• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

32aylık bebek sendromu

frhntpkts

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2023
1
0
1
28
32aylık bebeğim çok öfkeli ve hırçın sürekli bağırıyor ağlıyor arkadaşlarını sıkıyor itiyor bize de aynı şekilde süreli vuruyor bağırıyor ne yapmam gerekiyor şaşırmış durumdayım.

32aylık bebeğim çok öfkeli ve hırçın sürekli bağırıyor ağlıyor arkadaşlarını sıkıyor itiyor bize de aynı şekilde süreli vuruyor bağırıyor ne yapmam gerekiyor şaşırmış durumdayım.
Çoğu çocukta oluyor bu maalesef kendini anlatamama durumu yaşıyor kendini ispatlamaya çalışıyor şuan ben büyüdüm artık diyor ahh benim kızımda böyleydi zamanla tam düzeliyor diyoruz sonra başka başka sendromlar çıkıyor 4 yaş sendromu 7 yaş sendromu filan

Kendisini ifade ede biliyomu kiziniz tam konusmasi yerindemi. Yigenim boyleydi konusmasi cok gec oldu, o zamanda hep ofkeli kirip doken bir cocuktu birsey isteyince aglayarak tepki verirdi. Ne zamanki konusmasi normallesti, kendiside biraz olsun nirmallesti en azindan ne istedigini anlata bildi agalmalari gecti

Back