337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Gunaydiiiiiiiinnnnnn :)))

Daisy tatlım dün ben accayip gergindim..herkese herseye sardım..anneme özellikle :( bu duyguların cok normal..artık gerildik baya..beklemek,özlemek,üzülmek,heyecan,mutluluk,gun saymak.....herseyi bir arada yasadık..hala yasıyoruz :) bu kadar yogun duygular yaşarken de dengesizlikler cok normal :))

Dün kendi kendime neyi düşündüm biliyor musun;1 gun daha orada kalsaydı?155 gun beklemissin,1 gun daha bekler miydin?diye düşündüm..ve yok dedim hayır 1 gun,1 saat,1 dakika bile gecikme olamaz..kafayı yerdim:) 155in yanında 1 gun daha ne ki?ama değil iste..artık sabır kalmadı..1dk ya bile tahammülüm kalmadı..

Sen icini ferah tut..sevdiğini gördüğünde ona sarıldığında eminim bunların hepsi hooopp uçup gidecek :)))

canım hiiiççç sıkma canını nasıl olsa sende kavuşucaksın ve bundan sonra hep senin olacak sevgilin.Ne kadarda annesigil karşılasa da onun aklı eminim sendedir.İçindeki burukluğu anlayabiliyorum ama sıkma canını görünce herşeyi unutursun tatlım.

kızlaar beni çok duygulandırdınız gözlerim doldu resmen yazdıklarınızı okuyunca çok teşekkür ederimm..inanın burda çok güzel şeyler paylaştıgımızı düşünüyorumm herşeyi birbirimize anlatarak daha kolay atlattık...

biraz önce aradımm bizimkilerle kahvaltı yapıyorum dedi sonra arıyım o zmaan dedim tamam dedii :14: :14:

off kendimi dış kapının dış mandalı gibi hissediyorumm ayy nie böyle oldumm bilmiyorumm...

Şafağımız doğan güneş:53::53::53::53::53:

Eki Görüntüle 195863 Eki Görüntüle 195864 Eki Görüntüle 195865

Yarın sabah aşkıma kavuşuyorum:98::39:
Şükürler olsun ki evliliğe giden yolda en büyük engelimizi atlattık:16:
Şimdi daha yakınız evliliğe
Gururluyum çok paşam vatani görevini yaptı geldi :69:
Allah herkese yaşatsın bu gururu mutluluğu:69:
Allah hiçbirimizi bir daha ayırmasaın inşallah ve biz bekar olanlar inşallah hemen evlenelim:17:

şafakdaşımmm allah bi daha hiç birimizi ayırmasın..
ne zor bişeymiş bu yaaa :5:
evlilik yolundaki en büyük engeldi hakkaten atlattıkk nihayeet....

kızlaar beni çok duygulandırdınız gözlerim doldu resmen yazdıklarınızı okuyunca çok teşekkür ederimm..inanın burda çok güzel şeyler paylaştıgımızı düşünüyorumm herşeyi birbirimize anlatarak daha kolay atlattık...

biraz önce aradımm bizimkilerle kahvaltı yapıyorum dedi sonra arıyım o zmaan dedim tamam dedii :14: :14:

off kendimi dış kapının dış mandalı gibi hissediyorumm ayy nie böyle oldumm bilmiyorumm...

off betülcümmm inan o kadar iyi anlıyorum ki senii
senin sevgilin yine yarın senin yanında, benimki hemen bile gelmiyor,
ama ben yine de heyecandan uyuyamadım sanki benim yanıma gelicek gibi heyecanlandım
ama işte gelmiyor koydu biraz evet ama o mutlu olsun yeter

:66::66::66::66:

üzülme cnm benm ya bende akşama kavuşuyorum içim içime sıkmıyoo ya o kadar mutluyum

hep mutlu oooll canımmmm akşamaa büyük buluşmaaaa citl içinnnn :52: :52: :52:

al bu tepüğü o zaman canımcım:9::9:
inşallah aşkitona en yakın zamanda kavuşursun:29::16:
ve bir daha hiç ayrılmazsınız:16:
Eki Görüntüle 195857

:62::62::62::62::62:
allahım bir daha ayrılık vermesin canım:62::62::62:

Şafak kardeşim accık sabret kııı:9::9::9:
üzülme boşver gitsinler anelerinin yanına anne kuzuları:63:
evlenek de bak aşkımın yüzünü gösterirmiyim ben o zaman o zaman görsün o :33::33::33::33:

göstermiicem bende yüzünüüü bi daha zor görürleer artıık..güldürdün beni şekeer :13:

Geç tanıdım sizleri :( keske daha önce tanısaydım :( o kadar güzel seyler paylasmissiniz ki burada,tam ihtiyacım olan şeydi..
Ama yinede şansliyim,gecte olsa tanıdım sizleri :))
İnşallah bir daha hic ayrılmayız sevdiklerimizden..
Simdi benim hazırlanma surecim başlıyor :)) bugün bir daha bakabilir miyim buraya bilemiyorum :))) hepimizin gözü Aydın kızlar :))))))))

Askerlik B İ T T İ......................

