337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

esracımmm sizin ilişkiniz yeni değil ki evlenmeyi düşünüyosunuz
bi anda silip atmak kolay değil, sinirle hakeret edip yanlış kararlar verme
bu askerlik sonrası olan bişey heralde
biz de çok kavga ediyoruz, bizde de artık sabır kalmamış ve patlıyoruz artık
onlar da askerlik bitti,sorumlulukları var ama bunu kafalarına sokamadılar

evet canım yeni değil ama ben çok yoruldum artık..
hiç akıllanmıyo ve doğru insan değil mi diye düşünüyorum artık..
hep alttan alan taraf olmaya çalışıyorum ama olmuyo,bilmiyorum nolcak..sonumuz geliyo heralde..

evet canım yeni değil ama ben çok yoruldum artık..
hiç akıllanmıyo ve doğru insan değil mi diye düşünüyorum artık..
hep alttan alan taraf olmaya çalışıyorum ama olmuyo,bilmiyorum nolcak..sonumuz geliyo heralde..

bunu en iyi sen anlarsın kimin doğru kimin yanlış olduğunu bunca yıldır anlamışsındır
yine bazı şeyler yıpratıcı oluyor anlıyorum
hakkınızda hayırlısı olsun
yine de bazı şeyler için acele etme derim

veee daisybetinin askerine kavuşma anı..:nazar:

dün akşam üzeri buluştuk bizdee..iki kere aradım açmadı tam sinirlenmeye başladımki teli açtı ve canım arkandayım dedii...bi döndümm vee nasııll sarıldık şaşkın şaşkınn..çook güzeldii...
sonra beni yemege götürdük bişeyler yediik..karşımda olduguna askerliğini bitirdiğine ben bi süre daha inanamadımm..elini hiç bırakmadımm sanki gidivericekmiş gibi korktumm....
sonra bişeyler içtiik arabaya bindiik oturduuk konuşurkeen hafif yagmur yagmaya başladı..romantik bi hava oluştuu :) :69::69:
sonra aşkımm bana çok güzel bi çikolata almış onu verdi..askerde herkes künyesini en sevdigi arkadasına vermiş o da boynundan çıkardı bana verdi bende öptüm künyeyii..duygusal anlaar gözler dolu doluu... :16: :16:
vee sonraa aşkımm bi kutu çıkardıı ve benimle evlenirmisin dedii :52: :52: yaa ne diyecegimi bilemedimm şaştım kaldım yüzüğü de takamadım bi süre bakakaldımm..evlenmiycekmisin yoksa dedii :)) hemen kendime geldimm tabii eveeet!!! dedimm evett tabiiiii tektaşımı da taktımmm :66: :66:
ve sonra havai fişekler patlamaya başladı tam karşımızda...ama havai fişekler tamamen tesadüftü öyle denk geldi :1: :1:
anlıycagınız bizim buluşmamız muhteşeeeem olduu yaaaaa :nazar: :nazar: :nazar:
inşalah sonumuzda çok çoook çoook güzeeeel
ve darısı burdakii tüm güzel arkadaslarım içiin oluuuuur
biraz uzattım galibaa kızlaar :1: :1:
kusuruma bakmayıınn hala aşk şarhoşuyum biraz önce aşkımın yanından geldimm haftasonu bi daha görüşücez kısmetsee...

Canım hayırlı olsun gerçekten okurken ben duygulandım Allah tamamına erdirsin inşallah darısı başımaa :9:

bunu en iyi sen anlarsın kimin doğru kimin yanlış olduğunu bunca yıldır anlamışsındır
yine bazı şeyler yıpratıcı oluyor anlıyorum
hakkınızda hayırlısı olsun
yine de bazı şeyler için acele etme derim

az önce nette konuştuk çok üzülmüş.sen beni sevmiyomusun eskisi gibi falan dedi..
bende dayanamadım alttan aldım azcık.kızgınlıkla bi sürü laf söledim ama zaman lazım geçer herşey falan dedim.bilmiyorum hayırlısı bakalım

az önce nette konuştuk çok üzülmüş.sen beni sevmiyomusun eskisi gibi falan dedi..
bende dayanamadım alttan aldım azcık.kızgınlıkla bi sürü laf söledim ama zaman lazım geçer herşey falan dedim.bilmiyorum hayırlısı bakalım

hımm o da üzülmüş bak
zamanla düzelir bence, üzülme canım boşuna

günaydın kuzucuklarım hayırdır kavgalar filan olmaya başlamış noldu kızlar size yaa :10::10::10::54::54:

selam hatunlar napiisiniz :23:
hem kavgalar,hem evlenme teklifleri havalarda uçuşuyo galiba :27:
benımki italyan çukurunda sakatlanmış doktor 3 hafta ıstırahat verdi doyamadım kuzuma :25:
hem çok kavga ediyoruz bi bakıyoruz barışmışız mobilya bakıyoruz sallan yuvarlan gidiyoruz
hepimizin sonu hayırlı olsun inşallah :80:

yıldönümümüz kutlu olsun sevgilimm:14:
gelmedi yanıma, şu an ailesiyle geziyor
içim çok acıyor ama belli etmiyorum gülerek konuşuyorum hep

