merhabalar ağustos 2009 doğumlu 33 aylık oğlum var benim derdim felaket dercede salyası akıyor diş çıkarıo dio herkes ama bu dönem dönem değil doğduğundan beri akıyor ne giyse önü ıslanıyor tuvalette çiş yaparken ağzından da akıyor bu aralar bu durum beni sinirlendiriyo doktora gitmeli miyim bunun için cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum
bence doktora götürmelisin hatırlıyorumda ben ilk okula giderken bir arkadaşımında öle salyaları akıyordu
benim oğlum 7 aylık onunda akıyor ama diş cıkartıcak ondan sanırım ama senin oğlun büyük
mutlaka en kısa zamanda doktora goturmelisin,bu derece bu yasta salya akıtması normal degil.Parazitten kaynaklı olabilir ve gerekli ilaclarla tedavi edilebilir,simdiden gecmis olsun.
parazit kaynaklı diye cevap vereen arkadaşlar benim oğlum zayıf değil ve iştahı yerinde bende öyle demiştim ilk başta bağırsaklarında kurt yada parazit var diye ama öyle olan çocuklar zayıf olur muş en kısa zaamanda doktora götürcem
eşim rahatsızlanınca doktora gittik kulak burun boğaza tesadüf doktor oğlumdan için bana bu çocuk hep böyle mi nefes alıyor dedi bende evet doğduğundan beri öyle dedim geniz eti var bu çocukta dedi bize 6 aylıkken acilde geniz eti var demişlerdi başka doktora götürdük yok demişti bizde üstüne düşmedik geniz eti olan çocuklarda horlama ağzından su gelme köpük çıkma ağzından nefes alma ve konuşabilmesine bile etki ediyormuş bizde köpük yok ama diğer hepsi var şu an nezle de olduğu için iyileştiğinde kulak burun boğaza götürecem bilginize...