• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler 33 haftalık hamileyim erken Doğum ne yapacağım ben

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Excited_00

Başlangıç:82 güncel:71.5 G. 70.0
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2016
1.285
1.654
63
yurtdışında yaşıyorum eşim ve ben öyle Türk arkadaş felan da yok hiç ihtiyaç duymadım.

Doğum için annem gelecekti hazırlık yapılıyordu herşey çok zor olsa da güzeldi.
Bebeğim kilo almıyor denildi 1 hafta önce. Evelsi gün ve dün iğne yapıldı bebeğin ciğerleri içinmiş. Aşırı acı verici yakıcı bişeydi. Zaten hergün iğne yapıyorum kendime kan sulandırıcı.

Kızlar duydum ki bu iğne yapılınca küveze gerek kalmıyormuş? Doğruluk payı var mı? 33 hafta çok mu riskli? Çok mu küçük? 10 gün önce 1.488 gr dı bebeğim şuan bilmiyorum. Erken Doğum riski var pazartesi salı günü belli olacak Bebek az kilo almışsa Doğum yaptıracaklarını söylediler suni sancı veya sezeryan. Hiçbir bilgim yok sorsalar hangisini istiyorsun bilmiyorum hangisi daha iyidir? Bebeğim yaşayacak mı? Çok küçük mü? :KK61:

CanIm benim ablam da da yapıldı o iğne. Yegenim 2.5 kilo dogdu ve kuvoze girmedi. Inşallah senin de öyle olur . Bebeğe kilo aldircak şeyler ye. Soluna yat hep

CanIm benim ablam da da yapıldı o iğne. Yegenim 2.5 kilo dogdu ve kuvoze girmedi. Inşallah senin de öyle olur . Bebeğe kilo aldircak şeyler ye. Soluna yat hep
Bununyazmana bebeğinizin iyi olmasına çok sevindim inşallah benim bebeğimde öyle olur. Çok sağol içimi biraz olsun rahatlattın

Back