331.Dönem Güzelleri=)

iden

Arabam 60 model :)
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2009
4.717
9
331.Dönem Güzelleri Şafak 156 da başladı hikayemiz
ilk zamanlar ağlamalarımıza şahit olduk mafoldumben
sonra zamanla yarışımıza ilerlemeyen saatleri birlikte ilerlettik kaydirigubbakcemile5
bir sümüklü böcek yavaşlığında ilerlerken günler sevinçlerimizde oldu üzüntülerimizde
ilk biz paylaştık ilk biz tartıştık:eek:
veeeee zamaann geldiii TEZKERE bizimde hakkımızzzalkisalkisalkis :lepi:
e bundan sonra askerlik levelı geçilmiş oyunu başlıyor hayatın
Bu oyundada birlikten güç doğacak biz hep burda olucaz
331.Dönem güzelleri hayat üzmesin sizi
gelin burda beraber neşelenelim beraber sevinelim,üzüleceksek te beraber üzülelimgamyoncuiremsu
Hepimize Birdaha ayrılık olmayan acı,hasret,olmayan booolllll sağlıklı bol sevgiliopuyorumnanaktan booollll aşklı:asigim: güzel günlerrrr

Son düzenleme:
idenim süpersin yawrum bizim kızlarda düşünüyolarda askerler geldikten sonra hangi topikte takılıcas diyee :)) zemuszemus

idenim süpersin yawrum bizim kızlarda düşünüyolarda askerler geldikten sonra hangi topikte takılıcas diyee :)) zemuszemus

ahanda bize yeni topik =)))
wallaa ayrılık olmaz bağımlılık olduk birbirimize =))
yaşamayan bilmez kkdan ayrılığı =)))

en iiyii sen bilirsiin kuşusu
ama banada aynı şey olsa yanii ewlat acısı gibi koyardııı :))
bizim kızlar ortalarda yook ama neyse
:eek:

canım benim idenim konu açmış ne güzel de yazmış...

Ama ben ilk cevaba yetişemedim... Olsun inşallah bundan sonra bol ve güzel paylaşımlarımız olur..

en iiyii sen bilirsiin kuşusu
ama banada aynı şey olsa yanii ewlat acısı gibi koyardııı :))
bizim kızlar ortalarda yook ama neyse
:eek:

Gelirler gelirler onlarda akşam gelir ama ben buralarda olamam sen söylersin artık gördüğüne :KK70: yeni evin adresini verirsin artık :)))

canım benim idenim konu açmış ne güzel de yazmış...

Ama ben ilk cevaba yetişemedim... Olsun inşallah bundan sonra bol ve güzel paylaşımlarımız olur..

olsun canım benim sen git iş seyahatini yap p.tesi burda ol :)))
Özlicem seniiii kendine iyi bakkkkk canımmm

idencim süpersin iyi akıl ettin bunu alkisalkisalkis demekki bi 6 ay benim salya sümüklerimi çekeceksiniz:çok üzgünüm: cekersiniz dimiguclubacismile hadi hayırlı olsun yeni topicimiza.s.

kızlar yeni topiğimiz hayırlı olsun ama ben artık gündüzleri giremicem :KK43: akşamları takılırım artıkın :KK70:

kızlar yeni topiğimiz hayırlı olsun ama ben artık gündüzleri giremicem :KK43: akşamları takılırım artıkın :KK70:

senindemi işyerinde yasakladılar damlam bizimde msn falan yasak ama kk yı yasaklamamışlar zararlı görmediler galiba:1ninca:

ayyyy iden elleirne sağlık kaydirigubbakcemile5 . şafak bitince burdayız yaniii çook iyi olmuş yaaaaaa çok sevindim opuyorumnanaktan ben buraya yazınca ve sizlerin değerli fikirlerini alınca ben rahatlıyorum yaaaa hihoyyyt çoook çoook ama çoooook iyi olmmui burasııııııııııı Şeniz .

zemuszemus . bayanssulusmile . opuyorumnanaktan . kaydirigubbakcemile5 . kaydirigubbakcemile2 .sositososito . :lepi: . hihoyyyt . sırnaşık şey . :teselli: . :roflol: . :sm_cool: . :teytey: . :hooray: . :dance: . a.s. . bütün sevindirik hareketleri yapayım dedim delikafadulden

idencim süpersin iyi akıl ettin bunu alkisalkisalkis demekki bi 6 ay benim salya sümüklerimi çekeceksiniz:çok üzgünüm: cekersiniz dimiguclubacismile hadi hayırlı olsun yeni topicimiza.s.

ayyyy iden elleirne sağlık kaydirigubbakcemile5 . şafak bitince burdayız yaniii çook iyi olmuş yaaaaaa çok sevindim opuyorumnanaktan ben buraya yazınca ve sizlerin değerli fikirlerini alınca ben rahatlıyorum yaaaa hihoyyyt çoook çoook ama çoooook iyi olmmui burasııııııııııı Şeniz .

Ne demek ya hepimize hayırlı vede uğurlu olsun kurdeleyi 17 mayısta keseriz resmi açılışı ozaman yaparız =))=)))

Günaydın elvinim hoşgelmişseennn sagolasınnn :KK70::KK70::KK70:
Şafak altı haftaya evde kahvaltı hahahaha :KK70:
bu sizin için heryere yazıym
benim şafak beş hıııhhh :KK70::KK70:

Günaydın elvinim hoşgelmişseennn sagolasınnn :KK70::KK70::KK70:
Şafak altı haftaya evde kahvaltı hahahaha :KK70:
bu sizin için heryere yazıym
benim şafak beş hıııhhh :KK70::KK70:

hehe süpersin canım .... :)

en zor geçen hafta da bu olur heralde...

ama hayırlısı olsun 6 günde de ne varmış canım biz 156 ları gördük :dance:

Günaydın kıslar artık takılsak ya bu topiğe herkez kayboldu

X