337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

akşam olmaz şimdi sanaa:52:

citlcimm mervecimm size de çok sevindimm bi daha ayrılmayın inşallahh
ameliee sen de bi an önce kavuşş, döv onu biraz kendine gelsin:1:

nurselcimm senin de çok az kaldı dört gözle bekliyoruz seni deee

son yaren askeriyle buluşmadan bu başlık kaybolamazzz :16::16:

kıslaaarr
bende dün kavuştum aşkımaaa:)
çok özlemişim yaaaaa bir sarıldım bir sarıldım içimden bırakmak gelmedi..:)

darısı bekleyenlerin başına arkadaşlar ALLAH kavuştursun diyorum...

akşam olmuyor hakkateeeen yaaaa :66: :66: :66:

aşkım yolda şu andaaa...bi gelse bende hiiiç bırakmıcaaam off çok özledimm yaaa :16: :16: :16:

zamaaaaaan durduuuuu sanki beklerkeeeen seniiii
ben birteeeek sevgiyee bagladııım kalbimiiiii :69: :69: :69:

oy kuzum yaaa ewet az kaldı ama bende derman kalmadı:14::14:bebelerimin ikiside çok hastaa:14:yanıyolar 40 derece ateşlee,perişan oldu yavrularımm dün akşam acile götürdüm saçmalıklar zincirlemesi yaa böle bişi yok yeni mezun bi pratisyen hekim kız var anlatıyom çocuğun durumunu ne olduğunu nasıl olduğunu kusuyo diorum ateş düşürücü ne verdiniz onun dozunu arttıralım bi buçuk ölçek yapalım bilmem nee dio.:47:salak yaa çocuk kusuyo içinde durmuyoki şurup içirsem ne olcak,neysee iğne yaptırttım ateşi için tahlil istedim yanlız farkettiysen ben yaptırdım bunları hatun safmıdır nedir bilemedim ben.:57::47:tahlil sonucuna baktı ve muayene etmeden ilaç yazmaya başladı bende haliyle sordum muayene etmiycekmisiniz bu çocuk kusuyo kanında iltihap var diosunuz da nasıl oluyo da direk ilaç yazabiliyosunuz anlamıyosanız çocuk doktoru çağırın die acili kattım birbirine(ki doktor da çağırmadılar)sinirim hala geçmedi,nasıl olur yaa 6 sene ne için okudunn hiçmi bişi öğrenmedin hay ben senin ettiğin hipokrat yeminine tüküreyim :57::57::57::57:yazıktır günahtır yaa o çocuğun başka bi problemi varsa ve allah korusun telefi edilemeyecek sorunlara yol açsa bu ihmal kim vericek hesabını,tabiki kimse :47::47::47:

tatlımmmm çok mu sinirlendirdileeer seniii...sıkma canını oluyo her hastanede böyle durumlar maleseff
bebişlere de çook geçmiş olsun bi an önce iyileşirler inşalaah
havalar birden ısındı yaa o yüzden herkesin dengesi değişti şu anda benimde başım felaket agrıyor hemen hap içtim aşkımın yanına ööle gitmiyimm dimii :87:

ayy kızlaaaar zamaaan geçsiiin çabuuuuuuuuuk :64: :64:

oy kuzum yaaa ewet az kaldı ama bende derman kalmadı:14::14:bebelerimin ikiside çok hastaa:14:yanıyolar 40 derece ateşlee,perişan oldu yavrularımm dün akşam acile götürdüm saçmalıklar zincirlemesi yaa böle bişi yok yeni mezun bi pratisyen hekim kız var anlatıyom çocuğun durumunu ne olduğunu nasıl olduğunu kusuyo diorum ateş düşürücü ne verdiniz onun dozunu arttıralım bi buçuk ölçek yapalım bilmem nee dio.:47:salak yaa çocuk kusuyo içinde durmuyoki şurup içirsem ne olcak,neysee iğne yaptırttım ateşi için tahlil istedim yanlız farkettiysen ben yaptırdım bunları hatun safmıdır nedir bilemedim ben.:57::47:tahlil sonucuna baktı ve muayene etmeden ilaç yazmaya başladı bende haliyle sordum muayene etmiycekmisiniz bu çocuk kusuyo kanında iltihap var diosunuz da nasıl oluyo da direk ilaç yazabiliyosunuz anlamıyosanız çocuk doktoru çağırın die acili kattım birbirine(ki doktor da çağırmadılar)sinirim hala geçmedi,nasıl olur yaa 6 sene ne için okudunn hiçmi bişi öğrenmedin hay ben senin ettiğin hipokrat yeminine tüküreyim :57::57::57::57:yazıktır günahtır yaa o çocuğun başka bi problemi varsa ve allah korusun telefi edilemeyecek sorunlara yol açsa bu ihmal kim vericek hesabını,tabiki kimse :47::47::47:

oyy geçmiş olsun yaaa:50: yazık ikisine birden noldu böylee
babalarını görünce iyileşirler bencee
kızmakla haklısın bazıları boşuna okumuş gibi geliyor, şimdi daha iyilerdir umarımm
iyi bak bebişleree

kıslaaarr
bende dün kavuştum aşkımaaa:)
çok özlemişim yaaaaa bir sarıldım bir sarıldım içimden bırakmak gelmedi..:)

darısı bekleyenlerin başına arkadaşlar ALLAH kavuştursun diyorum...

