337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

tek sayılara düşmüşsün bişiycik kalmamışş:64:

bitti kuzu bitti bişi kalmadı :66:son sürrat adanaya gidiyoss:46::46::46::10::10::16::16:yaw görüyonmu bu yeliz yasemin ve spoke tan hiç ses yok,kavuşmalarını anlatcaklardı bizeeee,beraber mutlu olcaktıkkkk,küstüm ben onlaraa:33:ama yok yok küsmeyimm yazık hasRET gideriyolardır daha:78::77::17::16::15::98::98::98:ne çok sabrettik yaa bu askerliğin karşılıklı olarak yani hem askerlerimize hem bize Tek faydası sabretmeyi öğretmek oldu galibaa

Son düzenleme:
bitti kuzu bitti bişi kalmadı :66:son sürrat adanaya gidiyoss:46::46::46::10::10::16::16:yaw görüyonmu bu yeliz yasemin ve spoke tan hiç ses yok,kavuşmalarını anlatcaklardı bizeeee,beraber mutlu olcaktıkkkk,küstüm ben onlaraa:33:ama yok yok küsmeyimm yazık hasRET gideriyolardır daha:78::77::17::16::15::98::98::98:ne çok sabrettik yaa bu askerliğin karşılıklı olarak yani hem askerlerimize hem bize Tek faydası sabretmeyi öğretmek oldu galibaa

eveet gelip anlatmadılar halaa
bekliyoruz bakalım önce hasret gidersinler:16:
kesinlikle sabretmeyi öğrendik, kıymetini daha anladım ben mesela aşkımın
başka da hiç bi işe yaramadı bu askerlik:63:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::14::14::14::14::14:canım yaaa yanlış anlama sakın mutluluk gözyaşları bunlar çok sevindim çok duygulandım yazdıklarını okurkenn rabbim bi daha ayırmasın inşallah bebeğinizide sağlıkla ağız tadıyla büyütmeyi nasip etsinn,aminnnnnnn:nazar::nazar:

canım teşekkür ederim. sen de üzme kendini bak o kadar gün ne çabuk geçti. 10 gün de çabucak geçer. inşallah son ayrılığınız olur :98:

Herkes sevdiceğinin yanında anlaşılan:16::16:
Maşallah maşallah:nazar::nazar:
Bende hazırlandım çıkıyorum şimdi:1::1:
Esat beni bekleeerrrr:16::16::16:

selam kızlarr.. bende kavuşma anımı anlatim birazcık geç oldu girebilmem ama olsun hepimiz kavuştuk ya çok şükür :16: havaalanına aşkımı karşılamaya tek başıma gittim ailesi akşam gelecek sanıyordu.. uçağın iniş anonsundan sonra kalbim yerinden çıkacaktı sanki... ta kii aşkımı karşımda görene kadar.. sarıldık sımsıkı ağladık mutluluktann, hatta çok sıkı sarılmışım bir an aşkım nefes alamıyorum dedi :60::60: ve kocamann bir buket çiçekle gelmişti bitanem.. sonra akşama kadar gezdik dolaştık, sanki her an tekrar gidecekmiş gibi geliyordu, ama bir yandan da hiç gitmemiş hep buradaymış gibi... şimdi ise aşk sarhoşuyum sürekli gülümsemekten yanak kaslarıma ağrılar giriyor artık biri beni durdursunnnn :60::60:

