• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

32 haftalık gebeyim ve çok ağlıyorum

ecoly

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2013
29
1
6
34
İzmir
32 haftalık gebeyim herşeye sinir olmaya başladım ve çok ağlıyorum ağlayınca kasılmalırım ve mide ağrılarım oluyor aranızda bunu yaşayan varsa bilgilendirebilirmi ne yapmalıyım tutamıyorum kendimi 2 haftadır :((((

Aynı durumdayım bende 35. haftamdayım erkek çocuk bekliyorum ve son 2-3 haftadır dediğin gibi herşeye ağlıyorum . bugün bile dün çok ağladığımdan boğazlarım şiş :((( sanırım gebeliğin etkisinden. Bence doğacak bebeğimizi düşünüp daha umutlu ve pozitif bakmamaız gerekiyor geleceğe. yoksa hem kendimize hem bebeğimize zarar veriyoruz :(

Sanki doğum sonrası depresyonuna girmiş gibisiniz. Doktorun verdiği magnezyum tabletlerinden içtiniz mi? Hani suda eriyen. Magnezyum eksikliği de böyle depresyon falan yapıyormuş. Benim bir arkadaşım yaşamıştı

haklı olabilirsiniz magnezyumu vermedi elevit ve demir hapı kullanıyrum ve fitil tekrar tahlillerm yapılıcak aklmda olsun bu knuda doktoruma danışıcam teşekkrler

Oyyy oy oyoyoyoyyy benim biricik anne adaylarım çokmu duygusala bağlamışlarrrrr:1::1::1::1::1:
Benim bildiğim kadarı ile hamilelikte hormonlar nedeni ile duygusal kabartılar yaşanabilirmişşş :50:

Back