- 6 Eylül 2016
- 1.507
- 1.141
- 48
- Konu Sahibi oglumherseyim
Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hayat, hamilelik, bebişler nasıl doğumu ne zaman belirlemek lazım bilmiyorum gelin sohbet edelim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gel canım gel :) nasılsın bebiş nasıl hazırlıklar nasıl gidiyorBen 31 bir im geleyim mi
Ben doğurdum doğurcam erken doğum riskim vardı çok zorlanıyorum artık ama herşeyimiz 16.haftamızdan beri hazır biraz görmemişim galiba :))Cogu seyi halledik bebek odasi hazir. Park yatak falan. Senin nasil gidiyo
Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah gülüm31. Haftadayim. Dogum korkusu,heyecan karman corman duygular..
Selaam Biz sizden azıcık küçüğüz amaKızlar nasılsınız nasıl gidiyor hayat, hamilelik, bebişler nasıl doğumu ne zaman belirlemek lazım bilmiyorum gelin sohbet edelim..
Selam canım çok azıcık küçük senin miniğin bizden iyisinizdir inşallah bebiş nasıl hazırlıklar nasıl gidiyor :)Selaam Biz sizden azıcık küçüğüz ama
Çok şükür iyiyiz canım, yavas yavas son hazırlıkları yapıyorum işte bir şey kalmadı :) siz nasılsınız bakalımSelam canım çok azıcık küçük senin miniğin bizden iyisinizdir inşallah bebiş nasıl hazırlıklar nasıl gidiyor :)
Çok ağırlaştım yattığım yerden kalkamıyorum hayırlısıyla doğursak da rahatlasak :))Çok şükür iyiyiz canım, yavas yavas son hazırlıkları yapıyorum işte bir şey kalmadı :) siz nasılsınız bakalım
Benim herşeyim hazır hiç eksiğim yok kuzum 16.haftamızda herşeyimiz hazırdı :) 5 nisanda benim de kontrolüm ve çatı kontrolü beni çok rahatsız etti o yüzden normal doğum u düşünmüyorum pekKizlar bende varim 33 haftamda ikinci erkek annesi olarak heycanla bekliyorum rüyalarimda hep alisveris yapiyorum ya doguruyorum gözümün önünde bebek kiyafetleri geziyo artik hemen hemen eksikleri bitti şampuani bezi pudrasi emzigi ve hasta bezim kaldi 10 nisanda gidicem insallah bakalim ne diycek doktorum bebisim ters duruyodu insallah döner normal dogumu istiyorum çünkü rabbim hayirlisiyla kucaklarimiza almayi nasip etsinn