• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

33 haftalık hamişler neredesiniz nasılsınız gelin sohbet edelim

oglumherseyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2016
1.507
1.141
48
Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hayat, hamilelik, bebişler nasıl doğumu ne zaman belirlemek lazım bilmiyorum gelin sohbet edelim..

Cogu seyi halledik bebek odasi hazir. Park yatak falan. Senin nasil gidiyo

Kizlar bende varim 33 haftamda ikinci erkek annesi olarak heycanla bekliyorum rüyalarimda hep alisveris yapiyorum ya doguruyorum gözümün önünde bebek kiyafetleri geziyo artik hemen hemen eksikleri bitti şampuani bezi pudrasi emzigi ve hasta bezim kaldi 10 nisanda gidicem insallah bakalim ne diycek doktorum bebisim ters duruyodu insallah döner normal dogumu istiyorum çünkü rabbim hayirlisiyla kucaklarimiza almayi nasip etsinn

Kizlar bende varim 33 haftamda ikinci erkek annesi olarak heycanla bekliyorum rüyalarimda hep alisveris yapiyorum ya doguruyorum gözümün önünde bebek kiyafetleri geziyo artik hemen hemen eksikleri bitti şampuani bezi pudrasi emzigi ve hasta bezim kaldi 10 nisanda gidicem insallah bakalim ne diycek doktorum bebisim ters duruyodu insallah döner normal dogumu istiyorum çünkü rabbim hayirlisiyla kucaklarimiza almayi nasip etsinn
Benim herşeyim hazır hiç eksiğim yok kuzum 16.haftamızda herşeyimiz hazırdı :) 5 nisanda benim de kontrolüm ve çatı kontrolü beni çok rahatsız etti o yüzden normal doğum u düşünmüyorum pek

Back