31 haftalik hamileyim kilom hep ayni

gulsen95

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2014
205
7
34
Bes kilo aldim bu zamana kadar ben kilo almiyorsam bebegimdemi kilo almiyor :KK43: ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

slm canim bende ayni dertten muzdaribim bende simdiye kadar 4kilo aldim 32 haftalik hamileyim bende kilo alamiyorum sadece bebek aliyor.gecen hafta gittim doktora kilosu felan normal dedi doktor

slm canim bende ayni dertten muzdaribim bende simdiye kadar 4kilo aldim 32 haftalik hamileyim bende kilo alamiyorum sadece bebek aliyor.gecen hafta gittim doktora kilosu felan normal dedi doktor

Aman maşallah diyelimm o zaman :) benimde oyle bebege yariyor yediklerim :)

ben kilo alamayinca cevremdekiler kizip duruyor ye biraz bebek gelissin diye ister istemez insan tedirgin oluyor. gerci bende istahli hamilelerden degilim canim bisi istemiyor. et balik yemiyorum hic

ben kilo alamayinca cevremdekiler kizip duruyor ye biraz bebek gelissin diye ister istemez insan tedirgin oluyor. gerci bende istahli hamilelerden degilim canim bisi istemiyor. et balik yemiyorum hic

Benimde esim ilk kizdi bana kilo almiyorum diye ama sonra bebisimizin gelisimini ogrendikten sonra demedi bir sey hatta hosuna gittiii :) bende et yiyemiyorum onun yerine kofte yiyorum balikda az yedim yasadigim yerde pek taze balik yok bu yuzdeb tuketmedim.. ama mutlaka herseyi ye bebeginin senin yiceklerine ihtiyaci var :)

Oyy maşallah :) demek alakasi yok

Tabi canim ben kizimda 3o kg aldim
3.48o dogdu kg ye gore olsaydi 5 kg birsey dogurmam lazimdi
sen bol badem keciboynuzu pekmezi ye bebise yarasim
oglumda denedim
23 gun erken dogmasina ragmen 378o dogdu

Tamam denicem cok tesekkur ederim :) masallah bebeginizede :)

X