32.hafta izne ayrılma işlemlerini bilen var mı?

ozzee

Guru
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2009
220
8
318
Diğer
arkadaşlar 30.haftamdayım ama raporlu olduğumdan çalışamıyorum..raporum btitince direk 32.hafta iznime ayrılcam ama nasıl olacxağını bilemiyorum.sevke yazıyomuş doktor bunun dışında okula dilekçe falan veriyormuyuz?ya da başka bir işlemi var mı?bilenlerden yardım_:teytey:

canım sadece sevk alıyorsun doktorun sevke yazıyor sen de sevkini okul idaresine teslim ediyorsun geri kalan evrak işlerini okul hallediyor müdürüm sağolsun çok yardımcı oldu ama tabi gıcık bir müdürün varsa izin işlemleri için sen uğaşabilirsin izin dilekçesini kaymakama imzalatmak gibi işler sana kalabilir....

yine yeniden öğretmenim :)
öğretmenim atandım bugün ama sevinemiyorum, daha doğmamış bebeğimi düşünerek sevinemiyorum. minicik yavrumu kimlere emanet edip de gideceğim
ücretsiz izin hakkında bilgisi olan varsa lütfen benle paylaşsın, en azından bir sene bebeğime ben bakayım anneciğinin sütünü emsin
hiç görev yapmadan ücretsiz izin verirler mi bana?

doktorundan aldığın rapaoru okuluna yada ilçe mebe yollarsın.halladerler bence.doğum işi bu sorun çıkarcaklarını sanmıyorum.hayırlı doğumlar..

bu konuda tam bir bilgim yok, daha bilen birisi seni yönlendirsin ama mantiken düşünürsek, atandığın ilk yıl memur değil, aday memur oluyorsun, dolayısıyla henüz asli memur olmadığın için ücretsiz izin kullanamazsın diye düşünüyorum. Ayrıca aynı senin durumunda arkadaşım vardı,hamileyken ataması oldu, Diyarbakır ın uçzuz bucaksız birköyüne,:umursamaz:zavallı napsın mecburen bebeğiyle gitti,eşi Adana da kendisi Diyarbakır da 1 yıl çalıştı,çok zor tabi, Allah yardımcınız olsun

aybuke çok zor ya bebekle evini düzenini boz git bilmediğin bir yere. eşlerimizin çok büyük faydası olduğunu düşünüyorum. en azından ben eşimin yanında olacağım :1ninca: ne kadar çok nöbet tutsada eşim.. baba sevgisinden mahrum bebek büyütmek çok zor olur Allah korusun!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…