hmm,o zaman şafak sadece ve sadece 10 BALIKESİR hatta atarsa 9 AYDINNNNN(ki attı say sen onu)azıcık kaldı be yawwwss:97::97::97:
tek sayılara düşmüşsün bişiycik kalmamışş
bitti kuzu bitti bişi kalmadıson sürrat adanaya gidiyoss yaw görüyonmu bu yeliz yasemin ve spoke tan hiç ses yok,kavuşmalarını anlatcaklardı bizeeee,beraber mutlu olcaktıkkkk,küstüm ben onlaraa ama yok yok küsmeyimm yazık hasRET gideriyolardır daha:78: :98::98::98:ne çok sabrettik yaa bu askerliğin karşılıklı olarak yani hem askerlerimize hem bize Tek faydası sabretmeyi öğretmek oldu galibaa
canım yaaa yanlış anlama sakın mutluluk gözyaşları bunlar çok sevindim çok duygulandım yazdıklarını okurkenn rabbim bi daha ayırmasın inşallah bebeğinizide sağlıkla ağız tadıyla büyütmeyi nasip etsinn,aminnnnnnn
( hatırladım şimdi
sonra gelir tekrar o da
oh oh ne güzel
5yıldır birlikteyiz canım anca sıra geldi sözeama acelciyiz artık belki yaz sonu evleniriz
Kızlar askerdeyken iyidi hoştu herşeye tamam diyoduk askerdeler diye kımıyodukta buraya gelir gelmez benim huysuzluğum tuttu sormayın ya nezaman tanıştırıcak beni ailesiyle bilmiyorum ama o güne kadar ister istemez tam olamıyorum içimden gelmiyor kendimi bir garip hissediyorum eskisi kadar yüz vermek istemiyorum unutmasın bazı şeyleri yani yapması gerekenleri....
amin amin aminnnn
burdaki herkese nasip olur inşallahhh
5yıldır birlikteyiz canım anca sıra geldi sözeama acelciyiz artık belki yaz sonu evleniriz
Kızlar askerdeyken iyidi hoştu herşeye tamam diyoduk askerdeler diye kımıyodukta buraya gelir gelmez benim huysuzluğum tuttu sormayın ya nezaman tanıştırıcak beni ailesiyle bilmiyorum ama o güne kadar ister istemez tam olamıyorum içimden gelmiyor kendimi bir garip hissediyorum eskisi kadar yüz vermek istemiyorum unutmasın bazı şeyleri yani yapması gerekenleri....
selam kızlar kaç gundur ınterntım yoktu gıremedım hıc..
benımkı bana suprız yaptı ya..
ben onu bugun beklerken pazartesi geldi..bi şekılde çıkmış gelmış..
annemle iş birligi yapmıslar annem bulusalım dedı bana cıktım okuldan gıttım beklıyorum beklıyorum annem ortada yokbırı arkadan dokundu bır dondumkii...benım askerım gelmış tam karşımda..ben bır ağla bır ağla cok sumukluyum oyle hasret gıdermeye calısıyoruz..ama sınırlı olms bıraz .. bılmıyorum yanı kavgalara basladık bıle offf..askerlık bıttıde ıkımızde trıplere gırıyoruz hemen allahım hayırlara yorsun ne dıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?