333.Dönem Şafak Sayarlar :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi iden
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Mersin de bi karakolda jandarma.Pazar günleri de çalışıyo ve sadece 2 kez saçını kestirmek için çıktı dışarıya o da bi kaç saatliğine.Çok özledim onu

canım benim gerçekten çok zor ama sabretmek zorundayız. çoğunu bitirdik sadece 51 gün kaldı. dayanıcaz bir şekilde. yeterki iyi olsunlar sağlıkları yerinde olsun bu günleri öyle yada böyle atlatıcaz bitiricez.

Allah hepimize sabır versin... nişanlımda hatay da asker. öğretmen olduğum için yemin törenide h.içi yapılınca gidemedim hiçgöremedim kuzucumu çarşı iznine sadece 2 kez çıkabildi.izinler iptal.. çok zoor çoooook....

günaydın kızlar şafak 49 sonunda zemuszemus
nerdeyse 1 buçuk ay kaldı. bu kadar günün geçmiş olduğuna inanamıyorum. az kaldı az. bitiyor...

Şafak 49
Her 10 günde bir görüşüyoruz gayet güzel geçiyor askerlik :sm_cool:

Darısı bekleyen herkesin başına

kızlaarr moralim bozuldu bayaa. erkek arkadaşımın babası bu hafta by pass ameliyatı olacak. tabi erkek arkadaşımın morali çok bozuk. ailesi de gelmene gerek yok demiş. yanındada olamıyorum. telefonla arasamda 2 3 dkdan fazla konuşamıyoruz. aklıda babasında kalıyor. izinde kullanmıycak gibi görünüyor. off bunladım şu ameliyat hayırlısıyla güzelce bitse hepimizin içi rahatlasa. orda askerde yanında biz yokken bu kadar üzülmesi beni çok üzüyor. destek vermeye çalışsamda çok sınırlı oluyor bu. galiba bol bol dua etmekten başka çarem yok :çok üzgünüm:

Tatlım erkek arkadaşının babası ameliyat oldu mu? nasıl geçti merak ettim

canım daha ameliyat olmadı perşembe günü olacak. bizde bekliyoruz. inşallah güzelce atlatıcaz bu ameliyatı da

kızlar sizinde azalmıştır baya şafaklar
gerçekten inanmıorum bu hallere :))
biticekmi diodum baksana sonraki devre bile bitirmek üzere :))
benim nerdeyse çocuğum olcak zaman su gibiiiii akıyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…