akşam olmaz şimdi sanaa
citlcimm mervecimm size de çok sevindimm bi daha ayrılmayın inşallahh
ameliee sen de bi an önce kavuşş, döv onu biraz kendine gelsin
nurselcimm senin de çok az kaldı dört gözle bekliyoruz seni deee
son yaren askeriyle buluşmadan bu başlık kaybolamazzz
kıslaaarr
bende dün kavuştum aşkımaaa:)
çok özlemişim yaaaaa bir sarıldım bir sarıldım içimden bırakmak gelmedi..:)
darısı bekleyenlerin başına arkadaşlar ALLAH kavuştursun diyorum...
oy kuzum yaaa ewet az kaldı ama bende derman kalmadıbebelerimin ikiside çok hastaa yanıyolar 40 derece ateşlee,perişan oldu yavrularımm dün akşam acile götürdüm saçmalıklar zincirlemesi yaa böle bişi yok yeni mezun bi pratisyen hekim kız var anlatıyom çocuğun durumunu ne olduğunu nasıl olduğunu kusuyo diorum ateş düşürücü ne verdiniz onun dozunu arttıralım bi buçuk ölçek yapalım bilmem nee dio. salak yaa çocuk kusuyo içinde durmuyoki şurup içirsem ne olcak,neysee iğne yaptırttım ateşi için tahlil istedim yanlız farkettiysen ben yaptırdım bunları hatun safmıdır nedir bilemedim ben. tahlil sonucuna baktı ve muayene etmeden ilaç yazmaya başladı bende haliyle sordum muayene etmiycekmisiniz bu çocuk kusuyo kanında iltihap var diosunuz da nasıl oluyo da direk ilaç yazabiliyosunuz anlamıyosanız çocuk doktoru çağırın die acili kattım birbirine(ki doktor da çağırmadılar)sinirim hala geçmedi,nasıl olur yaa 6 sene ne için okudunn hiçmi bişi öğrenmedin hay ben senin ettiğin hipokrat yeminine tüküreyim yazıktır günahtır yaa o çocuğun başka bi problemi varsa ve allah korusun telefi edilemeyecek sorunlara yol açsa bu ihmal kim vericek hesabını,tabiki kimse
oy kuzum yaaa ewet az kaldı ama bende derman kalmadıbebelerimin ikiside çok hastaa yanıyolar 40 derece ateşlee,perişan oldu yavrularımm dün akşam acile götürdüm saçmalıklar zincirlemesi yaa böle bişi yok yeni mezun bi pratisyen hekim kız var anlatıyom çocuğun durumunu ne olduğunu nasıl olduğunu kusuyo diorum ateş düşürücü ne verdiniz onun dozunu arttıralım bi buçuk ölçek yapalım bilmem nee dio. salak yaa çocuk kusuyo içinde durmuyoki şurup içirsem ne olcak,neysee iğne yaptırttım ateşi için tahlil istedim yanlız farkettiysen ben yaptırdım bunları hatun safmıdır nedir bilemedim ben. tahlil sonucuna baktı ve muayene etmeden ilaç yazmaya başladı bende haliyle sordum muayene etmiycekmisiniz bu çocuk kusuyo kanında iltihap var diosunuz da nasıl oluyo da direk ilaç yazabiliyosunuz anlamıyosanız çocuk doktoru çağırın die acili kattım birbirine(ki doktor da çağırmadılar)sinirim hala geçmedi,nasıl olur yaa 6 sene ne için okudunn hiçmi bişi öğrenmedin hay ben senin ettiğin hipokrat yeminine tüküreyim yazıktır günahtır yaa o çocuğun başka bi problemi varsa ve allah korusun telefi edilemeyecek sorunlara yol açsa bu ihmal kim vericek hesabını,tabiki kimse
kıslaaarr
bende dün kavuştum aşkımaaa:)
çok özlemişim yaaaaa bir sarıldım bir sarıldım içimden bırakmak gelmedi..:)
darısı bekleyenlerin başına arkadaşlar ALLAH kavuştursun diyorum...
