Doğuma Hazırlık 32 haftalik gebelikte vajina agrisi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Sefes01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2020
873
360
53
Kizlar adet günümü göre 32 ama ölçümlere gore 31 haftaligiz. Bir kac gündür vajinanin içinde agri var. Ayaga kalkinca oturunca iş yapinca. Dinlenince birsey yok. Pazartesi kontrolum var. Ama insan korkuyor . Büyüdüğü icin baskı yapiyor diyenler var. Sizlerde de boyle durumlar oldu mu. Normal mi

24.haftam bende bile ara ara vajinada ağrı zonklama oluyor. Allah ın izniyle bir şey olmaz uzanın dinlenin yormayın kendinizi ağrınız olunca

Kizlar adet günümü göre 32 ama ölçümlere gore 31 haftaligiz. Bir kac gündür vajinanin içinde agri var. Ayaga kalkinca oturunca iş yapinca. Dinlenince birsey yok. Pazartesi kontrolum var. Ama insan korkuyor . Büyüdüğü icin baskı yapiyor diyenler var. Sizlerde de boyle durumlar oldu mu. Normal mi
Merhaba bebek doğum kanalına ilerliyor olabilir ağrıyı o yapıyor olabilir doktorunuz ne dedi

Ben bahsettiginiz agriyla 2 kez doktora kostum bacagimi kaldirip yataktan disari atamiyordum agrisindan dogum sancisi mi bu diye dogum sancisinin neye benzedigini bilmedigimden 😀 ama 2 kez nstye sokuldum ne sanci ne de acilma vardi. Sanirim dogal bir surec cunku ayni agriyi cok fazla insanin yasadigini okudum ve tek cozumu yatmak sanirim.

35+2 deyim bende 32. Haftadan beri bendede vajina ağrısı var canım. Doktoruma da danıştım normal bunlar olur demişti. Yine de doktoruna söyle mutlaka en doğru cevabı doktorundan alırsın 😊 internette binbir türlü şey yazıyor çünkü. Sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah 🙏

24.haftam bende bile ara ara vajinada ağrı zonklama oluyor. Allah ın izniyle bir şey olmaz uzanın dinlenin yormayın kendinizi ağrınız olunca
Benimde bi kaç gündür vajinada ağrı zonklama var korkuyorum doktora Salı günü gidicem. Siz gittiniz mi doktora ne dedi doktorunuz

Back
X