Sivilceli Ciltler 31 yaş ve roaccutane veya türevi kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
güneş gibi doğdun birden.cvp yok zannettim.ne olur anlat bende başlım mı durmumu yazmıştım başka bi başlıkta okumuşsundur. şuan nasılsın tedavin bitti mi

güneş gibi doğdun birden.cvp yok zannettim.ne olur anlat bende başlım mı durmumu yazmıştım başka bi başlıkta okumuşsundur. şuan nasılsın tedavin bitti mi

yok okumadım sanırım yada okudum ama hatırlamıyorum o kadar çok yer okuyoruzki :) başlığını paylaşda bakayım canım

http://www.kadinlarkulubu.com/sivil...inoin-accutane-roaccutane-tedavisindeyim.html

bu başlık altında benimde resimlerim ve durumum var ordan bakabilirsin
1 ayım bitmek üzere

laracım hakkında birazdaha bilgi verir misin.bugünlere nasıl geldin.doğumkontrol ilacı denedin mi çocuk düşünüyor musun bu ilaca nasıl karar verdin.dün akşam yüzüme akniloks sürdüm ve yatım sabah inanamadım baya düzelmiş pütürtüler çok şaşırdım.yarın gatada bi profa gidicem cildiyeci daha önce de gittmiştim kistlerini tadevi ettir önce yoksa roaccutane kullansan bile alevlenme olabilir demişti.kistler gitti ve doğum kontrol hapı kullanmama ragmen yüzümdekiler geçmiyor.daha önce hep geçerdi doğum kontrol hapıyla... roa derse kullanıcam bende

kadın hastalıklarına da açtım konuyu ama burdada çok tecrübe vardır bi el atın arkadaşar
-31 yaşındayın pcom var adet düzensizliği ve sivilcelerim
-sivilcelerden doğumkontrol hapıyla ve hamilelik döneminde tamamen kurtulurdum
bu sefer geçen sene bıraktığım yaminde 6 ay sonra çildim baya bozuldu.çocuk isteğimi erteleyip tekrar yasmine döndüm hemen düzeltir diye 5 ay bitti hala düzelmedi hatta 2 aydır diane 35 alıyorum dah bi pütü yüzüm.roaccutane diyor drlar kulasam mı bilemiyorum.şuan kistten yükselen testesteronum yasminle indi ama sivilceler devam.fikirlerinizi alabilir misim bu yaşta nedir bu hiç bukadar sivilcelenmemiştim.

ergenlik döneminde sivilce falan yoktu bende arada çıkardı ama antibiyotikle falan geçerdi 2005 den sonra dönem dönem tedavi oldum ama 2009 da sivilce ötesine geçti çenem de çıkıyodu önce uçuk dediler 7 ay uçuk ilacı kullandım geçti (memleketteki devlet hastanesine gittim)
ama sonra tekrar çıkmaya başladı başka dr a gittim o uçuk değil dedi rozasea başlangıcı dedi deneme yanılma yöntemiyle ilaç denedik çünkü kesin şu diyemedi gene 7 yada 8 ay ilaç kullandım hiç bir test tahlil falan yapılmadı teşhis koyamadıkları halde (özel hastaneye gidiyordum istanbulda)
ilaç olarak içmiyordum ama kremleri sürmeye devam ettim ama gene çıkmaya başladılar bende konyada devlet hastanesine gittim direk dr akne bunlar dedi kullandığım ilaçları söledim yok dedi zoratenin yazdı
resimleri görmüşündür iltihaplı çıkıyordu
denemediğim bi bu ilaç kalmıştı kullanmaya başladım bende
ben bekarım canım
hiç bi dr doğum kontrol hapı önermedi adet düzensizliğini sordular ama düzensiz değildir pek ama gün olarak kısa sürdüğünü sölediğimde aşırı tüylenme varmı diye soruyolar yok diyince pek önemsemiyolar.
pazartesi kontrole gidecem
durum bu canım

bugün prof. çıktım.pek ilgilenmedi.minik minik tüm yüzümde sivilceler...yasminle geçer bırakırsan tekrar çıkar adet düzensizliğinden dedi..roaccutane kullansan bile tekrarlayabilir gerek yok dedi yolladı.bende tatile çıkıyorum napim.eczaneye uğramıştım güneş kremi filan almaya...yardımcı olan kız sordu ne kullanıyorsunuz ben bişey demeyince yüzünüzü kurtarmak istiyorsanız diye söze başlayaınca hiç bişey almamaya kara verdim lanet olsun sadece paramızı istyorlar kimsenin umrunda değil duygularımız ve durumumuz.lafa bak yüzünüzü kurtarmak... töbe töbe hiç bi ürüne inan mıyorum artk

evt haklısın ilgilenmiyolar doğru düzgün
peki adet düzensizliği için bişi yapmıyolarmı önce onu halletsen
kükürtlü sabun falan kullandınmı
stresinde etkisi büyük kafana takmamaya çalış
evlenince geçer diyolar banada nasıl geçecekse işte maksat moral bozmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…