33 haftalık bebeğimi kaybettim

Emineylcnn

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2018
34
8
6
32
Merhabalar uzun zamandır takip ediyordum 4 ay once bebegimi kaybettim zaten rısklı bi gebelik gecirmiştim 4 bucuk ay kadar yatmıstım doktor bebegin saglıklı hiç bir sey yok demişti her sey yolunda gidiyordu gelişimi vs 30 haftama geldiğimde doktor erken dogum riskin var dedi rahim agzında acılma yok sancım nts de cıkmıyordu sadece rahim agzı uzunlugun 26 mm demişti ve bana 3 hafta boyunca cıger geliştirici igne vurdu soyle soyleyım salı carsamba bı doz aradan 6 gun gecti salı carsamba tekrar vurdu aradan 6 gun gecti salı carsamba tekrar vurdu 33 haftalık oldu ve bebegım öldü bu aradads ben bebegın hareketlerini hıssetmemeye basladım doktoru aradım normal igneden dedi ben n yapmalıyım igneden mi oldu tekrar gebe kalırsam aynısını yasarmıyım psikolojım hiç iyi degıl destek alıyorum bu arada sımdıden tesekkur ederım

Geçmiş olsun bu ilk gebelik mi ? Riskli gebelik uzmanına gitmeniz gerekir bende iki kayıptan sonra riskli gebelik konusunda uzman bir profesöre gittim . Bebeğimi kucağıma aldım çok şükür

Geçmiş olsun bu ilk gebelik mi ? Riskli gebelik uzmanına gitmeniz gerekir bende iki kayıptan sonra riskli gebelik konusunda uzman bir profesöre gittim . Bebeğimi kucağıma aldım çok şükür
Benim de ikinci ilk gebeliğim 6 haftalık falandi düstü bu 33 haftalıkken öldü işte ben hastaneye gittim gecen hafta hastaneye doktor her seyin normal gebe kalabılırsın dedi nilyonda bir olan olay senin basına gelmiş dedi içim rahatlamıyor senin bebbeklerin kaç haftalıktı canım

Haftasını tam hatırlamıyorum 4.ayı tamamlamıştı 5in içindeydim hareketlerini hissediyordum . 2. Yine kaybettiğim gün uçakla aynı gün İstanbul’a gittim ertesi gün Cerrahpaşa ya yatışım yapıldı önce Doğum yaptım 10gün sonra Doğum oldu. Plesenta kürtajla alındı. Sonrada eşimle beraber tüm tahlillerimiz yapıldı. nükleer tıp , sosyal bilimler, tıbbi genetik, özel laboratuarlar vs kaç tüp kan verdim hatırlamıyorum bile. Yeniden hamile kaldım 3 ay sonra. . Onu iyi bir takiple sağlıkla Cerrahpaşa’da Doğum yaptım
suan ki gebeliğimde Coraspin clexane iğne Demir hapı tiroit hapı decavit kullanıyorum ve her ay kan testi yapılıyor .

Ah canım benim senin de zor olmus ama ben inanıyorum bana vurulan ignelerden oldu bende hıpotiroıtım var 12.5 mg kullanıyorum peki o kadar test yapılmıs bir sorun cıktımı dusuk tehliken vs suan hamiş misin birde ben bunlar için nereye gitmeliyim benim eşimin de gitmesi mi gerekli

Biz eşimle beraber Cerrahpaşa’ya gittik riskli gebelik uzmanı profesördü doktorum. Özelde ki doktorum Benim fakülteye gitmem gerektiğini söylemişti . Tüm tahlillerimizi hoca istedi pıhtılaşma çıktı bende . Sonrası her ay takibe gittim Doğumuda kendisi yaptı . Bu gebelikte aynı tedaviyi kendi yaşadığım şehirde yaptırıyorum eski testleri de götürdüm yanımda Doğumda yine İstanbul’a gideceğim kısmetse . Tıp fakültesinde ve mutlaka profesör e muayene olmanı tavsiye ederim . Tüm araştırmalar en ince ayrıntıya kadar yapılıyor özelde yaptırsak 10bin tl tutardı testlerimiz . Özelde iki tahlil yaptık o bölüm kapalıydı geçici olarak fakültede onum harici hepsi fakültede farklı farklı bölümlerde yapıldı

Anladım kuZum bende o kan pıhtılasmasını dusundum ama eger oyle bir sey olsaydı diyorum ki 8 bucuk ay yasamazdi ben n yapsam bilmiyorum ki bebek dusunsem korkuyorum hastaneye gittim altdan muayene etti gebe kal sen dedi bir sey yok dedi n yapcam bilemedim canım

