Premature Bebekler 33.haftada erken dogum riski

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
sirf buraya yazmak icin girdim Bebegim beni 33. haftada korkuttu ana saka yapmis cunku sonra zamani yaklastigi halde bir kipirti yoktu . hergun bekledim dogumu . ilki sezaryandi bunu normal denicektik dr la konusmustuk neyse yilin son gunu saat aksam 4 te nisan geldi cok az umursamadim buarada 39+2 idim aradan 3 saat gecti icimde birsey kirt etti sonra suyum gelmeye basladi ama yine panik olmadim . baktim su gitmeye devvam ediyor esime artik gidelim dedim nts ye girdim sancm cikti suyum bitti diye sezaryan oldum ayrintili hikayemi hastaneden cikinca yazicam bebisime saglikla kavustum kisacasi :)

canım çok sevindim gözün aydın.analı babalı hayırlı evlat olsun inşAllah.çok güzel korkusuz yaşamış ve anlatmışsın o anları.tekrar tebrik ederim...ayrıntıları bekliyorum bebeğinide senide çok öpüyorum..

yeşim bende seni merak ediyordum.Allah analı babalı büyütsün.nazarlardan saklısın bebeğini.zor günlerden sonra hdiyeni aldın kucağına.müsait olduğunda detayları yaz olurmu

maşallah allah bebeklerine uzun ömür versin.. benimde bebeğin kesesinde amniyon sıvısı sızdığı için ve enfeksiyon ilerlerse bebeğimi alacaklar. 28+0 dayım. bebeğimde 1000 gr falan. sen hangi hastanede doğum yapmıştın prematüre yoğun bakımı çok önemli bizim durumumuzda. seninkiler maşallah 27. haftada doğmalarına rağmen çok şükür sağlıklı doğmuşlar. üzülüyorum , kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum, dua ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…