• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler 33+6 doğan bebeğim yaşam savaşı veriyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi BaBLe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
canım benim bende 12 gün önce doğum yaptım.. bir kızım birde oğlum oldu.. ama oğlum 15 saat sonra benden ayrıldı :( :( :( kızımsa 12 gündr makinaya bağlı ciğerlerinden değilde beyin gelişimiyle ilgili nefes problemi çekiyor oalbilir ddi doktor :( :( :( dün filmi çekildi bugün tekrar görmeye gdicem.. peş peşe o kadar acı yaşadm ki şuan ki duygularımı hissedemiyorm :(

cnm oğlun cennet kapısında şefaatcin olsun inşallah kızınıda en kısa zamanda koynuna alırsın kokusunu içine çekebilirsin çok zor çokkkk orda yetim gibi tek kalıyor gulsen gulemıyorsun aglasan aglayamıyorsun :(

Bebeğim dün makinadan çıkarıldı tüpüde krem ile kapatıldı dün herşey çok güzeldi dr ile konuştuğumuzda yarın sabah beslenilecek ağız yoluyla dedi yarın olsun diye sabırsızlıkla bir gece geçirdik ve sabah dru aradığımızda oğlumdan tüpü çıkartmışlar ve pnömotoraks ı coğalmış ve tekrar tüp takılmış olduğunu örendik beslenme yapılmamış ve daha sonra nefes alırken yorulduğunu görünce tekrar makinaya bağlanmış tam sevinmiştim herşey yolunda diye ama yine böle oldu drla konuştugumda demekkı tam olarak gelişmemiş ciğer o yuzden böle yaptı dedi biraz daha bekliycez başka bir olumsuzluk yok dedi ama ben çok korkuyorum dr makinadan çıkıp tekrar bağlanan çok nadir dedi ama bu bizim başımıza geldi allahım onu bana kavuştursun inşallah bugun tam 25 gün oldu küvezde:(

cnm oglun bunuda atlatacak ben inaniyorum cuma gunu bende erken dogum riskine karsin hastaneye yaticam..
hakkimizda herseyin hayirlisi...

allah yardımcınız olsun, benim oğlumda 15 gün küvezde kaldı 33 haftalık doğmuştu, çokzordu o günler ama geride kaldı rabbim sizede güzel günler nasip etsin bebişlerinizle

cnm oglun bunuda atlatacak ben inaniyorum cuma gunu bende erken dogum riskine karsin hastaneye yaticam..
hakkimizda herseyin hayirlisi...

aman cnm hiç stres yapma stres daha kötü oluyor inşallah 40 ı tamamlarsın en azından böle bir tehlikeyi fark etmişler benim farkedilmemesi buyuk sorun oldu:(

allah yardımcınız olsun, benim oğlumda 15 gün küvezde kaldı 33 haftalık doğmuştu, çokzordu o günler ama geride kaldı rabbim sizede güzel günler nasip etsin bebişlerinizle

amin inşallah cnm şu yavrum bir kurtulsa:( abiside dört gözle bekliyo:(

Allah şifa versin bütün yeni doğmuş meleklere ve hepsini sağlıkla kavuştursun yuvalarına biz de aynı şeyleri yaşadık öldü ölecek diye baktılar ama çok şükür Rabbim bize bağışladı yavrumuzu şimdi ilkokul 1.sınıfa gidiyor darısı sizlerin başına dualarım sizinle...

Allah'ım tez zamanda yavrunuza şifa versin inş umudunuzu yitirmeyin ne kadar zor olsada dik durmaya çalışın yavrunuz sizden güç alacaktır sabırsızlıkla güzel haberlerinizi bekliyoruz dualarımız sizinle

Allah C.C yardımcın olsun arkadaşım dilerim en yakın zamanda bebişi abisiyle kavuşturursunnn

Bebeğim dün makinadan çıkarıldı tüpüde krem ile kapatıldı dün herşey çok güzeldi dr ile konuştuğumuzda yarın sabah beslenilecek ağız yoluyla dedi yarın olsun diye sabırsızlıkla bir gece geçirdik ve sabah dru aradığımızda oğlumdan tüpü çıkartmışlar ve pnömotoraks ı coğalmış ve tekrar tüp takılmış olduğunu örendik beslenme yapılmamış ve daha sonra nefes alırken yorulduğunu görünce tekrar makinaya bağlanmış tam sevinmiştim herşey yolunda diye ama yine böle oldu drla konuştugumda demekkı tam olarak gelişmemiş ciğer o yuzden böle yaptı dedi biraz daha bekliycez başka bir olumsuzluk yok dedi ama ben çok korkuyorum dr makinadan çıkıp tekrar bağlanan çok nadir dedi ama bu bizim başımıza geldi allahım onu bana kavuştursun inşallah bugun tam 25 gün oldu küvezde:(

hiç üzülmeyin moralinizi yüksek tutun ve onun yanına her gün gidin dokunun ona konuşun anlamaz demeyim onlar herşeyi duyuyor ona gelecekde neler yapacağınızı anlatın benim oğlum 26 haftalık 800grdı ama ben hiç umudumu yitirmedim 2.5 ay küvezde kaldı şimdi 9 aylık kilosuda yaşıtlarından çok iyi doktorlar hiç bizaman ümit vermez oradan çıkana kadar bunun için üzülme gelişimide çok iyi artık beni delirtiyo bile buna inan şaka şaka yaramaz bir oğlum var cin gibi bizi parmaggında oynatıyor seninkide çıkacak senide parmağında oynatacak sağlıkları iyi olsunda azı olalım napalım

Allah yardımcın olsun arkadaşım.. eminim zor bir durumdur.. ama ne zaman ne olacağını sadece Allah bilir bizler ne desek boş.. bence inancını hiç kaybetme Tevekkül et..ben de mesajını okuduğumdan beri dua ediyorum sana , herkese..Allahım dualarımızı duysun inşallah.. Sana ve yavruna güç kuvvet versin ..

herkese çok teşekkür ederim bebeğimin tüpü çıkarıldı dün filmleri güzel çıktı yarında %14 te aldığı oksijenden çıkarılcak ağızdan buruna geçicekler eğer herşey gğzel giderse bebeğim 15 güne evime gelirmiş

herkese duaları için çok teşekkür ederim bebeğim cuma günü geliyor evine inşallah bir terslik yaşanmassa kavuşuyorum oğluma

herkese duaları için çok teşekkür ederim bebeğim cuma günü geliyor evine inşallah bir terslik yaşanmassa kavuşuyorum oğluma

Maşallah
Çok sevindim Allah başka sıkıntı yaşatmasın meleğinize güç kuvvet versin,evinize huzurla,sağlıkla gidin inşallah.

yavrum cuma gununden beri bizle birlikte ilk gün çok paniktim uyumadım başında nöbet tutdum filan ama şimdi çok iyiyiz Allah a şükürler olsun

bable cnm inan cok sevindim cok mutlu oldum bende 20 gundur hastanedeyim kasilmalarimi engellemek icin serum veriyorlar cok sikildim dogumuma da 4 ay var
banada bol bol dua et olurmu..

bable cnm inan cok sevindim cok mutlu oldum bende 20 gundur hastanedeyim kasilmalarimi engellemek icin serum veriyorlar cok sikildim dogumuma da 4 ay var
banada bol bol dua et olurmu..

ayy canımm daha çok erkenn ederim tabi inşallah durur kasılmalarınn offff

yavrum cuma gununden beri bizle birlikte ilk gün çok paniktim uyumadım başında nöbet tutdum filan ama şimdi çok iyiyiz Allah a şükürler olsun

Çok sevindim Allah bir daha yavrunu senden hiç ayırmasın.Çok zor olmalı kimseye yaşatmasın rabbim.

Merhaba arkadaşlar,

27+5 'te ani sancıyla normal doğum yaptım ve sonrasında ise birçok sorun yaşadık minik mucizemle. Buradaki yazıları tarayarak umut bulmaya çalışıyordum sürekli. Çok şükür şimdi ufak tefek sorunlarımız kalsa da çoğu güçlüğü atlattık sayılır. Bu yaşadıklarımı ben de prematüre annelere umut olmak amacıyla bir blogta paylaşmaya başladım.

www.prematurebebekannesi.com

Umarım sizlere ufak da olsa bir ışık tutabilirim. İstediğiniz zaman bana e-mail yoluyla ya da yorum yazarak ulaşabilirsiniz.

Son düzenleme:
Back
X