ben de 24 yaşındayım..ya tecrübeliler söyler mi bu acemilik kaç hafta sürüyo? benim sözlümde akrabasıyla aynı yere düşmüş:)
istanbul maltepe kısa dönem
Benim nişanlım ankara polatlı uzun dönem askeri savcı olmuş kısa dönem istiyoduk yazın evleencektikama hayırlısı olsun ne diyelim
Hayırlı olsun ezgicim sevindim senin adına
hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına
canımm bir antalyalı olaraktan söyleyimm için rahat olsun akseki antalyaya uzakta olsa aklının kalmayacağı bi yerde olcak şimdiden allah kavuştursun
cnm bizimkide istanbul hasdal kısa dönem çıktı :)))
sulkor MARDİN
ezgihkn AKSEKİ ANTALYA
I3EI3EK ANKARA POLATLI
maibeyaz ÇANAKKALE
ıcan LULEBURGAZ KIRKLARELİ
mavigül86 KÜTAHYA HAVA KUVVETLERİ
yumi TEKİRDAĞ
electr ARTVİN
nilsot DENİZLİ
elfida ESKİŞEHİR
*sea* DOGUBEYAZIT AĞRI
cekhu ÇANAKKALE
Selam kızlar benim sevgilim de Edirne Keşan'a düştü topçu olarak kısa dönem.Ben nasıl gün sayıcam bilmiyorum.Allah hepimize sabır versin kazasız- belasız- cezasız askerlik yaparlar inşallah...
hayırlı olsun tatlım benımde Alemdağ istanbul
canım bende otobüse geçiremiycem ama askere gitmeden önce son kez buluşacağız... üzülme canım yaa kayseri niree edirne nireee daha yakın geliyor sana sevinmelisin... ordada senden uzakta burda da senden uzakta en iyisi şafak saymaya başlamak 12 ay olsaydı daha zor olur Allah sabır versin hepimize sağselamet bitirip dönmeyi nasip eylesin :97:Keşke ben de uğurlayabilseydim.Kayseriden gidicek ben İzmirdeyim.Yanında olabilseydim.Bu gece gitmeden son defa konuşucaz uzun uzun.Yani onun yerine ben gitsem daha rahat olurdu herhalde, beklemek çok zor geliyo şimdiden.
canım bende otobüse geçiremiycem ama askere gitmeden önce son kez buluşacağız... üzülme canım yaa kayseri niree edirne nireee daha yakın geliyor sana sevinmelisin... ordada senden uzakta burda da senden uzakta en iyisi şafak saymaya başlamak 12 ay olsaydı daha zor olur Allah sabır versin hepimize sağselamet bitirip dönmeyi nasip eylesin :97:
Aminnn canım.Sağsalim dönsünler de evet.Ben abone olurum bu konuya artık. :) Sayarız berber.
Selamlar kizlar,
dün gece uzun saate kadar hem faceden hemde internetten takip ettim 337 dönemleri..
inanilmaz cok kisi jandarma ve denizci olarak iskenderuna gitti yeni benim dogup büyüdügüm memlekete=)
sizlerinde askerleriniz cok güzel yerlere düsmüs takip ettigim kadar, herzaman dedigim gibi iyi düsünmeye devam edin
Bu arada dagitimlari olurmu diye sormus bir arkadas cevapliyayim; genelde dagitim yapiliyor evet.. Kisa dönem askerlerin sadece yüzde 5i olduklari yerde kaliyorlar..
bide yemin töreni yer yer degisiyor..bizimki 2hafta sonra olmustu pilot bölgede oldugumuzdan..diger yerlerde dagitimdan bir gün önce felan oluyor bildigime göre..
Keşke ben de uğurlayabilseydim.Kayseriden gidicek ben İzmirdeyim.Yanında olabilseydim.Bu gece gitmeden son defa konuşucaz uzun uzun.Yani onun yerine ben gitsem daha rahat olurdu herhalde, beklemek çok zor geliyo şimdiden.
hoşgeldin canım,inan aynı lafı bende dedim keşke ben gitseydim onun yerine diye,kıyamıyoruz işte koca bebeklerimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?