• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler 33 haftalik gebelik Mekonyum olusmus?..yardim...

• Konu Sahibi Konu Sahibi calla
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

calla

Elada..
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2008
438
6
96
kizlar 32+1 gunluk hamileyim dunki kontrolumde bebegin bagirsaklarinda mekonyum olustugunu , plesantanin olgunlasmaya basladigini ve kafasinin cok assada oldiugunu soyledi doktorum.. 2-3 hafta daha sabredicez malum 35. haftadan sonra dogmasinda sakinca yok ama simdi erken. 10gunde bir kontrol edicek artik ..benim korkum erken dogmasindan degil mekonyum olusmus olmasi allah korusun kakasini yapar ve yerse zehirlenip ölebilir..
bu durumla alakali bilgisi , yasamisligi olan var mi ??

canım benim kızımda 36 haftalık mekonyumlu doğdu. Gece çok kötü geçmişti benim nabzım 120 filan oluyodu birisi sanki boğazımı sıkıyodu çok kötü idi ertesi gün dr ye gittim benim nabzımın tavan yaptığı zamnalarda yavrumunki 100 ün altına iniyomuş meğer acil sezeryana alındı.1 hafta küvözde kaldı. çok zor geçti o bir hafta şuan tek sorunumuz sol kulağı işitme testini geçemiyo:( ama onun dışında her hangi bir sorunu yok şimdi 2,5 aylık oldu agulamaya başladı bile:) umarım bebeğin zamanını bekler ikinizde sağsalim birbirinize kavuşursunuz... sakın üzme kendini...

Sanırım mekanyu m olusması yemeye hazır olması kakasını benım cocugum meknym yedı ve zıhınsel oldu ve sımdı aramızda yok bana ozelden mesaj atabılırsın bu topıge ugramıyorum tesaduf gordum kontrolunu bırakma nbaktır sık

Back