:( kıyamam yaa :69:
canım üzülme ya gelince unutturur belki hepsini :26:
çok mutlu olun inşallah :16:

sağol canım benimmm
unutturucak eminimm çarşamba günü tatile gidiyoruz 2 günlüğüne :16:
ayarlamış her şeyi dün söyledi
ama bugün yanımda olmasını çok istiyodum kısmet değilmiş

sağol canım benimmm
unutturucak eminimm çarşamba günü tatile gidiyoruz 2 günlüğüne :16:
ayarlamış her şeyi dün söyledi
ama bugün yanımda olmasını çok istiyodum kısmet değilmiş

ohh ne güzel işte daha nee :69:
hiç üzme sen kendini olsun bak bişeyler yapıyo en azından :)

misafirler bırakmıyo peşlerini :)
olsun en azından misafir geldi diye gelememiş..
bak benimki geziyo :47:

halası falan geldi yerleşti evee yaa, bi gidin artık off
onlar yüzünden tek kaldım bugün, hiç sevmicem onları:47:

seninki kaç gün gezicek böyle, acil miydi gitmesi 1 hafta sonra gitseydi

halası falan geldi yerleşti evee yaa, bi gidin artık off
onlar yüzünden tek kaldım bugün, hiç sevmicem onları:47:

seninki kaç gün gezicek böyle, acil miydi gitmesi 1 hafta sonra gitseydi

ay bende uyuz oluyorum öle olunca..
yok ya eniştesi gidiyomuş iş için,sende gel istersen demiş bu da gitti işte..
dün istanbul bilecik,bugün bursadaydı manisaya gidiyolar şimdi..
akşama yada yarın muğlaya geçecekler ama ne zaman geri döncekler bilmiyorum.
ya yarın akşam çıkarlar yada pzt çıkarlar yola heralde :(
çok moralim bozuk benimde :( ben çağırsaydım dinleneyim biraz evde falan derdi :47:

ay bende uyuz oluyorum öle olunca..
yok ya eniştesi gidiyomuş iş için,sende gel istersen demiş bu da gitti işte..
dün istanbul bilecik,bugün bursadaydı manisaya gidiyolar şimdi..
akşama yada yarın muğlaya geçecekler ama ne zaman geri döncekler bilmiyorum.
ya yarın akşam çıkarlar yada pzt çıkarlar yola heralde :(
çok moralim bozuk benimde :( ben çağırsaydım dinleneyim biraz evde falan derdi :47:

ne bilim gezmek tatlı heralde, fırsatı bulunca da gitmiş anında
haklısın ne diyim :26:
hani belki o da kendini savunsa askerlikte 5 ay bi yere gitmedim hakettim falan dicektir
ama biz de sabır falan kalmadığı için alttan alamıyoruz artık sanırım
askerlik bitti derdi bitmedi bu ne yaa

ohh kuzum süper yaa allah mutluluğunuzu bozmasın hiç inşallah :16:

çok saol esracım..daha iyileri sizin olsun inşalahh

canııııııııııımmmmm senin adına çok sevindim birazda duygulandım tabii havai fişeklerde tam denk gelmiş valla :)) hayırlı uğurlu olsun tek taşında.Allahım sizin mutluluğunuzu daim etsin bir ömür boyu sevdiğinle birlikte sağlıklı, mutlu ,huzurlu bir yuva kurmanız dileğiyle :nazar::nazar::nazar:

saol tatlımm yaa...sende bi an önce kavuşursun inaşalh askerine..havai fişekler süper denk geldi hakkateen :1:
ayyyyy var ya mükemmel yaaaa:43: duygulandımmmm
harika olmuş, inşallah çok mutlu olursunuz
ikinizde çok hakettiniz bunu:43:

inşalah canımm..çook teşekkür ederimm yazdıklarınız mutlu etti benii:16:

Canım senin adına çoook ama çook mutlu oldum beklediğine değdi sonunda istediğiniz oldu bir ömür boyu mutlu olun:nazar::nazar::nazar:

amiin inşalaaahh...iş şimdi başlıyor asıl inşalah kolaylıkla atlatırız hepimizdeee... :nazar::nazar:

Umarım dediğin gibi olur askerlikte aklı başına gelmiştir ve zamanı kolluyordur.Senin adına inan çok sevindim okurken gözlerim doldu...ÇoKK çOOK ama Çookk mutlu olunnn...

saol canımm sizde çoooook mutlu olun inşalaah...askerden sonra tam olarak kendilerine gelmeleri zaman alıyor heralde...onlarda haklılar sudan çıkmış balıga döndüleer umarım herşey yoluna gireer sıkma canınııı

Canım hayırlı olsun gerçekten okurken ben duygulandım Allah tamamına erdirsin inşallah darısı başımaa :9:

amiiin canımmmm amiiiiiinnn...daha güzelleri olsun inşalaah

yıldönümümüz kutlu olsun sevgilimm:14:
gelmedi yanıma, şu an ailesiyle geziyor
içim çok acıyor ama belli etmiyorum gülerek konuşuyorum hep

ömrünüzün geri kalan tüm yıldönümlerinde özel günlerinde hep yan yana beraber be el ele olun inşalah canım benimmm :16:
bak ne güzeel tatilde ayarlamışş..bi tatile gitmeek süpeer olur..biz akşama kadar gezdik dolaştık ama ayrılmak çok zor olduu..seninki bi geliyo tam geliyoo bencee :)

nurselcimm sana da ayrıcaa teşekkür ediyorummm güzel dileklerin için..senin şafakta bişey kalmamış artııık :64: :64::64:

Back