• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler 32 mm mi 25 mi kararsız kalanlar

myiden

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2010
335
19
118
37
babyliss 25 ve 32 mm arasında kalanlardanım.ince tutam olarak denedim 25 mm hoşuma gitmedi ama kalın olarka denesem nasıl olur.Lüle olmasını istemıyorum.32liği daha bi spor duruyor.Fakat internette izlediğim videolarda 25 mmleyle de güzle sonuçlar elde edilebiliyor.birkaç linkini göndermek istiyorum.

25 mm ile gayet doğal dalgalar Secret to Kardashian Hair- Wave Hair With Curling Iron - YouTube

25 mm ile çok daha doğal su dalgası Philips Multi-styler voor grove en kleine krullen - YouTube

ve yine 25 mm Makyajlı Kız Saç Maşası İle Doğal İri Dalga Nasıl Yapılır?Video İzle

bunlarla da mümkün olunduğu görünüyor.32 çok yorar gibi geliyor ama nedense yine de kararsızım

Canım ben phılıps hp 4684 salon curl pro. 38 mm maşa kullanıyorum.. yaptığımda gayet doğal ve hoş oluyor.. İnce olanlar telefon kablosu gibi yapıyor hiç güzel durmuyor.. ben philipsin 38 mm olanını tavsiye ediyorum. emin ol memnun kalıcaksın..

Canım ben phılıps hp 4684 salon curl pro. 38 mm maşa kullanıyorum.. yaptığımda gayet doğal ve hoş oluyor.. İnce olanlar telefon kablosu gibi yapıyor hiç güzel durmuyor.. ben philipsin 38 mm olanını tavsiye ediyorum. emin ol memnun kalıcaksın..

teşekkürler önerin için.Kullanım süresi uzun oluyor mu.saç köpüğü ya da spreyi kullanıyor musun elinde fotoğraf varsa mümkünse paylaşabilir misin

Kızlar ben de buradaki yorumları okuduktan sonra babyliss almaya karar verdim ama 25 mi 32 mi kararsızım. Saçlarım kalın telli ve hafif dalgalı. Düğüne gidermiş gibi ince dalgalar olmasını istemiyorum ama dalgaların birkaç saat içinde sönüp inmesini de istemiyorum. Sizce hangisini alayım? Kullananlar yardımcı olursanız sevinirim.

Back