33 yaş...pko...çok mu geç?:((

batarang

Guru
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2007
451
3
296
İzmir
merhaba kızlar
1,5 yıllık evliyim.korunmadık ve tabi ki hamile kalamadım..jinekoloğa da gidemedim.(bekarken 1 kez gitmiştim o da berbat bir tecrübeydi,ağlamıştım).önce maddi imkansızlıktan,sonra da korkudan.gerçekten bu jinekolog işi bende kabus haline geldi..ilaç kullanmazsam 2-3 ayda da olsa kendim adet görüyorum.şu an kilo vermeye çalışıyorum belki faydası olur diye..eşim çocuk delisi..onu gördükçe mahvoluyorum..dr.a gitmek ölüm gibi bana...en büyük korkumsa dr.un bana şimdiye kadar nerdeydin..artık çok geç demesi..sürekli izmirde dr. araştırıyorum ama nasıl giderim bilemiyorum.mantıksız olduğunu biliyorum ama jinekolojik muayeneyi düşündükçe bayılacak gibi oluyorum .gerçekten çok gecikmiş hissediyorum..çıkmazdayım..:a015:

canım hiç bir şey için geç değil ama sen bir an önce doktora git..ve tedavini ol...tedavi sürecin uzun olabilir...vakit kaybetme bence...korkulacak bir şeyde yok...

tabiyki geç değil
lütfen korkma o kadar da anlatılan gibi zor bir iş değil muayne
biraz etrafından doktor araştır
emin ol muayne olunca bunca zaman boşuna beklemiş,korkmuşum diyeceksin

tabiyki geç değil
lütfen korkma o kadar da anlatılan gibi zor bir iş değil muayne
biraz etrafından doktor araştır
emin ol muayne olunca bunca zaman boşuna beklemiş,korkmuşum diyeceksin
Canım dr. araştırdım ama kararsız kaldım..bi de şu spekulumu düşündükçe bayılacak gibi oluyorum...ya bana bu zamana kadar beklemişsin artık olmaz derlerse diye korkuyorum..o zaman evliliğime de devam edemem..çünkü eşim çok istiyo ve bu ona haksızlık olur:çok üzgünüm:

Asla geç kalmış değilsin.Artık olmaz falanda demez dr.lar.Mümkün değil.Bi süreç var.Tahlil,röntgen,yumurta takibi gibi)Sonrasında zaten gerekeni söylicektir sana dr.un.Ayrıca gittiğinde duyduğun tereddütü de anlat dr.a.Mümkünse özel muayenehaneye git.Sana daha iyi vakit ayırır dr.Sonra bu çağda bisürü yöntem var.Belkide hiçbişeye ihtiyaç olmadan sadace bi ilaçla hamile kalacaksın.Hemen hiç düşünmeden git dr.a.Hem muayene bu kadar kötü bişey olsaydı milyonlarca insan hiç gidemezdi dr.a.Rahat olmaya çalış canım.Bak hiç düşündüğün kadar zor olmayacak bence.Allah gönlüne göre versin canım.opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan canım çok teşekkür ederim.bana nasıl moral verdiniz bilemezsiniz..her geçen günün başıma daha çok dert açacağını biliyorum..ama işte bazen insan kilitlenir yaaa.aynen o durumdayımeyvahedigeldismile yoksa cahil bi insan değilim..ama ayaklarım gitmiyo işte spekulumu vs.. düşününce...

spekulumu takmayadabilirler
ben yumurta takibi görüyorum
şimdiye kadar hiç takmadılar
sadece alttan ultrason aletiyle bakıyorlar
oda hiç acıtmıyor
bu kadar karamsar olma

bu hastalıkları cok cıddıye alıyoruz.benım gorumcem 100 nkılo ama hamıle kaldı.kardeşime polıkıstık dedıler hamıle kaldı.polkıstıkte hamıle kalınmaz dıye bıse yok.sadece bıraz geç oluyor.oda herkesde değil.sana tavsiyem kıstler için soğan kurunu bırakma

canlarım çok teşekkür ederim,nasıl moral oldunuz anlatamam.hihoyyyt.haklısın
hamile kalınır ama ben adet görmüyorum 2aydır..bu durumda hamile kalmam da imkansız...
dr.a bi karar verebilsem..özele gitmek istiyorum ama daha sonra altından kalkamam diye korkuyorum..herşeyin hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…