Bebek Beslenmesi ???

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

KBY

Yupukçuk böceğimmm
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2009
148
3
96
İstanbul
bebeğim 6 aylık.doğumum yaza denk geldiği için we çok sıcak olduğu için şöyle bi 2 aylıkken su wermeye başladım ama çok az werdim.şimdi 6 aylık we suyu içerken hiç memnun değil.sewmiyoo bu normal mi arkadaşlar biri bana yardımcı olablr mi?senağlama

walla canım bişey söyleyemiyeceğim ama kendimden örnek veriyim aynen bende senin gibi su verdim hep hiç sevmezdi içmezdi şimdi 5 aylık suyu çok seviyor fakat bi fark var benim oğlum mama ile besleniyor ek gıdada alıyor eğer bebeğin sadece anne sütü alıyorsa istememesi normal..

Canım kaynamış su mu veriyorsun? Genelde kaynamış suyu bebekler pek sevmiyor, kaynatınca oksijeni gittiği için pek bir tatsız oluyor. Tabii onların hijyenini düşündüğümüz için kaynamış su veriyoruz. Biz de ilk başlarda kaynamış ılınmış su veriyorduk, bizimki de hiç sevmiyordu su içmeyi, sonra doktorumuz artık normal su da verebileceğimizi söyledi, sebilden olmamak şartıyla, ufak şişe sularının ideal olduğunu söyledi. Şimdi bizimki severek içiyor. Sen de bir doktoruna danış istersen...

ewet!kaynamış soğutulmuş su weriyorum.oda sıcaklığında soğutulmuş su tabi.beni emmiyoo.artık almıyoo anne sütü ben de mama we ek gıdalar weriyorum çorba kaşık maması kendi mayaladığım yoğut we meywe püresi yapıyorum ona çok şükür iyi yiyiyo ama su içmeye geldi mii suratı değişiyoobu kadara yemeğe we mama da yemesine rağmen hiç mi susamıyoo acaba??çok mutsuzum bu duruma.su içerken ağzında biraz bekletip dışarı atıyo.alıştırma biberonunda weriyorum ilk aldığında ağzına 1-2 yudum içiyo.ama sonra...kaşıkla da weriyorum aynı şeyi yapııyoo.acaba daha sonra sewer mi suyu.ben de o su içmeyince çok rahatsız oluyorum.o kadar tatlı şeyden sonra hiç mi susamazsenağlama ayın 23ünde kontrolü war bi sorucam bakalım doktora o ne diicek ama herkes farklı bişey söylüüyo.neyse doktorun söylediğini sizinle paylaşırım arkadaşlar.şimdilik hoşçakalım benim mikmiğim uyanır birazdan yemeğini hazırliyim

benim oğlum 8 aylık o da suyun tadını sevmiyor değil ama çok fazla içmiyor. zaten bebekler 8 aylık olana kadar çok susamazmış. anne sütü ve biberon mamasının çoğu su olduğu için fazla susamıyorlarmış. arkadaşın dediği gibi kaynamış suyun tadını sevmemiş olabilir. şişe suyu verebilirsin canım.onu sever.

o susadığı zaman isteyerek ve zevkle içecektir endişelenme , benim kızımda pek bi zor içerdi , şimdi elinden alamıyorum

arkadaşlar ilginizden dolayı çok teşekkür ediyorum.biraz da olsa rahatladım.suyu tam içerse daha da rahatlayacağım.sağlıcakla kalın.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…