- 14 Kasım 2024
- 41
- 22
- 3
- Konu Sahibi Gokcegul52
Salı gününe kadar neden bekledin bitmeye yakın al sonra randevu zamanında yazdırırdın. İhmal etme. Çok iyi geliyor magnezyum ve decavit
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya beni de bekle beraber doğuralım. Bende 34+4 üm. Benim de doğum pozisyonunda kendini hazırlamış. Kasık ağrılarım azaldı çok şükür. Bazen vücuduma bi adrenalin bi heyecan geliyor. Bebek çıkmak istiyormuşsu an 36 yarın da kontrolüm var bakalım. doktor erken doğum görünmüyor rahim ağzı kapalı dedi son kontrolde ama bebek doğum pozisyonuna girmis.
zaten 37den sonraki doğumlar erken kabul edilmiyor.
ben hep 23 ocakta doğururum diye düsünüyorum neden bilmiyorum
Hastane çantan hazır mı ?su an 36 yarın da kontrolüm var bakalım. doktor erken doğum görünmüyor rahim ağzı kapalı dedi son kontrolde ama bebek doğum pozisyonuna girmis.
zaten 37den sonraki doğumlar erken kabul edilmiyor.
ben hep 23 ocakta doğururum diye düsünüyorum neden bilmiyorum
benim kasılmam oluyor son bir haftadır ama düzenli değil tabii ki gelecek çok heyecanlıYa beni de bekle beraber doğuralım. Bende 34+4 üm. Benim de doğum pozisyonunda kendini hazırlamış. Kasık ağrılarım azaldı çok şükür. Bazen vücuduma bi adrenalin bi heyecan geliyor. Bebek çıkmak istiyormuş
Sağlıkla gelsin bacımbenim kasılmam oluyor son bir haftadır ama düzenli değil tabii ki gelecek çok heyecanlı
hastane çantam hazır bu arada sadece terliğim eksik
Mama da aldın mıbenim kasılmam oluyor son bir haftadır ama düzenli değil tabii ki gelecek çok heyecanlı
benim kasılmam oluyor son bir haftadır ama düzenli değil tabii ki gelecek çok heyecanlıYa beni de bekle beraber doğuralım. Bende 34+4 üm. Benim de doğum pozisyonunda kendini hazırlamış. Kasık ağrılarım azaldı çok şükür. Bazen vücuduma bi adrenalin bi heyecan geliyor. Bebek çıkmak istiyormuş
ayy ben bunlarla hiç uğraşamam doğurup döncem hiç süslemeyle, hediyeliklerke uğrasamam kimse de gelsin istemiyorum zaten hastaneyeSağlıkla gelsin bacım
Terlik dediğin nedir ki ?
Benim %80 hazır
Pijama geceliğim var ama yedek de alacağım lohusa tacı terliği beğendim trendyolda.onu alcam. Pişik kremleri şampuanlar al al bitmiyor. Hastane hediye süsler yaptırdım. Kapı süsü yapıyorum . Ay çok işim var
Bende uğraşmazdım da heves ettim videolarda görüyorum. Hoşuma gidiyordu . Eve gelene veririm hastane olmazsa 25 tane yaptırdım zaten bende mama koymadım. Önceliği anne sütüne veriyorum. Ama sağım makinesi ve biberon koycam süt gelmezse takviye yapacağımbenim kasılmam oluyor son bir haftadır ama düzenli değil tabii ki gelecek çok heyecanlı
ayy ben bunlarla hiç uğraşamam doğurup döncem hiç süslemeyle, hediyeliklerke uğrasamam kimse de gelsin istemiyorum zaten hastaneye
mama hatta biberon vs bile koymadım ben hastane çantasına. cünkü su an komple emziricem diye şartladım kendimi eğer ihtiyac olursa hastanenin içerisinde eczane var, esimi gönderip aldırırım
hastaneye sorduk. eğer sür gelmezse sağma makinesi varmış hastane tipi. o yüzden boşuna almak istemiyorum biberonu bile arkadaslarım zorla ikna edip aldırttıBende uğraşmazdım da heves ettim videolarda görüyorum. Hoşuma gidiyordu . Eve gelene veririm hastane olmazsa 25 tane yaptırdım zaten bende mama koymadım. Önceliği anne sütüne veriyorum. Ama sağım makinesi ve biberon koycam süt gelmezse takviye yapacağım
Hmmmm iyimiş o zamanhastaneye sorduk. eğer sür gelmezse sağma makinesi varmış hastane tipi. o yüzden boşuna almak istemiyorum biberonu bile arkadaslarım zorla ikna edip aldırttı
Göğüslerden süt ne zaman gelir ? Bilgin var mı ?hastaneye sorduk. eğer sür gelmezse sağma makinesi varmış hastane tipi. o yüzden boşuna almak istemiyorum biberonu bile arkadaslarım zorla ikna edip aldırttı
bazılarında 30.haftadan sonra az az geliyormus ama bende gelmedi. bazıları da doğumdan sonra başlar diyor doktorum da hiç sormadı bana ama yarın kontrolüm var sorucam cünkü ben de korkuyorum sütüm gelmezse diyeGöğüslerden süt ne zaman gelir ? Bilgin var mı ?
Yaaa. Bana da haber ver lütfen çok merak ediyorum.bazılarında 30.haftadan sonra az az geliyormus ama bende gelmedi. bazıları da doğumdan sonra başlar diyor doktorum da hiç sormadı bana ama yarın kontrolüm var sorucam cünkü ben de korkuyorum sütüm gelmezse diye
ay dur takip edeyim de unutmayayım yarın çıkınca haber veririmYaaa. Bana da haber ver lütfen çok merak ediyorum.
Saol yaaaay dur takip edeyim de unutmayayım yarın çıkınca haber veririm
Merhabaaaa gittiniz mi doktoraaaa nasıl geçti ?Saol yaaa