selam kızlar dün aşkım geldievde kimse yoktu, kapıyı açtım içeri girer girmez sarıldı. ben de başladım ağlamaya. on beş dakka falan kapıda kaldık öyle. sarıldım öptüm ama doyamıyordum içeri geçtik konuştuk öyle eli hep yüzümdeydi. sonra kapı çaldı. eltimler, çocuklar, kaynanam hepsi birden geldi. sonra başka misafirler. gece saat 1'e kadar mutfaktaydım. çok yoruldum. sonra herkes gitti ve ben aşkımın kollarında uyuyakaldım sabah erken uyandım bitanemin yüzünü seyrettim ne çok özlemişim onu. Rabbim bi daha ayırmasın. askerini bekleyenler de tez zamanda kavuşur inşallah :98:
kızlar bende benimkini gördüm geldim
görmeden önce kalbim nasıl çarpıyodu anlatamamgörünce kocaman sarıldım sokağın ortasında.
ama sonra ikimizde napıcağımızı şaşırdık öyle bakakaldık birbirimize
çok özlemişim çokşimdi eve geldim,akşama kısmetse yine buluşucaz doyamadık
kızlaaar gördüm bugün aşkımı
kızgındım ama geçti sinirim :)
gül almış banayemek yedik,sinemaya gittik..bütün gün elimi bırakmadı,iki lafından biri seni çok özledimdi
offf yaaa süperr kıskandımm evli olmak istiyoruum
allah bi daha ayırmasın bebişinizle birlikte çook mutlu olursunuz inşallahh
evet canım ya evliyken herşey daha güzel oluyor aslında. hasret bile bir başka güzel :98: güzel dileklerin için teşekkür ederim canımumarım sen de sevdiğinle tez zamanda mutlu huzurlu ve çocuklu bir yuva kurarsın.
süper bir gündü
bu saatte ayrılmak zorunda kaldıkama olsun yarın yine beraberiz
yüzünü görünce unuttun dimi her şeyiiii
romantik bak gül de almışş, iyi vakit geçirmişsiniz
çok sevindimmm
selam kızlar dün aşkım geldievde kimse yoktu, kapıyı açtım içeri girer girmez sarıldı. ben de başladım ağlamaya. on beş dakka falan kapıda kaldık öyle. sarıldım öptüm ama doyamıyordum içeri geçtik konuştuk öyle eli hep yüzümdeydi. sonra kapı çaldı. eltimler, çocuklar, kaynanam hepsi birden geldi. sonra başka misafirler. gece saat 1'e kadar mutfaktaydım. çok yoruldum. sonra herkes gitti ve ben aşkımın kollarında uyuyakaldım sabah erken uyandım bitanemin yüzünü seyrettim ne çok özlemişim onu. Rabbim bi daha ayırmasın. askerini bekleyenler de tez zamanda kavuşur inşallah :98:
süper bir gündü
bu saatte ayrılmak zorunda kaldıkama olsun yarın yine beraberiz
kızlar bende benimkini gördüm geldim
görmeden önce kalbim nasıl çarpıyodu anlatamamgörünce kocaman sarıldım sokağın ortasında.
ama sonra ikimizde napıcağımızı şaşırdık öyle bakakaldık birbirimize
çok özlemişim çokşimdi eve geldim,akşama kısmetse yine buluşucaz doyamadık
kızlaaar gördüm bugün aşkımı
kızgındım ama geçti sinirim :)
gül almış banayemek yedik,sinemaya gittik..bütün gün elimi bırakmadı,iki lafından biri seni çok özledimdi
canlarım benim ya hep mutlu olun inşallah hepiniz.ben,arzu bernacığım ve kavuşamayan tüm yarenler de en kısa zamanda görürler sarılıp koklayıp öperler sevdiceklerini umarımm :78::98:
ohh vallaa ne güzelll:97:
hakettiniz canımcım
her gün sizin bundan sonraa
inşallah canımcım inşallaaah
arada şafak ver durumunu bilelim
her gün değil yarın ve öbürgün hörüşeceğiz sonra memleketine gidecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?