Alışsaydım Farklı Olurdum İnan..
Alışsaydım sensizliğe,daha mutlu olurdum.Ama değilim,yanıyor içim ve hiçbir yağmur söndüremiyor bu yangını
Bir umut,
bekliyorum,kendi kendine sönsün diye.Ah anlayabilseydin beni ah anlayabilseydin seni ne kadar çok sevdiğimi.Şimdi yanan,yüreğim değil,aşk ateşi olurdu
Vazgeçtim beklemekten,gelmeyeceksin biliyorum.Ne acı bir gerçek
Kimi koyayım yerine,kiminle avutayım kendimi?
Kimi sen sanayım da sarılayım boynuna? Kimin dudaklarını öpeyim? Kimin ellerinin sıcaklığını hissedeyim? Bu kadar acımasız olmamalıydın yar,böylesine duygusuz olmamalıydın.Ben seni böyle tanımamıştım çünkü.Kocaman bir yüreğin vardı,ben o yürekte olduğum için şanslıydım !!
Çok seviyordun beni,ya da ben öyle sanırdım.Hiç bitmeyecek diye düşünürdüm,öyle ya,büyüktü bizim aşkımız
Kimselerinkine benzemezdi,özeldi.Hayatta iyi ya da kötü ne varsa hep,birlikte paylaşacaktık,birbirimiz için yaşayacaktık.Başkalarıyla mutlu olma ihtimali aklımızdan bile geçmezdi
Yolumuzu aşkımız aydınlanatacaktı,biz o yolda yürüyecektik hiç durmadan
Derken,seni kendine bağlayan o yürek yok oldu birden !!
Şimdi yüreğinin yerinde bir taş var.Yoksa bu kadar vurdumduymaz olmazdın.Her giden bahanesini yaratır,her giden acımasızdır ama sana konduramıyorum bunu.Kimbilir,belki de sensiz olmayı kendime konduramıyorumdur
Bu yüzdendir haykırışım
Alışmıyor !!!
Sensizlik kabullenilecek bir şey değil.Acım büyüyor bu yüzden.Her acı geçer,biliyorum ama niye bu kadar uzun sürdü bu sefer?
Niye yarı ölü gibiyim hala? Her şeyde seni arıyorum lanet olsun!! Madem gidecektin söylemeliydin bana,sensizliğe nasıl dayanılacağını.İnsanın yüreğinin yarısını kesip atması mümkün değil ki
Ben yapamıyorum,sen yap haydi.Son kez gel yanıma nolur,çıkar yüreğimi yerinden ve al götür nereye istersen.At bir kenara öyle kalsın
Yok yok,kendi kendine de sönmeyecek bu yangın !!!
Ben yaşadıkça,yanmaya devam edecek içten içe.En azından bir tesellim var
Bundan böyle hiç kimse,yeni bir yangın başlatmayacak yüreğimde,bir daha yaralayamayacak beni
Acım o kadar derin kii kimse bir daha acıtamayacak içimi !!!!

Son düzenleme:
Kızlar askerdeyken iyidi hoştu herşeye tamam diyoduk askerdeler diye kımıyodukta buraya gelir gelmez benim huysuzluğum tuttu sormayın ya nezaman tanıştırıcak beni ailesiyle bilmiyorum ama o güne kadar ister istemez tam olamıyorum içimden gelmiyor kendimi bir garip hissediyorum eskisi kadar yüz vermek istemiyorum unutmasın bazı şeyleri yani yapması gerekenleri....

Kızlar askerdeyken iyidi hoştu herşeye tamam diyoduk askerdeler diye kımıyodukta buraya gelir gelmez benim huysuzluğum tuttu sormayın ya nezaman tanıştırıcak beni ailesiyle bilmiyorum ama o güne kadar ister istemez tam olamıyorum içimden gelmiyor kendimi bir garip hissediyorum eskisi kadar yüz vermek istemiyorum unutmasın bazı şeyleri yani yapması gerekenleri....

:9::9:canım anın tadını çıkar:66:
ben :66:öle yapıyom valla:66::52:

veee daisybetinin askerine kavuşma anı..:nazar:

dün akşam üzeri buluştuk bizdee..iki kere aradım açmadı tam sinirlenmeye başladımki teli açtı ve canım arkandayım dedii...bi döndümm vee nasııll sarıldık şaşkın şaşkınn..çook güzeldii...
sonra beni yemege götürdük bişeyler yediik..karşımda olduguna askerliğini bitirdiğine ben bi süre daha inanamadımm..elini hiç bırakmadımm sanki gidivericekmiş gibi korktumm....
sonra bişeyler içtiik arabaya bindiik oturduuk konuşurkeen hafif yagmur yagmaya başladı..romantik bi hava oluştuu :) :69::69:
sonra aşkımm bana çok güzel bi çikolata almış onu verdi..askerde herkes künyesini en sevdigi arkadasına vermiş o da boynundan çıkardı bana verdi bende öptüm künyeyii..duygusal anlaar gözler dolu doluu... :16: :16:
vee sonraa aşkımm bi kutu çıkardıı ve benimle evlenirmisin dedii :52: :52: yaa ne diyecegimi bilemedimm şaştım kaldım yüzüğü de takamadım bi süre bakakaldımm..evlenmiycekmisin yoksa dedii :)) hemen kendime geldimm tabii eveeet!!! dedimm evett tabiiiii tektaşımı da taktımmm :66: :66:
ve sonra havai fişekler patlamaya başladı tam karşımızda...ama havai fişekler tamamen tesadüftü öyle denk geldi :1: :1:
anlıycagınız bizim buluşmamız muhteşeeeem olduu yaaaaa :nazar: :nazar: :nazar:
inşalah sonumuzda çok çoook çoook güzeeeel
ve darısı burdakii tüm güzel arkadaslarım içiin oluuuuur
biraz uzattım galibaa kızlaar :1: :1:
kusuruma bakmayıınn hala aşk şarhoşuyum biraz önce aşkımın yanından geldimm haftasonu bi daha görüşücez kısmetsee...

canımcımm bizim yaşadıklarımız ilişkilerimiz için çok özeldi bence..kesinlikle biliyodur kıymetini ama dogru zamanı bekliyordur onunda kafasında mutlaka düşündüğü bişeyler vardıır sen merak etmee..
sevgilisine hatta eşine bir hafta on gün hatta 20 gün küsüp hiç aramayanlar varmış askerini düşünsene..onun oldugu yerde de vardır mutlaka ve senini değerini çok güzel anlamıştır :31:

selam kızlar kaç gundur ınterntım yoktu gıremedım hıc..
benımkı bana suprız yaptı ya..
:53: ben onu bugun beklerken pazartesi geldi..bi şekılde çıkmış gelmış..
annemle iş birligi yapmıslar annem bulusalım dedı bana cıktım okuldan gıttım beklıyorum beklıyorum annem ortada yok :52: bırı arkadan dokundu bır dondumkii...benım askerım gelmış tam karşımda..ben bır ağla bır ağla :52: cok sumukluyum :60: oyle hasret gıdermeye calısıyoruz..ama sınırlı olms bıraz .. bılmıyorum yanı kavgalara basladık bıle :50: offf..askerlık bıttıde ıkımızde trıplere gırıyoruz hemen allahım hayırlara yorsun ne dıyım :31:

kızlaar hepinizin buluşma anlarını okudum hepside birbirinden güzell maşalah Allah nazarlardan saklasın topiğimizi :1: :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

bi daha ayırmasınn son ayrılıklarımız olsunnn buraya herkes daha güzel anlarını da yazsınn..üzüntülerimize hep ortak olduuk mutluluklarımıza da ortak olalımm inşalaaahh...

tüm güzellikleer sevdiginizle yaşıyacagınız mutlu günleer peşinizi hiç bırakmasınn :69:

öpüyorumm sizlerii :54: :54:

selam kızlar kaç gundur ınterntım yoktu gıremedım hıc..
benımkı bana suprız yaptı ya..
:53: ben onu bugun beklerken pazartesi geldi..bi şekılde çıkmış gelmış..
annemle iş birligi yapmıslar annem bulusalım dedı bana cıktım okuldan gıttım beklıyorum beklıyorum annem ortada yok :52: bırı arkadan dokundu bır dondumkii...benım askerım gelmış tam karşımda..ben bır ağla bır ağla :52: cok sumukluyum :60: oyle hasret gıdermeye calısıyoruz..ama sınırlı olms bıraz .. bılmıyorum yanı kavgalara basladık bıle :50: offf..askerlık bıttıde ıkımızde trıplere gırıyoruz hemen allahım hayırlara yorsun ne dıyım :31:

safimucum alışma anlarında oluyor öylee..bende benimki değişmiştir diyodum ama beni gıcık eden esprilerine tam gaz devam ediyooor :1: :1: ama ben her halini çok seviyorumm aaa yine özledimm baak :)))

Back