32 hafta ve bitmeyen çoğalan agrilar ?

ciko07

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2010
5.901
817
32+5 falanim sanirim
Hatta bi onceki dogumumu 32+6da yapmistim :)
Bundada erken dogum riskim var tabiki ama asıl sikayetim bel agrilari falan filan bunlara alistim artikda 2 haftadr vajina ustunde agrim var.
Son zamanlarda kasiklarimda vuruyor agri.
2 hafta once basladi ve her uyandigim gun daha cok cogaliyor.
Birde dikkatimi ceken fazla hareketsiz kalinca artiyor sankii agrilar gece yere yatiyorum yerden kalkmak ölüm gbi saga sola dönemiyorum.
Sabah uyandgmda daha cok oluyor agri uyandiktan sonra biraz evn icinde is yaparken azaliyor ilk uyandigma göre ama yine oluyo agri.
Hele alt esofmanimi degistrmek tam ızdırap diyeblirim ilk hamileligimde hc böyle olmamistiii.
Normal.mi böylesi bi agri?

Başlığa ve yazdıklarına ek olarak 37 hafta aynen devam, yok mu arttıran diyorum. :)

Benim ilk ama aynen 30 lu haftalarda erkenden tanıştım ve artarak devam ediyoruz bu çok sadık ağrılarla:)))

Midem bulanıyoooo ayy çok uykum vaaar bu hamilelik ne zormuuuş dediğim zamanlar için kendime ve burda bunları söyleyenlere çok kızıyorum kınım kınım kınıyorum şu aralar. :)

Sanırım normaldir diyeceğim o ki... hele ki senin tecrüben olmuş, belki bu yavrun da seni özlemiştir artık erken gelmeye bakıyordur:)
Tabii inşallah sağlıklı sıhhatli gelecekleri zamanı bekleseler daha iyi ama nasip...

Dün sancı yüzünden doktora gitdik , doktor açılma var mı diye hem ultrason hem de alttan muayene yaptı. Bir sorun yok şükür ama bu sancılar normalmiş doğuma kadar kızlar

Dün sancı yüzünden doktora gitdik , doktor açılma var mı diye hem ultrason hem de alttan muayene yaptı. Bir sorun yok şükür ama bu sancılar normalmiş doğuma kadar kızlar

Gecmis olsun canim allaha sükür benim sancim olmuyo pek ama kasik agrim var bende bugün kontrle gttim rahim agzi uzunluguna bakti cok riskli dedi normal sinirin altindaymis.
Ciger gelistirici igne yaptr dedi rahim agzifa yumusamis cok zorlamiym acikliga bakmak icin iyce riskli olur dedi ya bakalim hakkmzda hayrlisi olsn bnm ilk dogumda erken olunca bundada risk varmis.

Aynen canim valla bulanti falan halt etmis ne yatablyrm ne kalkabiliyorum esim yaslandin diye bazen dalga geciyr :))
Ömrümden 10 yl gtti heralde bu aralar bakalm hakkmzda hayrlisi olsn 37 geleblrsem insllah :))

Çok geçmiş olsun en kısa zamanda düzelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…