333.Dönem Şafak Sayarlar :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi iden
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bu hafta sonu nete aşkımı gördüm çok mutluyum onu görmek ama ona dokunamamak sarılamamak öpememek çok zor ya ben onu çok özledimmmmmmm

merhabalar, umarım herkesin sevdigi, eşi, ağabeyi, kardeşi... iyidir.. özlem,hasret zor tabii ama dua edelimde sağsalim dönsünler eve... geresi boş geçer gider sayılı gün.. sevgiler, sabirlar..

kızlar yardımcı olurmusunuz,sevgilim askere giderken yanında bavul götürmek istemiyor,küçük bi çantada bikaç parça kıyafet alırım orda herşeyi veriyorlar zaten diyor,ama ben traş bıçağı,içlik,birsürü çorap iç çamaşırı el kremi vb. vb. bisürü şey almasını istiyorum,

sizinki neler hazırladı giderken

Benim eşim çok titizdir,giderken aklına gelen herşeyi aldı,iyi ki de almıs ilk gittiği yerin küçük bi kantini vardı ve kantinde herşey yoktu.Özellikle güneş kremi ve ayakları için aldığı kremler pudralar çok işe yaramış.Herkesin ayağı yara olurken eşimin ayaklarına bişey olmamış.
Tabi tercih erkek arkadasının,zorlamaya gerek yok.Gittiği yerde her sey bulunabilir ve aldığı şeyleri bosuna taşımıs da olabilir...

oyy siz plakalara indiniz hemiiii
kıslar bende 331. dönemim
ayy ne zor günlerdiii
biz askerliği bitirdik 15 gün öncede düğünü yaptık balayını yaptık geldim şimdi iş başı yaptım şaka gibi geliyo
yani herşey bitiyo hakkınızda hayırlısı zaten plakalarda gelmiş bişe kalmamış hepinizin hakkında hyaırlısı olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…