- 23 Ocak 2019
- 3.065
- 10.310
- 208
- 35
- Konu Sahibi memurhanim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
33 rakamını görünce ben adet olarak algıladım. Eşimde çok üzülmüş ağlamaktan doktora soramamis33 milyondur o, birimler sağ tarafta yazılmış dikkat ederseniz. Referans değerin alt sınırında aslında çok düşük değil gibi.
Sayı 33 milyon demi Allah razı olsunSayi olarak normal, düşük sayılamaz. Ancak ileri hareket sıfır. Yani spermler hareket etmiyor. Ne yatay ne de ileriye yönde hiç kımıldamıyor. Dolayisila sizin yumurtaları bulması bu şartlarda imkansiz. Forumda konuyla ilgili çok başlık var. Araştırın ve uygulayın lütfen. Sperm hareketliliğini arttıracak bitkisel ürünler takviye vitaminler kullanın. Üzülmeyin çözülmeyecek bir sorun değil.
33 milyon ama sayı önemli değil önemli olan içindeki sağlıklı spermler. 1 tane bile olsa tutar zaten. Keçiboynuzu özü iyiKızlar eşimin sperm testine acil bakar mısınız? Kullandiginiz kürler falan var mı ?
Güzel bir hastaneye gitmenizi tavsiye ederim. Microchip ve piezzoelektrik gibi yöntemler ile spermdeki hareket sorunları çözülüyor. Canınızı sıkmayın, yumurtalarınızın kaliteli olması da sperme yardımcı oluyor bu bir ekip işiKızlar eşimin sperm testine acil bakar mısınız? Kullandiginiz kürler falan var mı ?
iyi bir doktor arayışndayımVarikosel olabilir esinizde detaylı muayene olması lazım
5 yıldır tüp bebek deniyoruz. kızım var bir tane şükürSayı 33 milyon hareket sıfır hareket yoksa gebelik olmaz. Peşini bırakmayın ama moralde bozmayın bu değerler değişkendir.
takviye lazım kür falan bakalımMerhaba, sayı bence de 33 milyon. Ama hiç hareket yok o da bence büyük sıkıntı. Şu haliyle yumurtayı döllemesi ve hamile kalmanız imkansız. Doktor sperm kalitesini arttırmak için bazı vitamin takviyeleri vermişti sadece buna özel. Onları sorabilirsiniz
Canım bende bu testlerden pek anlamıyorum iyi bir doktor iyi bir ilaç tedavisi ile inşallah düzelir2 yıldır çocuk düşünüyoruz ve olmadı 2 kere kimyasal yaşadım bu ay adette aşılama için tedaviye basliyacagim eşimin sperm sonucu bugün çıktı yeni verdik bakabilir misiniz
İnşallah canım benim teşekkür ederimCanım bende bu testlerden pek anlamıyorum iyi bir doktor iyi bir ilaç tedavisi ile inşallah düzelir