• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık 32 haftalık hamile olanlar burayaaa

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Gece uyuyamıyorum.oturduğum yerden kalmaktan zorlanıyorum birde kaburgalarım batıyor ayrıca ben taş da düşürüyorum onun da sancısı öldürüyor beni ilaç içemiyorum dert çok yani rabbim bu dertlerin karşılığı olarak evlatlarımızı kucağımıza sağ salim almayı nasip etsin inş.Senin ne gibi şikayetlerin var..

kolarım kolarım uyuşuyor tırnaklarıma kadar çoook acı çekiyorum kolarımlan elerimlen birşeyler yaparken evet sol tarafımızda çürüdü baya baya ağırlaştım bebeyimee isim buldum hayırlısıylan rabim kucağıma almayı nasip ederse ismini koycaz tabiki cinsiyeti kız hazırlıklarınızı yaptınızmı kızlar herşey hazırmı?allah yardımcımız olsun hepimizin hayırlısıylan kucamıza almayı nasip etsin rabim.

hamilelik bir yandan taş düşürmen bir yandan allah yardımcın olsun arkadaşım

Allah razı olsun rabbim kimsenin başına vermesin geçen gün leblebi kadar düşürdüm bir tane daha var öyle büyük gerisi küçükmüş sabrediyoruz işte rabbim mükafatını verir inş. Günahlarımıza kefaret diyerek kendimi avutuyorum.doğumdan sonra emzirme dönemi yine çekmeye devam sonrasında müdahale yapılacak yani ameliyat yada bebeğimi sütten kesip gidip ameliyat olmalıyım onu da yapmak istemiyorum dua ediyorum kendiliğinden biran önce düşsün diye bu arada benim de oğlum olacak ismi hazır bile eymen utku koyacağız inş.

Bu hafta artık pes ettim doğum iznine ayrılıyorum.Ellerim ve ayaklarım şiş sürekli.Soldan sağa dönmek,oturduğum yerden kalkmak çok zor gelmeye başladı.Bir de işyerinde akşama kadar oturuyorum.Yoğunluk olduğu zaman akşama kadar kalkamıyorum.Artık yeter dedim.
Midem yanıyor,karnım kaşınıyor.Kuzum kemiklerimi acıtıyor.Günde 10 kere hıçkırıyor :)
Sürekli tatlı şeyler yiyorum,canım istiyor.Arkama yaslandığım zaman ciğerlerim sıkışıyor.Bir sürü sıkıntı işte.
Ama pıtır pıtır o hareketleri hissedince çok mutlu oluyorum.
Biraz da doğumu bilmemenin gerginliği var. :/

Back
X