iki kere yazmisim aynı mesajı :)))
ya bir arkadas demiş,gittikten 2 hafta sonra yemin töreni oldu diye..tahminlerimize gore :) bizimkininde yemin töreni 2 hafta sonra olurmuş,ama dağıtım izni vermezlermiş..dağıtım iznini daha sonra veriyorlarmış öyle oldugunda..doğru mudur :)))
cnm sen zatn bi ara bizim topige yazmştn askern gitmedentmm canım çok saoll ben bi tutiye bakım bulablcemmi bulamzsam sizin haberınz varmı nasıl rahatmymş dogu beyazt tuti hiç bahsettimi canım ?
cnm sen zatn bi ara bizim topige yazmştn askern gitmeden
htrlıyorm htta adaşız demiştm :))
bide DC yazmşsn bizde DC yiz
tutide bizm konuda 335.ksa dnem yazdıgmz msjlardn bulabilirsn
ama askeri rhat bildigm kadarıyla
haaa kızlar şunuda sölimm unutmadan bir ara elini tutarken çok sıkmışım ve gözlerim dolmuş o anda bana baktıgını ve gözlerinin doldugunu gördüm hemen kafamı çevrdim sakın aglamayın sıkın kendınızı snra ben toparladım ve gidene kadar aglamadım çünkü onlar bzden daha kötü durumdalar arkalarnda kaç kişiyi bırakıolar ağlamaya çok meyilli durumdalar havalimanından içeriye girdii bizde arkamızı döndük kaynanam la ben koptum ağlamaya başladık yanında ağlamayın lütfenn çok zor durumda kalıolarrrr çünküü
ay ben bu satırları okurken ağlamaya başladım bile.. uff çok zor olacak çook..nasıl tutacam kendimi ?
yarın sabah 8 de yollicaz biz de.. 6 saatlik mesafeye gidiyor benim eşim ama çarşı izinleri 1 gün olacak..
gider miyim bilmiyorum, eşim gelme diyor ama bakalım..
senide allah kavuştrsun tatlımm allahım hepimizi bir an önce eşlerimize sahiplerimize kavuştrsun onsuz bı hayatı düşünemiorum çok zorr çookkk
ahhh ahhhhh hangimiz aşık deiliski adamlarımızaa sarıldım boynunu kokladım kopamadımm kulagıma fısıldadı aglamak yokk sadece 5,5 ay 5,5 , 5,5 dedi üç dört kere yok aglamıorum aksıne çok mutluyum aşkım geldğinde sana tamamen kavuşmş olucam dedim ama içim kan aglıoduuu hala arada bir boğazım düğümlenio şuan evde durmak istemıoruummm
ay ben bu satırları okurken ağlamaya başladım bile.. uff çok zor olacak çook..nasıl tutacam kendimi ?
yarın sabah 8 de yollicaz biz de.. 6 saatlik mesafeye gidiyor benim eşim ama çarşı izinleri 1 gün olacak..
gider miyim bilmiyorum, eşim gelme diyor ama bakalım..
canım eğer evliysen evci çıkarabilirdsin haftasonbları ben kaç defa evci çıkardım hem askerlikte zamıyor iki gece sarılıp uyrsnz
kızlarrr benn gönderdiimmm askerimi 1 bucuk saat tirr ayrıyım sesini duyamıorum şuan uçakta uçuo 2 de kars a inicek ordan agrıya geçicekkkçookk zorrr Allahım düşmanımın başına asker yolu beklemeyi vermesinn ben şmdiden çookk özledimm ve çookk uzakkk hafta sonuda gidebilecgm bi yer deil orasııı
gerçekten mi? valla bilmiyorduk..
o zaman tabi ki çıkarız.zaten o gidince ayrıntıları öğrenir.
içimi rahatlattın valla, çok özleyince atlar giderim
artık uyur muyuz bilmem
evet canım ben de çıkardım evci askerimi bir kere yakınsa sık sık gidersin benimki çok uzak ve dağıtımdan sonra gittiği yerde çarşı izni bile yok o yüzden gidemiyorum ama yakın olsa 1 dakka durmazdım..
bu arada artık anladım ki bütün asker yarenleri kuduruk
Bizim topikte gerileyen sayfalara gidersen Tutimin yazdıklarını bulabilirsin canım. Ya tabi ne de olsa asker ocağı ana kucağı değil ama Tutimin anlattığına göre komutanlar felan iyyimiş.. İnşallah rahat eder canım askerin zaten yer önemli değil en önemlisi komutan. O iyi olursa olay bitiyor...tmm canım çok saoll ben bi tutiye bakım bulablcemmi bulamzsam sizin haberınz varmı nasıl rahatmymş dogu beyazt tuti hiç bahsettimi canım ?
gerçekten mi? valla bilmiyorduk..
o zaman tabi ki çıkarız.zaten o gidince ayrıntıları öğrenir.
içimi rahatlattın valla, çok özleyince atlar giderim
artık uyur muyuz bilmem
canım eşin benim köyümde askerlik yapıo ben kırklareli vizeliyim ve benım babamda orda askerlk yapmş yani kndı memleketınde şans işte eşin gerçkten güsel biyerde :) benim nişanlmda agrı doğu beyazıt a gtti bugun 337,dönem tam olarak kaç gün ögrenebılırmıyım canım ?
Tabii evci çıkarabilrsin canım.. Ben geçen hafta askerimin yanındayım 1 gece kaldık beraber....Uyumicağınıza yemin edebilirim [/B]
25 yaşında benm sözlümde
off çok morelim bozuldu benim kime söylesem manisa kırkağaç diye başka yer mi çıkmamış diyolar eğitimi en zor yermiş orası
çok korkuyorum
zaten morelim bozuktu artık hepten psikolojimde bozuk..
=(( ona destek için kendimi zor tutuyorum
sen spora alışkınsın çok yorulmazsın vs diyorum sürekli
içim acıyoooooo:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?