337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

ne bilim gezmek tatlı heralde, fırsatı bulunca da gitmiş anında
haklısın ne diyim :26:
hani belki o da kendini savunsa askerlikte 5 ay bi yere gitmedim hakettim falan dicektir
ama biz de sabır falan kalmadığı için alttan alamıyoruz artık sanırım
askerlik bitti derdi bitmedi bu ne yaa

aynen canım,askerden gelince herşey iyi olcak dedik ama daha kötü oluyo sanırım..
mutlaka gezmek isticeklerdir ama benim yüzümü bile görmedi doğru düzgün ve hemen gitti..
bi yandan da kızdığım şey ben uzak bi yere gidiyorum desem kıyamet kopar ama o ben kızsam da gidiyo işte :69:
bende bugün söledim dedim gelince konuşçaz,parmağına yüzük girince böyle yapamazsın.
tamam konuşuruz dedi :26:

ömrünüzün geri kalan tüm yıldönümlerinde özel günlerinde hep yan yana beraber be el ele olun inşalah canım benimmm :16:
bak ne güzeel tatilde ayarlamışş..bi tatile gitmeek süpeer olur..biz akşama kadar gezdik dolaştık ama ayrılmak çok zor olduu..seninki bi geliyo tam geliyoo bencee :)

ay canım benim çok sağoll:54:
sonra yine gidicek ama bizim de böyle işte napalım:5:
şimdi bugünün geçmesi bekliyorum işkence gibi oldu bana
çarşamba sabahı gelsin artık :10:

ay canım benim çok sağoll:54:
sonra yine gidicek ama bizim de böyle işte napalım:5:
şimdi bugünün geçmesi bekliyorum işkence gibi oldu bana
çarşamba sabahı gelsin artık :10:

gelir canım geliiir...biz ne günler atlattık şurda 3-4 günün lafımı olur
bu arada kızlaar bende sevgilimi arayıp mesaj atmayı hep erteliyorumm sanki yine askerdeymiş gibi geliyo..akşam olmasını felan bekliyorum arayınca tuhafıma gidiyor alışamadım sanırsamm :1:

aynen canım,askerden gelince herşey iyi olcak dedik ama daha kötü oluyo sanırım..
mutlaka gezmek isticeklerdir ama benim yüzümü bile görmedi doğru düzgün ve hemen gitti..
bi yandan da kızdığım şey ben uzak bi yere gidiyorum desem kıyamet kopar ama o ben kızsam da gidiyo işte :69:
bende bugün söledim dedim gelince konuşçaz,parmağına yüzük girince böyle yapamazsın.
tamam konuşuruz dedi :26:

gelince adam akıllı konuşursunuz canım o zaman
şimdi kendini üzmenin pek bi yararı yok:26:

gelir canım geliiir...biz ne günler atlattık şurda 3-4 günün lafımı olur
bu arada kızlaar bende sevgilimi arayıp mesaj atmayı hep erteliyorumm sanki yine askerdeymiş gibi geliyo..akşam olmasını felan bekliyorum arayınca tuhafıma gidiyor alışamadım sanırsamm :1:

hala alışamadın mııı:))
mesaj sorun olmuyo biz alışıktık zaten de
yemek vakti yatma vakti falan garip oluyordu ama alıştım artık
artık 10 oldu hadi yat bakalım demiyorum en azından:1:

hala alışamadın mııı:))
mesaj sorun olmuyo biz alışıktık zaten de
yemek vakti yatma vakti falan garip oluyordu ama alıştım artık
artık 10 oldu hadi yat bakalım demiyorum en azından:1:

zaten saolsun benimki hiiiç mesaj atmayı sevmezzz :)) ama arayınca cep telinden tuhaf geliyooor:9::9:

bizde sonunda uzun uzun görüse bildik..
dün aksam bi ara tartisir gibi olduk ama sagolsun benim kahramanim alttan alip kurtardi durumu..
arkadaslariyla maca gitti simdi :))
banade evlerini aradigimda teli o acinda tuhaf geliyorr sanki heran annesi acicakmis gibi:60:
askerlikte bitti sonunda yaa..bu sene evlenelim diye tutturdu birak gel herseyi diyor bana
bu sene bu is bitsin dio napicami sasirdirr:44:

Son düzenleme:
safak 6.... haftaya evde kahvaltıı.:1:gerçi kahvaltıya yetişemicek ama olsun o zamanda şöle derim ben,şafak 6 haftaya ewde akşam yemeği:1:uysada dedim uymasada dedim:16::17::9::66::52::32:

Son düzenleme:
bekle bizi ADANA misafirin olmaya geliyoruz ama kusura bakma çok kalamayacağızz,aşkımı alıp dönücemm:10::16::70::69::66::65:yaa inanamıyorumm bitiyo yaaa azıcık bişi kaldı sadece ama sadece 6 günn :52::78::77::98:

şafak doğan güneş salı akşam burada inşallahh kocacığım gel artık oğlumuz da ben de seni çok özledik

şafak doğan güneş salı akşam burada inşallahh kocacığım gel artık oğlumuz da ben de seni çok özledik

canımcım gözün aydın bitmiş sonunda allah bi daha ayırmasın hiçbirimizi,eşinle bebeğinle bir ömür mutlu olun hepp,sağlıkla sıhhatle mutlulukla geçsin hayat hepimiz için.:nazar::nazar::nazar::69::70:

Son düzenleme:
aslında yaşarken say say bitiremediğimiz günler o kadar çabuk geçiyoki farkında deiliz çok geç olmadan hayatı tadını çıkararak yaşamak sevdiklerimizin kıymetini bilip ufak şeylerle üzülmemek ve üzmemek lazım pişman olmamak adına,yıllar çok çabuk geçiyo ve insanlar malesef bazı şeyleri yitip gittikten sonra farkediyo ama o zamanda geri dönüşü olmuyoo.hepinize ve bana keşkesiz bi hayat diliyorum canlarımm

Son düzenleme:
Back