Bende pıhtılaşmadan olacağını hiç düşünmedim .neden dersen , Benim bu iki kayıptan evvel sorunsuz geçen bir gebeliğim ve doğumum oldu. Ne iğne ne coraspin kullandım.
Sonra ki kayıp için normaldir olur dediler. Ondan sonra ki kayıpta kendimi fakülteye attım. Velhasıl kelam malesef olabiliyormuş
Bu benim 5. Gebeliğim gebe kalabiliyorum. iyi bir takip ve doktorla sağlıklı Doğum yapabilirsin . Riskli gebelik uzmanına ve fakülteye git mutlaka

Tamam canım mutlaka gitcem randevuyla mi gittin peki nasıl bi yol izlemeliyim

Tamam canım mutlaka gitcem randevuyla mi gittin peki nasıl bi yol izlemeliyim
Hangi şehirdesin hangi fakülteye gitmeyi düşünüyorsun? Hocalar için kadın Doğum polikliğini arayıp Bilgi Alman gerekir ben direk kendisini buldum fakültede ve sonrasında özel olarak kendisinden randevu aldım . Bazı hastalar kadın Doğum sekreterlikten almış. Poliklinik randevusu gibi olmuyor hocaların ders saatleri toplantı vs programları olduğu için sabah 9 akşam 5 olmuyor sürekli muayene yapmıyorlar saatleri günleri değişebiliyor

Ankara canım ben bi arastıraym internetten önce yardımların için cok sagol canımmm

Canim ben sana cvp vermistim ama gitmems belki de ben beceremedim ankarada ikametgaah ediyorum fakulteler nasil islem yapiyor onu bilmiyrum ya

Canim ben sana cvp vermistim ama gitmems belki de ben beceremedim ankarada ikametgaah ediyorum fakulteler nasil islem yapiyor onu bilmiyrum ya

Fakulte Yakınsa direk fakulteye uğra Yada telefonla Bilgi al istersen . Her fakültenin çalışma prensibi farklı olabilir . Ben Mardin’de yaşıyorum Benim için zor olmuştu her ay Cerrahpaşa ya gidip gelmiştim . Gideceğin Fakültenin hocalarını öğren sitesinden . Bilgi al hangi hocaya gideceksen randevusu için ancak sekreterlikten yda yardımcı hemşiresinden Bilgi alabilirsin. hocanın Maili cep telefonu varsa arayabilirsin . Ben direk fakulteye gidip tanıştım sonrasında kendi cep telefonundan kendisinden aldım randevularımı

arkadaşım inanın sizi çok iyi anlıyorum. lakin beteri beteri var. Allah bu acınızı unutturacak acı yaşatmasın. ben haziran 2015te doğum yaptım. ekim 2015'te sapasağlam oğlumu kaybettim. 1 yaşın altında sebepsiz beşik ölümü diye bir şey varmış. tekrar yaşar mıyız yaşamaz mıyız kimse bilemez. bol bol dua edin siz de eşiniz de. en doğrusunu rabbim bilir.
hep şunu düşünün peygamber efendimiz 6 evladını toprağa vermiş.
biliyorum acınız böyle hafiflemiyor. hafiflemeyecekte... ama hayat devam ediyor. maalesef !
içinizde hep bi ufak yara sızı olacak. unutmayacaksınız. unutmayın da zaten... ama umudunuzu yitirmeyin. herşey Allahtan... Ne zaman konuşmak isterseniz yazın lütfen

Canim bende sana cok uzuldum inan acim bin kat artti Rabbimden gelen her seye eyvallah inan yavrumun bi skintisi yoktu doktor saglikli gebelik demisti ama bana o igneleri vurduktan sonra bebegimi kaybettim ben ama hic kimse bunla alakali degildir diyo ve gebe kalman icin bi engel yok diyolar ankaradayim gata ya gittim muaye etti bir seyin yok dedi bugun de hacettepeden zorda olsa rqndevu aldim pazartesi gunune icimin rahat etmesini istiyorum cunku ilk bebegimde 6 haftalikken dusmustu bu cok aci oldu ben sadece tedavilik bir sey varsa baktirmak istiyorum bida yasamak istemiyorum peki senin bebegin var mi ben cok uzuldum sana onu da dusunuyorum ya kokusunu icime cekseydim ya emzirseydim o da cok zor olacakti diyorum buna da cok sukur diyorum Rabbim sana da sabir versin unutulmuyor acisi inan guvenebilevegimiz doktor sayisi cok az gercekten tek doktorla kalmayacaksin Allah bida yasatmasin ben o ignelerden supheleniyorum her sey bi vesile olacak evet ama tedbiri elden birakmamak lazim canim cok uzuldum inan

Geçmiş olsun bende 33 haftalıkken kaybettim yavrumu 40 gün oluyor bu psikolojisi tamamen çöküyor ama ALLAHIMIN vardır bir bildiği nasip degilmis kalbi durdu hiç birseyi yokken bir anda ve sonucuda temiz çıktı işte nasip olmayacak ya bahane herşey ALLAHIM kimseye yaşarmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…