınz varmı nasıl rahatmymş dogu beyazt tuti hiç bahsettimi canım ?
cnm sen zatn bi ara bizim topige yazmştn askern gitmeden
htrlıyorm htta adaşız demiştm :))
bide DC yazmşsn bizde DC yiz
tutide bizm konuda 335.ksa dnem yazdıgmz msjlardn bulabilirsn
ama askeri rhat bildigm kadarıyla

cnm sen zatn bi ara bizim topige yazmştn askern gitmeden
htrlıyorm htta adaşız demiştm :))
bide DC yazmşsn bizde DC yiz
tutide bizm konuda 335.ksa dnem yazdıgmz msjlardn bulabilirsn
ama askeri rhat bildigm kadarıyla

evet canım hatrladım ismine baktım şmdi senın sizinle konuşuorum şuan ama kıme cevap verdgmı blmıorum isimlere bakmadan okadar dalgınım hesap ett tamam htrladım şmdi evet adaşımm :)

ay ben bu satırları okurken ağlamaya başladım bile.. uff çok zor olacak çook..nasıl tutacam kendimi ?
yarın sabah 8 de yollicaz biz de.. 6 saatlik mesafeye gidiyor benim eşim ama çarşı izinleri 1 gün olacak..
gider miyim bilmiyorum, eşim gelme diyor ama bakalım..

senide allah kavuştrsun tatlımm allahım hepimizi bir an önce eşlerimize sahiplerimize kavuştrsun onsuz bı hayatı düşünemiorum çok zorr çookkk

Son düzenleme:
senide allah kavuştrsun tatlımm allahım hepimizi bir an önce eşlerimize sahiplerimize kavuştrsun onsuz bı hayatı düşünemiorum çok zorr çookkk

çok zor elbette ama sabırlı olmamız lazım..
onlara bişey olmasın, biz sıcak evimizde, rahatımız yerinde bekliyeceğiz onları..
ama onlar değişik bi ortamda ağır eğitimlerle geçirecekler bugünleri.
Allah onlara güç kuvvet sağlık versin inşallah.
geçer ne de olsa sayılı gün.
inşallah 17 Mayıs ta terhis olacaklar..

canımm inan aynen bana bugün bir haller oldu zor tutuyorum kendimi kalbime bişeyler oluyo,tarifsiz bir duygu ve yarın sabah istanbuldan tekirdağa geçicek yani ben uğurlayacağım,nasıl olucak bilmiyorum şimdiden ağlıyorum,dua ediyorum ama hava nasıl soğuk görüyorsunuz allahım ne olur hepimizin sevdiği ve tüm askerlerimiz rahat etsinler,üşümesinler

canım eğer evliysen evci çıkarabilirdsin haftasonbları ben kaç defa evci çıkardım hem askerlikte zamıyor iki gece sarılıp uyrsnz

bu arada ne kadar doğru bilmiyorum ama tekirdağ jandarmaya çıkanları aynı gün f tipi cezaevine gönderiyorlarmış,orasıda rahatmış ama nöbeti var yine böyle birşey kudum,hayırlısı olsun

canım eğer evliysen evci çıkarabilirdsin haftasonbları ben kaç defa evci çıkardım hem askerlikte zamıyor iki gece sarılıp uyrsnz

gerçekten mi? valla bilmiyorduk..
o zaman tabi ki çıkarız.zaten o gidince ayrıntıları öğrenir.
içimi rahatlattın valla, çok özleyince atlar giderim
artık uyur muyuz bilmem

canım benim Allah kavuştursun Allah'ım korusun kötülüklerden bütün askerlerimizi.. çok iyi anlıyorum yaşadıklarını biz de yaşadık zor oluyo ama geçiyo inanın.. şimdi sizden en çok moral bekledikleri zaman sizi ağlarken görürlerse onlar için daha zor olur dik durmaya çalışın ben ağlamadım askerim giderken ama otobüste o el sallayışı gözümün önünden gitmedi günlerce çok ağladım onun haberi yok soruyodu bana ağlıyo musun diye ben de ağlamıyorum sen iyisin sesini duyuyorum ya diyodum bi bilse ne gözyaşları döktüğümü

