• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

32 Haftalık Gebelerde Kasık Ağrısı

Gokcegul52

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2024
40
19
3
Merhaba
32 Haftalık Hamileyim. sol kasık ağrısı yaşıyorum doktorum normal diyor. Tahlillerim de temiz çıkıyor. Sizce normal mi. Hareketimi kısıtlıyor yatakta dönemiyorum.

yes bende de 30.haftada vardı. adım bile atamıyordum. enfeksiyon var eminim diye doktorlar inatlaştım 😂😂 kullandığım magnezyumu değiştirip dozunu arttırdı. 3 gün sonra gecti ağrı 😂😂 simdi sadece uzun süre aynı pozisyonda oturursam oluyor.

benim de doktorum normal dedi hep. rahim ilk defa bu kadar ağır bir yük tasıyor. uzun süre sonra ilk defa spor yaptığını düsün demisti

yes bende de 30.haftada vardı. adım bile atamıyordum. enfeksiyon var eminim diye doktorlar inatlaştım 😂😂 kullandığım magnezyumu değiştirip dozunu arttırdı. 3 gün sonra gecti ağrı 😂😂 simdi sadece uzun süre aynı pozisyonda oturursam oluyor.

benim de doktorum normal dedi hep. rahim ilk defa bu kadar ağır bir yük tasıyor. uzun süre sonra ilk defa spor yaptığını düsün demisti
Kist duruyor mu hala tedavisi var mı doğumdan sonra geçmiş olsun. Ben şuan grip de oldum fenayım öksürük de var. Bebek bana iyi dayanıyor valla 🧿🧿🧿

Kist duruyor mu hala tedavisi var mı doğumdan sonra geçmiş olsun. Ben şuan grip de oldum fenayım öksürük de var. Bebek bana iyi dayanıyor valla 🧿🧿🧿
bende kist yoktu ya 😂😂diğer üyeyle karıştırdınız sanırım. sağlıkla kucağınıza alırsınız insallah. bu haftalardan sonra biraz zorluyor 🥲🥲

10 gün önce de gelme ihtimali var dedi doktor. İster misin aynı gün doğuralım 😁
benimki de bana ocak 10dan sonra her an gelebilir dedi 😂😂 ilk hamile kaldığımda hep içimde kalmasını isterim sandım ama artık o kadar zorlanıyorum ki doktor yarın gel alalım dese tamam diyicem 😂😂

Kızlar evet ya, ben de 32. Haftamdayım ve bel ağrısından kitleniyorum bazen.
Magnezyum kullanıyordum ama ilacım bitti, onu kullanırken iyi gibiydi sanki. Salı günü randevum var, yeniden yazdıracağım,

Aaa erken mi gelecek ya . Kaç haftalıksın ki ?
su an 36 🥲 yarın da kontrolüm var bakalım. doktor erken doğum görünmüyor rahim ağzı kapalı dedi son kontrolde ama bebek doğum pozisyonuna girmis.
zaten 37den sonraki doğumlar erken kabul edilmiyor.
ben hep 23 ocakta doğururum diye düsünüyorum neden bilmiyorum 😂😂

Back
X