33. Haftada bebek kilosu

life is good

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2015
521
435
23
34
Merhaba hanimlar aklima takiliyor su kilo mevzusu hep.
30+3te 1600 gr
33 te 2200 gr bebegim. Bana cok zayif gibi geldi :( bu durum beni cok uzuyor. Bebegime nasil kilo aldirabilirim? Bende pek kilo almadim 5.5 6 kilo arasi gidip geliyorum. Guzelde besleniyorum baya ama bebegim zayif :(
Sizler bu haftalarda ne kadardi bebekleriniz ve kac kilo dogdular?
Bebegimin kilo almasi icin neleri daha fazla tuketmeliyim? Yardimlarinizi bekliyorum

Canim bende 30 haftalik ikizlerime hamileyim.bugun kontrolum vardi.1650 gr dı biri.doktor iki hafta onden gidiyolar dedi.32den sonra kilo alimlari yavaslarmis bebeklerin alan daraldigi icin oyle soyledi.bide yine ikiz dogum yapmis bi arkadasim soyledi bana son haftalar makarnaya yuklen bebeklere cok guzel kg oluyo dedi.onunkilerde biri 3kg digeri 2800 dogdular.sen kendine fazla kg da almamissin.bence makarna ye bol bol:)saglikla hayirlisiyla kucagina alirsin insallah bebegini....

cnm kilo deil önemli olan sağlıklı doğması buna odaklan eğer zayıf dye stres yaparsan sütün gelmez buda bebeğini asıl beslemen zamanda besleyememen demek olur. benim bebeğimde 35 haftalıkken 2.500 kiloydu gayet normal dedi doktorum seninkide gayet normal benim tanıdıklarımın gününde doğan bebekleri 2800 doğmuştu ama sağlıklıydı ve doğduktan sonra tosun gbi oldu o yuzden sağlıklı doğsunda sonra sen ona kilo aldırırsın zaten :)

Back
X