33 haftalik hamileyim kasiklarimda agri var

tugceeee33

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2015
7
2
Merhaba 33 haftalik hamileyim kasiklarimda agri var belimede vuruyo 2 gun once doktora gittim acilma falan yoktu cunku kasiklarimdaki agri kac gunden beri vardı nst de sancim cikmadi. doktor agrilarim için tam bisey söylemedi bebek bas aşağı donmus zaten bu haftalarda dönmesu gerektiğini söyledi doktor acaba bas asagu döndüğü icinmi agri yapiyo acilma olsa anlayabilirmiyim devlet hastanesine gittigim icin doktora surekli ulaşamıyorum cok sık hastaneye gitmek istemiyorum bu ağrılar sizdede oldumu

Bende 33 haftalık hamileyim bazen benim de oluyo kasiklarimda oturup kalkarken de karnimin alt kısmında ince bi agri oluşuyor. Ben bugun doktora gidicem bakalım ne diyecek ama tahminimce bu ağrılar normal çünkü bebislerimiz büyüyor. Ağrı oyle çok olmadığı sürece korkma ayrıca açılmada yokmuş . Hem doğum sancıları daha farklı oluyo diye biliyorum ben böyle sırta vuran nefesini kesen periyodik sancılarmis. Bence korkmani gerektirecek bir şey yok Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin bebeğini canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…