337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

tahmini yemin töreni kac hafta içinde oluyoo
yani yerine göre değişir.Silah tut komuta al sürün vırt zırt.ama jandarmalar3 haftada yemin ediyo diye bılıyrum. Yari jandarma olan 335lerden biri yardım edebilirmi??

Son düzenleme:
ben de 24 yaşındayım..ya tecrübeliler söyler mi bu acemilik kaç hafta sürüyo? benim sözlümde akrabasıyla aynı yere düşmüş:)

Benim nişanlım ankara polatlı uzun dönem askeri savcı olmuş kısa dönem istiyoduk yazın evleencektik ama hayırlısı olsun ne diyelim

Canım üzülme yeri güzel hem bildiğim kadarıyla para da alıcak en azından para biriktirmiş olur... Böylesi hayırlıymış diye düşün...

Hayırlı olsun ezgicim sevindim senin adına

Ayrıca saol tatlım :)

hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına

Teşekkür ederim ttlm

canımm bir antalyalı olaraktan söyleyimm için rahat olsun akseki antalyaya uzakta olsa aklının kalmayacağı bi yerde olcak şimdiden allah kavuştursun

Canım antalayaya uzak olması önemli değil çnkü bana daha yakın oluyor ozaman Herkes aklın kalmaz diyor valla rahatladım çok sağol

cnm bizimkide istanbul hasdal kısa dönem çıktı :)))

Gözümüzaydın canım inş rahat olurlar :26:

Burada dün gece yazdıktan sonra buraya giremedim birdaha bağlantı hatası dedi durdu bugünde ben gelmeye maşallah sayfalarca yazılmış herkese teker teker yazamadım. Hepimiz için hayırlı olsun bayanlar...

Selam kızlar benim sevgilim de Edirne Keşan'a düştü topçu olarak kısa dönem.Ben nasıl gün sayıcam bilmiyorum.Allah hepimize sabır versin kazasız- belasız- cezasız askerlik yaparlar inşallah...

Selam kızlar benim sevgilim de Edirne Keşan'a düştü topçu olarak kısa dönem.Ben nasıl gün sayıcam bilmiyorum.Allah hepimize sabır versin kazasız- belasız- cezasız askerlik yaparlar inşallah...

Amin canım sayılı gün çabuk geçer... bende hep sevgilime sen edirneye düşersin diyordum nasip başka memlekete gitmekmiş

Keşke ben de uğurlayabilseydim.Kayseriden gidicek ben İzmirdeyim.Yanında olabilseydim.Bu gece gitmeden son defa konuşucaz uzun uzun.Yani onun yerine ben gitsem daha rahat olurdu herhalde, beklemek çok zor geliyo şimdiden.

Keşke ben de uğurlayabilseydim.Kayseriden gidicek ben İzmirdeyim.Yanında olabilseydim.Bu gece gitmeden son defa konuşucaz uzun uzun.Yani onun yerine ben gitsem daha rahat olurdu herhalde, beklemek çok zor geliyo şimdiden.
canım bende otobüse geçiremiycem ama askere gitmeden önce son kez buluşacağız... üzülme canım yaa kayseri niree edirne nireee daha yakın geliyor sana sevinmelisin... ordada senden uzakta burda da senden uzakta en iyisi şafak saymaya başlamak 12 ay olsaydı daha zor olur Allah sabır versin hepimize sağselamet bitirip dönmeyi nasip eylesin :97:

Aminnn canım.Sağsalim dönsünler de evet.Ben abone olurum bu konuya artık. :) Sayarız berber.

Selamlar kizlar,
dün gece uzun saate kadar hem faceden hemde internetten takip ettim 337 dönemleri..
inanilmaz cok kisi jandarma ve denizci olarak iskenderuna gitti yeni benim dogup büyüdügüm memlekete=)
sizlerinde askerleriniz cok güzel yerlere düsmüs takip ettigim kadar, herzaman dedigim gibi iyi düsünmeye devam edin
Bu arada dagitimlari olurmu diye sormus bir arkadas cevapliyayim; genelde dagitim yapiliyor evet.. Kisa dönem askerlerin sadece yüzde 5i olduklari yerde kaliyorlar..
bide yemin töreni yer yer degisiyor..bizimki 2hafta sonra olmustu pilot bölgede oldugumuzdan..diger yerlerde dagitimdan bir gün önce felan oluyor bildigime göre..

pilot bölgelerde bi değişme oluyor mu bide tam olarak hangi iller pilot ve canım bize yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederiZ

kastamonu-gölköy
hatay-serinyol pilot bölgeydi canım bizim dönemde yani 335 döneminde ama duyduğum kadarı ile yine aynıymış...
bu arada jandarmaların 2 hafta sonra yemin töreni oluyor...

ayrıca bu 337 döeneminde çok talep olmuş çoğu asker direk doğuya gitmiş sizin askerleriniz en fazla çevre illere dağıtıma gider

Son düzenleme:

hoşgeldin canım,inan aynı lafı bende dedim keşke ben gitseydim onun yerine diye,kıyamıyoruz işte koca bebeklerimize

hoşgeldin canım,inan aynı lafı bende dedim keşke ben gitseydim onun yerine diye,kıyamıyoruz işte koca bebeklerimize

Hoşbuldum canım.Kıyamıyorum evet kar da Edirne taraflarından bastırdı haberini görünce televizyonda iyice kötü oldum baya soğuk olcak belli.Göz açıp kapayıncaya kadar geçse bitse...

ben de sözlümü uğurlayamıyorum en son iki hafta önce görüştük..sözlümde pazar günü gidecek 6 saat uzaklıkta çünküü..biz de bugün ve yarını iyi değerlendiricez konuşarak.uzakta olanları çok iyi anlyorum kendimden biliyorum hallerini.olsun ama ileride anki yeni tanışıyomuş gibi olucaz evlenince falan daha güzel olucağına inanıyorum uzak olmaktan dolayı bir avantaj yani bu..hepimiz bir gün sevdiğimizin yanıbaşında uyanalım artık ya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…