337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

kıslaaarr
bende dün kavuştum aşkımaaa:)
çok özlemişim yaaaaa bir sarıldım bir sarıldım içimden bırakmak gelmedi..:)

darısı bekleyenlerin başına arkadaşlar ALLAH kavuştursun diyorum...

akşam olmuyor hakkateeeen yaaaa

aşkım yolda şu andaaa...bi gelse bende hiiiç bırakmıcaaam off çok özledimm yaaa

zamaaaaaan durduuuuu sanki beklerkeeeen seniiii
ben birteeeek sevgiyee bagladııım kalbimiiiii

tatlımmmm çok mu sinirlendirdileeer seniii...sıkma canını oluyo her hastanede böyle durumlar maleseff
bebişlere de çook geçmiş olsun bi an önce iyileşirler inşalaah
havalar birden ısındı yaa o yüzden herkesin dengesi değişti şu anda benimde başım felaket agrıyor hemen hap içtim aşkımın yanına ööle gitmiyimm dimii :87:

ayy kızlaaaar zamaaan geçsiiin çabuuuuuuuuuk

oyy geçmiş olsun yaaa yazık ikisine birden noldu böylee
babalarını görünce iyileşirler bencee
kızmakla haklısın bazıları boşuna okumuş gibi geliyor, şimdi daha iyilerdir umarımm
iyi bak bebişleree

kıslaaarr
bende dün kavuştum aşkımaaa:)
çok özlemişim yaaaaa bir sarıldım bir sarıldım içimden bırakmak gelmedi..:)

darısı bekleyenlerin başına arkadaşlar ALLAH kavuştursun diyorum...

kıss sen daha yeni mi gördünn, neyseki kavuşmuşsunuz sizde
biri daha gitti böyleceee
darısı başımızaaa

selam kızlar dün aşkım geldi evde kimse yoktu, kapıyı açtım içeri girer girmez sarıldı. ben de başladım ağlamaya. on beş dakka falan kapıda kaldık öyle. sarıldım öptüm ama doyamıyordum içeri geçtik konuştuk öyle eli hep yüzümdeydi. sonra kapı çaldı. eltimler, çocuklar, kaynanam hepsi birden geldi. sonra başka misafirler. gece saat 1'e kadar mutfaktaydım. çok yoruldum. sonra herkes gitti ve ben aşkımın kollarında uyuyakaldım sabah erken uyandım bitanemin yüzünü seyrettim ne çok özlemişim onu. Rabbim bi daha ayırmasın. askerini bekleyenler de tez zamanda kavuşur inşallah :98:

kızlar bende benimkini gördüm geldim
görmeden önce kalbim nasıl çarpıyodu anlatamam görünce kocaman sarıldım sokağın ortasında.
ama sonra ikimizde napıcağımızı şaşırdık öyle bakakaldık birbirimize
çok özlemişim çok şimdi eve geldim,akşama kısmetse yine buluşucaz doyamadık

kızlaaar gördüm bugün aşkımı
kızgındım ama geçti sinirim :)
gül almış bana yemek yedik,sinemaya gittik..bütün gün elimi bırakmadı,iki lafından biri seni çok özledimdi

offf yaaa süperr kıskandımm evli olmak istiyoruum
allah bi daha ayırmasın bebişinizle birlikte çook mutlu olursunuz inşallahh

oyyy bu da süperr, kocaman kocaman sarıl bi daha da bırakmaa
koş buluşun yine hadiii

gül almış bana yemek yedik,sinemaya gittik..bütün gün elimi bırakmadı,iki lafından biri seni çok özledimdi

yüzünü görünce unuttun dimi her şeyiiii
romantik bak gül de almışş, iyi vakit geçirmişsiniz
çok sevindimmm

offf yaaa süperr kıskandımm evli olmak istiyoruum
allah bi daha ayırmasın bebişinizle birlikte çook mutlu olursunuz inşallahh

evet canım ya evliyken herşey daha güzel oluyor aslında. hasret bile bir başka güzel :98: güzel dileklerin için teşekkür ederim canım umarım sen de sevdiğinle tez zamanda mutlu huzurlu ve çocuklu bir yuva kurarsın.

amin amin aminnnn
burdaki herkese nasip olur inşallahhh

canım yaaa yanlış anlama sakın mutluluk gözyaşları bunlar çok sevindim çok duygulandım yazdıklarını okurkenn rabbim bi daha ayırmasın inşallah bebeğinizide sağlıkla ağız tadıyla büyütmeyi nasip etsinn,aminnnnnnn

süper bir gündü

bu saatte ayrılmak zorunda kaldıkama olsun yarın yine beraberiz

canlarım benim ya hep mutlu olun inşallah hepiniz.ben,arzu bernacığım ve kavuşamayan tüm yarenler de en kısa zamanda görürler sarılıp koklayıp öperler sevdiceklerini umarımm:78::98:

Son düzenleme:
canlarım benim ya hep mutlu olun inşallah hepiniz.ben,arzu bernacığım ve kavuşamayan tüm yarenler de en kısa zamanda görürler sarılıp koklayıp öperler sevdiceklerini umarımm:78::98:

inşallah canımcım inşallaaah
arada şafak ver durumunu bilelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…