kıss sen daha yeni mi gördünn, neyseki kavuşmuşsunuz sizde
biri daha gitti böyleceee:64:
darısı başımızaaa:64:

selam kızlar dün aşkım geldi :69: evde kimse yoktu, kapıyı açtım içeri girer girmez sarıldı. ben de başladım ağlamaya. on beş dakka falan kapıda kaldık öyle. sarıldım öptüm ama doyamıyordum :17: içeri geçtik konuştuk öyle eli hep yüzümdeydi. sonra kapı çaldı. eltimler, çocuklar, kaynanam hepsi birden geldi. sonra başka misafirler. gece saat 1'e kadar mutfaktaydım. çok yoruldum. sonra herkes gitti ve ben aşkımın kollarında uyuyakaldım :69: sabah erken uyandım bitanemin yüzünü seyrettim ne çok özlemişim onu. Rabbim bi daha ayırmasın. askerini bekleyenler de tez zamanda kavuşur inşallah :98:

kızlar bende benimkini gördüm geldim :52::52::52:
görmeden önce kalbim nasıl çarpıyodu anlatamam :9: görünce kocaman sarıldım sokağın ortasında.
ama sonra ikimizde napıcağımızı şaşırdık öyle bakakaldık birbirimize :60:
çok özlemişim çok :69: şimdi eve geldim,akşama kısmetse yine buluşucaz doyamadık :77:

kızlaaar gördüm bugün aşkımı :16:
kızgındım ama geçti sinirim :)
gül almış bana :69: yemek yedik,sinemaya gittik..bütün gün elimi bırakmadı,iki lafından biri seni çok özledimdi :69:

selam kızlar dün aşkım geldi :69: evde kimse yoktu, kapıyı açtım içeri girer girmez sarıldı. ben de başladım ağlamaya. on beş dakka falan kapıda kaldık öyle. sarıldım öptüm ama doyamıyordum :17: içeri geçtik konuştuk öyle eli hep yüzümdeydi. sonra kapı çaldı. eltimler, çocuklar, kaynanam hepsi birden geldi. sonra başka misafirler. gece saat 1'e kadar mutfaktaydım. çok yoruldum. sonra herkes gitti ve ben aşkımın kollarında uyuyakaldım :69: sabah erken uyandım bitanemin yüzünü seyrettim ne çok özlemişim onu. Rabbim bi daha ayırmasın. askerini bekleyenler de tez zamanda kavuşur inşallah :98:

offf yaaa süperr kıskandımm evli olmak istiyoruum:52:
allah bi daha ayırmasın bebişinizle birlikte çook mutlu olursunuz inşallahh

görmeden önce kalbim nasıl çarpıyodu anlatamam :9: görünce kocaman sarıldım sokağın ortasında.
çok özlemişim çok :69: şimdi eve geldim,akşama kısmetse yine buluşucaz doyamadık :77:

oyyy bu da süperr, kocaman kocaman sarıl bi daha da bırakmaa
koş buluşun yine hadiii:10:

gül almış bana :69: yemek yedik,sinemaya gittik..bütün gün elimi bırakmadı,iki lafından biri seni çok özledimdi :69:

yüzünü görünce unuttun dimi her şeyiiii:1:
romantik bak gül de almışş, iyi vakit geçirmişsiniz
çok sevindimmm:52:

offf yaaa süperr kıskandımm evli olmak istiyoruum:52:
allah bi daha ayırmasın bebişinizle birlikte çook mutlu olursunuz inşallahh

evet canım ya evliyken herşey daha güzel oluyor aslında. hasret bile bir başka güzel :98: güzel dileklerin için teşekkür ederim canım :71: umarım sen de sevdiğinle tez zamanda mutlu huzurlu ve çocuklu bir yuva kurarsın.

evet canım ya evliyken herşey daha güzel oluyor aslında. hasret bile bir başka güzel :98: güzel dileklerin için teşekkür ederim canım :71: umarım sen de sevdiğinle tez zamanda mutlu huzurlu ve çocuklu bir yuva kurarsın.

amin amin aminnnn
burdaki herkese nasip olur inşallahhh :69:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::14::14::14::14::14:canım yaaa yanlış anlama sakın mutluluk gözyaşları bunlar çok sevindim çok duygulandım yazdıklarını okurkenn rabbim bi daha ayırmasın inşallah bebeğinizide sağlıkla ağız tadıyla büyütmeyi nasip etsinn,aminnnnnnn:nazar::nazar:

süper bir gündü:69::69:
:69::69::69::69::69::69::69::69:
bu saatte ayrılmak zorunda kaldık:59:ama olsun yarın yine beraberiz:62:

:nazar::nazar::nazar::46::46::46::46::46:canlarım benim ya hep mutlu olun inşallah hepiniz.ben,arzu bernacığım ve kavuşamayan tüm yarenler de en kısa zamanda görürler sarılıp koklayıp öperler sevdiceklerini umarımm:14::14::69::70::69::70::16::78::98:

Son düzenleme:
:nazar::nazar::nazar::46::46::46::46::46:canlarım benim ya hep mutlu olun inşallah hepiniz.ben,arzu bernacığım ve kavuşamayan tüm yarenler de en kısa zamanda görürler sarılıp koklayıp öperler sevdiceklerini umarımm:14::14::69::70::69::70::16::78::98:

inşallah canımcım inşallaaah:71:
arada şafak ver durumunu bilelim :72:

Back