337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

ayy süpermiş :)
ben sormadım valla zaten eve gittikten sonra konuşmadık :26:

şimdi de tv izliyor ben bu dizilerin hiçbirini bilmiyorum
hürrem diye acayip konuşan bi kadını izliyorum dedi

uzaylı gibiler yaa
senin sevgilin de bi zahmet kalksın hattını çıkartsın dövücem haa

şimdi de tv izliyor ben bu dizilerin hiçbirini bilmiyorum
hürrem diye acayip konuşan bi kadını izliyorum dedi

uzaylı gibiler yaa
senin sevgilin de bi zahmet kalksın hattını çıkartsın dövücem haa

:)) zamanla alışır bizim uzaylılar merak etme :)
valla kendi bilir ya ister çıkarsın ister çıkarmasın,hala askerde diye düşünüyorum bende napayım

hepimize geçmiş olsun kızlar. yarın sabah 11 gibi ben de yarimin yanında olacağım. dertlerimi, sevinçlerimi paylaştığınız için teşekkürler.

hepimize sevdiklerimizle bir ömür diliyorum. iyi geceler...

teşekkürler canımm aynı dilekleri ben de senin için diliyorum
iyi gecelerr:79:

:)) zamanla alışır bizim uzaylılar merak etme :)
valla kendi bilir ya ister çıkarsın ister çıkarmasın,hala askerde diye düşünüyorum bende napayım

bana hala öyle geliyor gerçi saat 6 oldu hah dedim şimdi yemek yiyodur
saat 10 oldu şimdi uyku vaktidir
alışamadım ben halaa:26:

bana hala öyle geliyor gerçi saat 6 oldu hah dedim şimdi yemek yiyodur
saat 10 oldu şimdi uyku vaktidir
alışamadım ben halaa:26:

onların da bizim de biraz zamana ihtiyacı var..
zamanla alışçaz tekrardan inşallah..
bana şimdilik sanki askerden öncesi yoktu gibi geliyo

sabah sabah ise gitmeden bi bakim dedim..
Allah baska ayrilik göstermesin kizlarr..
benim asker dün aksam 8gibi memleketteydii ama görüsemedik
keske ayri sehirlerde olsaydikta ayni ülkede olsaydik:84:
aksam amcalari halalari yengeleri derken görüsemedik bizde uykum gelince bende biraktim beklemeyii
nesee bugün gorusuruz insallahh

bi de neyi özlemişsin evde dedim halıya basmayı dedi
uff kötü oldum yaa
başka neyi dedim, halıya yatmayı dedi
koca evde sadece halıyı özlemiş adam yaa:) manyak işte

Benimkide aynı şeyi söyledi :))))) halıya basmayı özledim dedi :)))))))
Bir de doğru dürüst yıkanmayı özlemiş :)))))

Cok güzeldi dün :))))
Birazdan da kahvaltıya gidicem evlerine :)))

günaydın kızlar dün aşkım 3 gbii geldi ve karşılamaya gttim o kadar mutluydum ki onu görünce bayılcktım yerdeyse koştum sarıldımmmm o kadar güzel bişeyki anlatamam yaa darısı kavuşamayanlara kaç aydır ilk defa gördüm ya çokkkkkk mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

günaydın hatunlar :79:
bizimki dün akşam görmeyi gelmedi ama yaklaşık 2 saat telefonda konuştuk,unutmuşum güzel konuşmasını
uyanmasını bekliyorum bugün buluşucaz,heyecan dorukta

bizimki dün akşam görmeyi gelmedi ama yaklaşık 2 saat telefonda konuştuk,unutmuşum güzel konuşmasını

Benimkide aynı şeyi söyledi :))))) halıya basmayı özledim dedi :)))))))
Bir de doğru dürüst yıkanmayı özlemiş :)))))

Cok güzeldi dün :))))
Birazdan da kahvaltıya gidicem evlerine :)))

allah sizi bi daha hiç ayırmasın inşallah kuzularım bitirdiniz sonunda artık sıra yavaştan bize geliyo az kaldı sadece 10 güncükk kaldı bizimde hepinizi çok seviyorumm

mervem şekerim seninde gözün aydın tatlımm,sonunda bitti beklediğine değdi kuzumm,hep mutlu olun canım benim............

mervem şekerim seninde gözün aydın tatlımm,sonunda bitti beklediğine değdi kuzumm,hep mutlu olun canım benim............