off betülcümmm inan o kadar iyi anlıyorum ki senii
senin sevgilin yine yarın senin yanında, benimki hemen bile gelmiyor,
ama ben yine de heyecandan uyuyamadım sanki benim yanıma gelicek gibi heyecanlandım
ama işte gelmiyor koydu biraz evet ama o mutlu olsun yeter

bende dün gece uyuyamadım şimdi çıkmıştır şimdi sunu yapıyodur bunu yapıyodur diee hep aklımdaydıı..biraz önce yine aradı ohh bütün aile toplanmış kahvaltı yapmışlar oturuyolarmışş...gözler doldu yine benim iyice sulugözlü oldumm zatenn :43: :43: bi sana kavuşamadımm dedi aay fena olduummm...

ama artık askerligi bitti rahatladı yarın öbür gün farketmez bence görmek içinn..önemli olan bugün görmektii :43: ayy iyice piskopata bagladımm sizi de üzdümm kızlar kusura bakmayınnn

bende dün gece uyuyamadım şimdi çıkmıştır şimdi sunu yapıyodur bunu yapıyodur diee hep aklımdaydıı..biraz önce yine aradı ohh bütün aile toplanmış kahvaltı yapmışlar oturuyolarmışş...gözler doldu yine benim iyice sulugözlü oldumm zatenn :43: :43: bi sana kavuşamadımm dedi aay fena olduummm...

ama artık askerligi bitti rahatladı yarın öbür gün farketmez bence görmek içinn..önemli olan bugün görmektii :43: ayy iyice piskopata bagladımm sizi de üzdümm kızlar kusura bakmayınnn

ben de aynen böyle olucam heralde ailesinin yanına bi gitsin:43:

Esat geliyor şimdi yolda..Arkadaşı almaya gitmiş sürpriz oldu bize:9::9::9:
Off ya hala geçmedi bu heyecan bende ellerim titremekten yoruldu artık:86::86:
Sizde durumlar nasıl kızlar:3::3::3:

canım evlenince çıkarırsın acısını alırsın yanına bidaha göstermezsin onlara sende :1: inşallah biran önce evlenirsiniz birlikte yaparsınız kahvaltılarıda.şimdi sen yarın neler yapcaksınız onları düşün boşver bugün onların yanında olduğunu aklına getirmemeye çalış çünkü düşündükçe insan sinir oluyo kendimden biliyorum :9:

ağlamak istiyorum o kadar gün geçti şu 5 gün geçmiyorrrr ben de hayırlısı ile kavuşsaydım aşkıma

Geç tanıdım sizleri :( keske daha önce tanısaydım :( o kadar güzel seyler paylasmissiniz ki burada,tam ihtiyacım olan şeydi..
Simdi benim hazırlanma surecim başlıyor :)) bugün bir daha bakabilir miyim buraya bilemiyorum :))) hepimizin gözü Aydın kızlar :))))))))

canımmm geç olsun güç olmasınnn bugün ugramazsan bi daha bekleriiz amaa
ilk buluşma anlarımızı da paylaşalımm inşalaaahh
Allah bi daha ayrımasın inşalahhh :3::3:

mervecimm yarın bende böyle heyecanlı olucaaam inşalaaaahh !!! ama şimdi ailesinin yanında olması çok sinir bozucu kıskançmıyım neyim yaaa :27: :27:

canım evlenince çıkarırsın acısını alırsın yanına bidaha göstermezsin onlara sende :1: inşallah biran önce evlenirsiniz birlikte yaparsınız kahvaltılarıda.şimdi sen yarın neler yapcaksınız onları düşün boşver bugün onların yanında olduğunu aklına getirmemeye çalış çünkü düşündükçe insan sinir oluyo kendimden biliyorum :9:

çıkartıcaam inşalaahh göstermicem ogullarının yüzünü :1: :1: bayramdan bayrmaa artık idare etsinleer :))
kendime geldim biraz normale döndüm sanırsammm..duygularım bile bi tuhaflaştı yaa..normale dönüyorum artıkk...canımcımmm senin eşinde bi an önce gelsin inşalahh depükleyelim seni de :52:

şafakdaşımmm allah bi daha hiç birimizi ayırmasın..
ne zor bişeymiş bu yaaa :5:
evlilik yolundaki en büyük engeldi hakkaten atlattıkk nihayeet....

amiin canım:16:

hep mutlu oooll canımmmm akşamaa büyük buluşmaaaa citl içinnnn :52: :52: :52:

göstermiicem bende yüzünüüü bi daha zor görürleer artıık..güldürdün beni şekeer :13:

nabalım işte bizde böle geçiriyoz zamanı:66:

Eki Görüntüle 195928 al sana da bi depük uç aşkının koynuna:69:

canım benim yaaa :52::52::52::52:
bizim de buluşmaya çok az kald yarın bu saatlede:38::38::52:

çıkartıcaam inşalaahh göstermicem ogullarının yüzünü :1: :1: bayramdan bayrmaa artık idare etsinleer :))
kendime geldim biraz normale döndüm sanırsammm..duygularım bile bi tuhaflaştı yaa..normale dönüyorum artıkk...canımcımmm senin eşinde bi an önce gelsin inşalahh depükleyelim seni de :52:[/QUOTE]

inşallah canım benim depüklerinizi saklayın 17 eylül e bekliyorum sizleri :9:

Back