ben dun gördüm en son beraber öğrendik istanbul olduğunu benim il tercihim yoktu sadece sağsalim gelsin istiyorum o kadar
yarın sabah uçakla gidecek nasılsa ankara istanbul arasıbugunden yola çıkmadı. bazıları bugun yolcu etmiş çok üzüldüm. bende biçok arkadaş gibi o giderken yanında olamıyacağım bu iyi mi kötü mü bilmiyorum en azından üzüldüğümü görmeyecek.
benim aklımda kalan ise dün gitmeden defalarca sarıldı hep kendine dikkat et dedi kendinden çok beni düşünüyor yani unutmayın onların aklıda bizde kalıyor. offf ben şimdiden özledim ya nasıl geçecek onca gün:18:

artık uyur muyuz bilmem

evet canım ben de çıkardım evci askerimi bir kere yakınsa sık sık gidersin benimki çok uzak ve dağıtımdan sonra gittiği yerde çarşı izni bile yok o yüzden gidemiyorum ama yakın olsa 1 dakka durmazdım..
bu arada artık anladım ki bütün asker yarenleri kuduruk

25 yaşında benm sözlümde
off çok morelim bozuldu benim kime söylesem manisa kırkağaç diye başka yer mi çıkmamış diyolar eğitimi en zor yermiş orası

çok korkuyorum
zaten morelim bozuktu artık hepten psikolojimde bozuk..
=(( ona destek için kendimi zor tutuyorum
sen spora alışkınsın çok yorulmazsın vs diyorum sürekli
içim acıyoooooo:84:

psikolojik olarak kuduruk oluyoruz esasında:78:

hayırlısı olsun canım Allah sabrını verecektir üzülme..

sanırım acemilikte bir ay çarşı izinleri olmuyormuş. dağıtımda da Burdur da kalırsa sorun olmaz.
ama bazen Kıbrısa gönderebiliyorlarmış. yine orda kalırsa ayda bir giderim, çok kolay geçer o zaman..:92:

tmm canım çok saoll ben bi tutiye bakım bulablcemmi bulamzsam sizin haberınz varmı nasıl rahatmymş dogu beyazt tuti hiç bahsettimi canım ?
Bizim topikte gerileyen sayfalara gidersen Tutimin yazdıklarını bulabilirsin canım. Ya tabi ne de olsa asker ocağı ana kucağı değil ama Tutimin anlattığına göre komutanlar felan iyyimiş.. İnşallah rahat eder canım askerin zaten yer önemli değil en önemlisi komutan. O iyi olursa olay bitiyor...
artık uyur muyuz bilmem

Tabii evci çıkarabilrsin canım.. Ben geçen hafta askerimin yanındayım 1 gece kaldık beraber.... Uyumicağınıza yemin edebilirim

aa nekadar güzel ne tesadüf vallahi.öncelikle allah kavuştursun canım gönderdikten sonra ilk bir hafta sancılı bir dönem oluyor sonramı ister istemez alışıyosun.sabretmeyi öğreniyosun biliyosunki aslanlar gibi gönderdik aslanlar gibi gelecekler.orda hepsi allaha ve sonra sevdiklerinin dualarına emanet.Allahım hepsini korusun.canım senin askerin jandarma olarakmı gitti?benim eşim 158 gün yapacak yani 335.ler 158 gün yapıyor ama sizinkiler tam tamına 155 gün sonra allahın izniyle dönerler.tabi yol izinleri falanda oluyor mesafeye göre değişiyor canım o.benden sana tavsiye sabret ve dualarını eksik etme.inan ilk başlar zor ama sonra vakit çok hızlı geçiyor.sakın ve sakın telefonda falan ağlama.inan kafalarına çok takıyolar.hep gül ve destek ol ona.çünkü şuanda sana ihtiyacı olduğu en zor zamanda.

canım benim olumsuz düşünme, belki de çok rahat geçecek?
ha rahat olmasa bile daha güçlü, kuvvetli, ayakları yere sağlam basacak halde gelecekler..
sporunu yapsın, daha fit olsun kaslı olsun gelsin..üstelik daha sağlıklı olacaktır..
böyle düşünmeye çalış..

Bugece 12 de bende yarimi yolluyorum İzmir'e dayanılmaz bişey ağlamamak için kendimi sıkıyorum zorluyorum ama nafile kirpklerimden düşüyo yaşlar tutamıyorumm..Allahım hepimize sabır versinn..hıcbısey yapmak gelmıyo ıcımden hersey anlamsızz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…