33+2 Göğüslerim 🙄🙄

sssilaaa3

Guru
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2013
189
139
34
Merhaba Başlık garip oldu ama dikkat çeksin istedim kafaya çok takıyorum 33+2 kız annesiyim İlk trimesterde göğüslerim çok büyüdü , 2. Trimesterde inmeye başladı ağrıları geçti ki bekliyordum öyle bi inmeyi amaaa tekrar büyümüyorlar Büyümeyince süt olur mu ya da sonradan mı büyüyecek? Bembeyaz tenim var damarlarım hep belliydi o da belirtiymiş ama oldum olası yeşil yeşil görünürdü. Kaşınıyor bazen ama büyüdüğüne işaret diyorlar ama büyümüyor Bazen sıvı geliyor acaba süt üretiyor mudur? Başına gelen oldu mu göğüsler büyümeden süt olur mu? Doğuştan mama içecek diye üzülüyorum

Büyümeyle sütün hiç alakası yok ben 11.5 aylık bebek annesiyim hamilelikten önce göğüs ölçüm neyse hala aynı hiç değişmedi ne hamilelikte nede doğumdan sonra ve sütüm de gayet var

Doğum olduktan sonra süt geliyor canım. Ben 20. Haftada erken doğum yaptım ona rağmen sütüm geldi. Doğum yapınca hormonlar süt üretiyor zaten stres yapma şimdiden kendine

Hamilelik boyunca gögüslerim hep aynı kaldı öyle büyük değil sütümde olmuştu

Sütün bunlarla alakası yok. Kafada sütüm olmayacak dersen zaten sıkıntı yaşarsın

Ben de çok taktım göğüslerim son trimesterda niye küçüldü diye
Doğumdan sonra büyüyorlar. Emzirdikçe uçlar da değişiyor. Bebeğiniz sağlıkla gelsin, bol bol emzirin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…