32. Hafta Sonrası Karında Gerginlik Ve Sık İdrara Çıkma

S

selinda_

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi selinda_
Merhabalar;
32. hafta sonrası bebeğimin olduğu tarafta karnımda gerginlik olmaya başladı. (Şu anda 33+4'üz) Sağa sola dönerken acı veriyor derim çok geriliyor gibi. Doktorum Bebeğin yeri rahat dedi ama ben yine de endişelendim. Böyle bir durum yaşayan var mı arkadaşlar?

Bir de çok sık idrara çıkma ihtiyacı duyuyorum ama çok fazla da idrar olmadığı halde mesanede. Bebeğin başı aşağıda mesaneye baskı yapıyor olabilir mi acaba?

Sizce bunlar önemli mi?? Bu durumda olanlar var mı acaba?

• Konu Sahibi selinda_
Ben de 31. haftamdayım. Sık idrara çıkma olayı bende de başladı. Özellikle gece 3 kere kalkıyorum. Normalde de çok sıkışık olmamama rağmen sanki baskı hissediyorum ve tuvalete gidiyorum. Bunlar gayet normal şeyler.

Bebeğim hareketi sırasında bazen bir tarafa toplanıyor ve aynen senin hissettiğin gerilmeyi ben de hissediyorum. Bebeğim dönmedi ve dönmeyecek gibi. Ama bütün bunlar çok normal şeyler. Kafaya takılcak şeyler değil canım.

Hepimize Hayırlı Doğumlar...

• Konu Sahibi selinda_
Teşekkür ederim arkadaşım. ınşallah sağlıkla doğum yaparız hepimiz.

• Konu Sahibi selinda_
benim kızımda dönmedi hala ama sık idrara çıkma olayı bende de var:)bebeğin başı aşağıda olunca daha sık oluyomuş bu durum cnm..gerginliklere gelince benzer durumları yaşıyoruz bizde..kızım saolsun ayağını falan öle bi dayıyor ki annesine şişiriyo karnımı resmen:)neyse hayırlı doğumlar nasip etsin Allah'ım hepimize..

• Konu Sahibi selinda_
SIK idrara cikma bebek asagi inince olurmus. nete oyle okumustum.
Kasilmalar da bebegin ardik doguma hazirlandigini haberciymis.
doktorunu sor canim seni bu konuda rahatladir.

• Konu Sahibi selinda_
benim kızımda dönmedi hala ama sık idrara çıkma olayı bende de var:)bebeğin başı aşağıda olunca daha sık oluyomuş bu durum cnm..gerginliklere gelince benzer durumları yaşıyoruz bizde..kızım saolsun ayağını falan öle bi dayıyor ki annesine şişiriyo karnımı resmen:)neyse hayırlı doğumlar nasip etsin Allah'ım hepimize..

Evet aynen. Şu saatte uyanık olmamın nedeni de bu zaten. Ayağını yada ayaklarını mideme öyle bir dayıyor ki uyanınca yataktan kalkamaz hatta hareket edemez hale geliyorum. Biraz dolaşınca falan değiştiryor pozisyonunu. Ama dayanırız tabii hayırlısıyla doğsunlarda. Amin diyorum güzel dileğine de...

• Konu Sahibi selinda_
SIK idrara cikma bebek asagi inince olurmus. nete oyle okumustum.
Kasilmalar da bebegin ardik doguma hazirlandigini haberciymis.
doktorunu sor canim seni bu konuda rahatladir.

Sağol cnm dr'lar bizim ciddiye alıp endişelndiğimiz birçok şeyi normal deyip geçiştiryorlar. Nedense tatmin olmaıyor insan. İlla aynı durumları yaşayan insanların olduğunu bilmek rahatlatıyor işte insanı. Mesela şu karnımdaki gerginliğe çok takıyorum oradan rahim artık çok mu zorlanıyor, iyice incelip kötü durumlar oluşur mu diye... Bakalım soralım tabii yine de.. teşekkürler cevabın için...

• Konu Sahibi selinda_
37.haftadayım fakat bebegım hala yan duruyormuş bu halde olupta daha sonra bebegı dönen var mı? ben normal dogum yapmak ıstıyorum bu durumda devam edersek sansım yok sanırım bılgısı olan varsa cevap yazabılır mı

X