Canımm benim çok sağol..
Darısı senin başına artık..
Az kaldı az heyecan dorukta, geri sayımda başlamak üzere daha ne olsun tatlım
Seninde beklediğine değecek ve çoook mutlu olacaksın inşallahh

aaa çok sevindim senin adına canımm..darısı başımaaa bu akşam bizde buluşcaaz heyecan doruktaa

amelieee ayneennn bende sendenimmmm :))) bugün akşam olurmu yaaaa

hemeen gelsinn bi sarılcaaaammm sımsıkııııııııııııı

allah sizi bi daha hiç ayırmasın inşallah kuzularım bitirdiniz sonunda artık sıra yavaştan bize geliyo az kaldı sadece 10 güncükk kaldı bizimde hepinizi çok seviyorumm

az kalmışş artıık canımmm..seninde depük geceni bekliyooruuz dört gözle

ayy ben yerimdee duramıyorummm yaaaaawww akşam olsun ben aşkımı görmek istiyorummm

az kalmışş artıık canımmm..seninde depük geceni bekliyooruuz dört gözle

ayy ben yerimdee duramıyorummm yaaaaawww akşam olsun ben aşkımı görmek istiyorummm

akşam olmaz şimdi sanaa

citlcimm mervecimm size de çok sevindimm bi daha ayrılmayın inşallahh
ameliee sen de bi an önce kavuşş, döv onu biraz kendine gelsin

nurselcimm senin de çok az kaldı dört gözle bekliyoruz seni deee

son yaren askeriyle buluşmadan bu başlık kaybolamazzz

Son düzenleme:
kıslaaarr
bende dün kavuştum aşkımaaa:)
çok özlemişim yaaaaa bir sarıldım bir sarıldım içimden bırakmak gelmedi..:)

darısı bekleyenlerin başına arkadaşlar ALLAH kavuştursun diyorum...

tşk ederim cnmmm o kadar sarıldımki aşkıma bırakmadık epeybi ya ne kadar değişik bişiyya darısı kavuşamayanlara ya yarın yine görcem aşkımı akşama kadar beraberizzz

tşk cnm darısı sanaaaaa tatlımmm

oy kuzum yaaa ewet az kaldı ama bende derman kalmadıbebelerimin ikiside çok hastaayanıyolar 40 derece ateşlee,perişan oldu yavrularımm dün akşam acile götürdüm saçmalıklar zincirlemesi yaa böle bişi yok yeni mezun bi pratisyen hekim kız var anlatıyom çocuğun durumunu ne olduğunu nasıl olduğunu kusuyo diorum ateş düşürücü ne verdiniz onun dozunu arttıralım bi buçuk ölçek yapalım bilmem nee dio.salak yaa çocuk kusuyo içinde durmuyoki şurup içirsem ne olcak,neysee iğne yaptırttım ateşi için tahlil istedim yanlız farkettiysen ben yaptırdım bunları hatun safmıdır nedir bilemedim ben.tahlil sonucuna baktı ve muayene etmeden ilaç yazmaya başladı bende haliyle sordum muayene etmiycekmisiniz bu çocuk kusuyo kanında iltihap var diosunuz da nasıl oluyo da direk ilaç yazabiliyosunuz anlamıyosanız çocuk doktoru çağırın die acili kattım birbirine(ki doktor da çağırmadılar)sinirim hala geçmedi,nasıl olur yaa 6 sene ne için okudunn hiçmi bişi öğrenmedin hay ben senin ettiğin hipokrat yeminine tüküreyim yazıktır günahtır yaa o çocuğun başka bi problemi varsa ve allah korusun telefi edilemeyecek sorunlara yol açsa bu ihmal kim vericek hesabını,tabiki kimse

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…