Saç Şekillendiriciler 32 mm maşa videoları

snms

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2009
9
0
86
Ankara
Arkadaşlar 25 mm maşam var fakat düğün saçı gibi bukle sevmiyorum. düzleştirici ile yapıyordum ama uzayında o da zorlaştı artık olmuyor. forumdaki yazıları okudum 32 mm maşa hemen düşüyor diyor kullanan arkadaşlar. benim istediğim zaten videolardaki gibi çok çok hafif dalga sadece çünkü saçlarım düz. videolarda 32 mm maşa var hatta bazılarında daha kalın maşa kulllanılmış. deneyen arkadaşlar yorum yapabilirler mi 32 mm maşa bu şekilleri verir mi ? alırsam iadesi yok. değiştirme de yapamam çünkü 19 mm- 25 mm maşam da var düzleştiricim de var. değiştirecek birşey bulamayacağım. yorumlarınıza göre almak istiyorum

Quick Morning Hair Routine - YouTube

Soft Wavy Curls - YouTube

How To: Miley Cyrus Inspired Curls - YouTube

ben saçlarım uzunken 32mm maşa kullanıyordum... videolardaki gibi oluyor ama bu birazda senin el becerine de bağlı... benim saçlarım ince telli olduğu için hemen sönüyor dalgaları açılıyordu. şimdi saçlarım kısa ve ara ara ince uçlu maşa kullanıyorum bu tür bir maşaylada iri dalga yapabilirsin

çok teşekkür ederim :) benimkiler de ince telli. kısa sürede açılacağından eminim ama açılmış hali dümdüz olmasın yeter. saçlarım videolardaki kadar uzun değilsede uzatıyorum. aslında bakarsan ince maşaya da gerek yok. magic leverage bigudi ile 19 mm maşanın yaptığı bukle yapılıyor. ben sevmiyorum.

maşa saçı ısı ile yaptığındanmıdır nedir bilmiyorum ama saç bigudi ile sarmaya oranla daha güzel duruyor bence :) bigudi ile sarınca dalgalar bi karşık kötü duruyo dediğim gibi saçımız ince telli olduğu için kalın maşa ile biraz sönük oluyor ama ben aldığıma pişman değilim onuda belirmek istedim :)

Son düzenleme:
ben de maşa alıcam saçlarım uzun belime kadar ve kalın telli hangisi alayım 25 mi 32 mi? :44:

ben 25 mm lik ile kalın alıp deniyordum lüle lüle oluyordu yani istediğim gibi olmuyordu. Geçen gün yaşadığım yerde 32 mm maşa bulamayınca oturdum özenle bir daha denedim ve sonunda başardım. Hatta sonraki gün tekrar yaptım. 32 mm maşa almama gerek kalmadı. Kalın tutamlar halinde alırsanız oluyor. Hatta 19 mm likle bile yapılabilir. Dikkat edilmesi gereken tek nokta var. Ben hep saç tutamlarını aşağı doğru derinlemesine alıyordum olmuyordu. şimdi yana doğru biraz daha kalın alıyorum daha rahat oluyor. Tabi sprey falan kullanmazsanız çok çabuk düşüyor. Tavsiyem 25 mm lik almanız. İstediğiniz irilikte dalga yapabilirsiniz.

şaşırtıcı bir şekilde az önce bu videoları izledim.Benim istedğim saç tam olarak böyle..25lik almak riskli geliyor bukle bukle olsun hiç istemiyorum.ama kuaförüm yaptığında da ertesi gün tam istediğim gibi olmuştu ilk yaptığında da akşama doğru yine isteyebileceğim gibiydi..of çok kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…