şirketin muhasebesini de ben tutuyorum zaten işin entresan kısmı:) kendi işimi kendim göreceğim anlayacağın. ya bende düşünüyorum acaba 37.haftaya kadar çalışabilir kağıdımı alsam yoksa işimi bıraksam diye.ama kim görse sen hala çalışıyormusun diyor bana. bilmiyorum karar veremedim. bugece eşime fikrini soracagım son kez. yarın kontrolüm var gitmişken raporumu da alırım. aramızda 5 gün var sen dayanabilecekmisin 37.haftaya kadar çalışmaya? kilo ve rahatsızlık ne durumda? ben cesaret edemiyorum aslında :çok üzgünüm:[/QUOTE
benim geçen hafta kontrolüm vardı. Maşallah oğluşumunda benimde sağlığımız gayet iyiymiş. oğluşum 2050 gr olmuş:)) doktorum çalışmamda bir mahsur görmedi ama ben 35. haftamda ayrılacağım. 37. haftaya kadar raporu yazıyorlar ama sen kendini rahatsız hissedersen istediğin zaman zaten geçici iş görememezlik raporu alıp ayrılabiliyorsun çalıştığın kadar günde doğum sonrasına ekleniyor. sende yarınki kontrolünde doktorunla bir görüş bir problem yok derse çalışabildiğin kadar çalış bence doğum sonrasına ne kadar kalırsa o kadar iyi bence. ben 35 .haftamda ayrılacağım o şekilde karar verdim çünkü evdede yapmam gereken işler var. yoğun çalıştığım için şuan ilgilenemiyorum hepsini raporlu olduğum zamana bıraktım....