• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

335. Kısa Dönem Asker Yarenleri'nin Söz, Nişan, Düğün Hazırlıkları Başlasın !!!

Masalsularam

Sakın beni bırakma....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mart 2008
5.838
5
356
Ankara
Evet Canlarım, 4 gözle bu konuyu açmak istiyordum... Askerlerimizin gelmelerine sayılı günler kaldı, peki biz neler yaptık, veya yapıyoruz?Bu topikte gelinlik modellerinden, tabak çanağa, düğün müziğinden, yatak örtüsü takımlarına kadar herşeyi paylaşıp, her zaman olduğu gibi gülüp eğleniyoruz. Askerlerimize kavuştuktan sonra yaşayacağımız tatlı telaşları, isteme, söz, nişan, düğün gibi hayatımızın en unutulmaz anlarına ortak olmaya devam ediyoruz.... Bilindiği üzere topiğimizde sıcacık, gerçek bir dostluk oluştu, çok iyi anlaştık, kaderdaş olduk, kardeş gibi olduk... Artık birbirimizsiz adım atmak yok! :64: Son olarak bunu söylemeden edemem "Herşey Çok Güzel Olacak!!!" Hadi canlar söz, nişan, düğün hazırlıklarımız başlasııınn!!! :62: Sandıklarımız aşk dolu, mutluluğumuz daim olsun, biz bunu fazlasıyla hakettik....
ceyiz-sandigi-04.jpg

Son düzenleme:
ayy ilk cevap bendennnnnnn :16::16:
hepimize hayırlı olsn canlarrrr:69::69:

sizi seviyorm şafak 4o :69:
bunu okuyp ilerde gülücmm ayy 40 diomuşmm dieeee :69:

hayırlı olsun canlar.. ne güzel heyecanlar :31: biz geçirdik ama bizi de alıcakmısınız topiğe

ayy ilk cevap bendennnnnnn :16::16:
hepimize hayırlı olsn canlarrrr:69::69:
sizi seviyorm şafak 4o :69:
bunu okuyp ilerde gülücmm ayy 40 diomuşmm dieeee :69:
Hoşgeldin bitanemmm Şafak 1 saat sonra 39. Evet ilerde çok tatlı anılar olacarak kalıcak bunlar bize :69:
hayırlı olsun canlar.. ne güzel heyecanlar :31: biz geçirdik ama bizi de alıcakmısınız topiğe

Violem o nasıl söz bitanemm?? Ayrı gayrı olur muu? Siz de tecrübelerinizi paylaşın lütfen burada bizimlee.. Yeni gelinlerinize yardım edin canım benimmm tecrübeli gelinler olarakkk sizsiz olur mu yaa ? :57::48:

yeni konumuz hayirlara vesile olsun insaalllahhh:16:
safak sayma dostlugundan sonra burada dügünlerimize safak sayacagiz hepbirlikte:69:
haydin canlar umarim hepimiz hakettigimiz mutluluga en kisa zamanda hayirlisiyla ulasiriz, kavusuruz artik bu hasretin sonunda biriciklerimize:71:
Artik kafayi daha cok bu muhabbete yormamiz gerekiyor zaten, sunun surasinda nede olsa atarsa 39:64:

Kesinlikle Çağlom çok az kaldııı.. Hazırlıklara başlama, fikir alışverişi yapma vaktidirrr artıkk. Attıı attııı Allah'ım 39 lara indiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :64::64::64:

Kesinlikle Çağlom çok az kaldııı.. Hazırlıklara başlama, fikir alışverişi yapma vaktidirrr artıkk. Attıı attııı Allah'ım 39 lara indiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :64::64::64:

ay cidden haa bende hala atarsa diyorum=)
atmis walla helal olsun=)
neyse ben yatiyorum bu gecelik..
iyi geceler diliyorum canlarim hepiniz kendinize cok iyi bakin:16:

çok az kalmış seninde canımm benim son 33 :32: kızlar nerde askerlik yapıyolarrr askerlerimizzz bakarsınız aynı bölükte çıkarlarr:1:

tüm sevenleri bekleyenleri Allah sağsalim kavuşturmayı nasip etsinnn:78:

kızlar hayırlısı olsun topik :))) sürekli bakarım artık kime ne alıyo nasıl hazırlık yapıyo :) ayy hele bir gelsinlerde :) bal boceği benimde 33 gün kaldı... 16 ocakta nasipse geliyo :) Ağrıda benimki seninki nerde?

kızlar hayırlısı olsun topik :))) sürekli bakarım artık kime ne alıyo nasıl hazırlık yapıyo :) ayy hele bir gelsinlerde :) bal boceği benimde 33 gün kaldı... 16 ocakta nasipse geliyo :) Ağrıda benimki seninki nerde?

ayy inanmıyorumm benimkide ağrı- doğubeyazıt 16 ocakta geliyo oda

çok az kalmış seninde canımm benim son 33 :32: kızlar nerde askerlik yapıyolarrr askerlerimizzz bakarsınız aynı bölükte çıkarlarr:1:

tüm sevenleri bekleyenleri Allah sağsalim kavuşturmayı nasip etsinnn:78:

ayy inanmıyorumm benimkide ağrı- doğubeyazıt 16 ocakta geliyo oda

:) bal böceği telçekerde\dogubeyazır\ağrı... Hadi seninkide telçekerde olsun :)

Selam kızlaar :79: yeni görüyorum yazdıklarınızııı !!! Neden topiğimize gelmiyorsunuzz, 335. kısa dönem asker yarenleri topiğimizde çok keyifli zamanlar geçiriyoruz bekleriz. Çok az kaldı kızlaarr !! :72: Bizim Tutimiz var onunda askeri Ağrı-DOĞUBEYAZIT. Benim askerim de Diyarbakırda :72:

Back