Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ay korkacak ne var benim de 32 hafta 2200 gr bebeğim iri bebek dedi doktorum yapacak bişey yok altı üstü kilosu fazla sağlığı yerinde olsun önemli olan o
Ay korkacak ne var benim de 32 hafta 2200 gr bebeğim iri bebek dedi doktorum yapacak bişey yok altı üstü kilosu fazla sağlığı yerinde olsun önemli olan o
her bebeğin yapısı, kilosu farklıdır. ben 9 aylık doğmuşum ama 2.5 kilo minnacık bir şey doğmuşum. hala ayakkabi kutusuna sigiyordun diye dalga gecer akrabalar. bak 36 yaşındayım hala sağlıklıyım kardeşim de tosun 4 kilo doğdu. görümcem de 7 sene önce 33+3 hafta erken doğum yaptığında bebeğimiz 1.600 gramdı diye hatırlıyorum ama 2 kilo bile yoktu. simdi 2. sınıfa gidiyor sıpa o yüzden kendini üzme. doktor tehlikeli bir şey görse söylerdi. biraz daha bebek icin sağlıklı gıdalar tüketmeye çalış. İnşallah hayır ile sağlık ile Rabb'im kucağına almayı nasip etsin bizler için de bol bol dua et, hamişlerin dualarının kabul olduğuna inanırım kendini üzüp de bebişi üzmeyesin haaa, büyüyünce bu yazıyı görürse sana çok kızar
Hayır neden olumsuz konuşsun bebek bu kilolu da doğar zayıf da aynı bizim gibi. Ortada olumsuz bir durum yok sadece kilosu 4-5 kiloyu bulursa normal doğum yapamazsın dedi. Kilonuzu da dert etmeyin hamilelikten sonra verirsiniz