- 27 Mayıs 2008
- 17
- 3
- 36
- Konu Sahibi meltem0001
Selam kızlar.5 gun önce meme büyütme ameliyati oldum.35 yasinda 1 cocuk annesiyim.166 boyum 57 kilom.325 cc mentor marka yüksek profil takıldı.Boyutundan cok memnunum.Benim neredeyse hic yoktu.Ameliyatimi adanada Öznur Pekedis yaptı.Cok memnun kaldım doktor hanım ve hastane çalışanlarından.Ilk iki gün ağrılarım oldu ama asla dayanilamayacak gibi değil.Zaten hastanede güçlü ağrı kesicilerle durumu idare edebildim.Sadece dogrulurken güçlü bir batma hissi vardi.Narkozun etkisiyle tum gun uyukladim zaten hatta ertesi gun bile.Narkoz asiri derecede mide bulantisi yapti bende.Zar zor birkac kasik corba yiyebildim ameiyattan 6 saat sonra filan.Direnlerim 2.gun hastanden taburcu edilirken çıkarıldı.O da oyle acili bi islem değildi. 2.gun eve geçtiğimde de doktorun verdiği ağrı kesiciler baya rahatlattı.Dogrulurken birinin yardimina ihtayc duyuyorsunuz ve de tuvalete giderken.Gece yatarken de 4 yastikla filan egimli yattim.3.gun cok daha iyiydim.4.gun arkadaşıma kahve içmeye bile gidebildim.Kendim dogrulabiliyordum.Agri kesici icme gereği bile duymadim 4.gunden sonra.Cok ağrılı olacak diye gözümde büyüyordu ama hiç öyle olmadı.Tabi herkes ayni olacak diye birsey yok ama benim tecrublerim bu sekilde.Suan yanlardan ve ustlerden cok sis.Morluklar var yer yer.Sanki 36 bedenden 38 bedene cikmis gibiyim.Odemlerim geçince daha rahatlicam.Aklinizda varsa ertelemeyin.
Son düzenleme: