Doğuma Hazırlık 31 haftalık gebelikte bebek kilosu

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Sevgi2509

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2022
91
29
3
24
31 haftalık hamileyim bebeğimin kilosu 1500 gram. Sizce zayıf mi tecrübeli anneler benimle paylaşabilir mi ? Bebeğin kilo alması için ne yemeliyim ?

31 haftalık hamileyim bebeğimin kilosu 1500 gram. Sizce zayıf mi tecrübeli anneler benimle paylaşabilir mi ? Bebeğin kilo alması için ne yemeliyim ?

Benim 32de 1594grdı. Karın çevresi 2 hafta geride çıktı ama doktorum ısrarla sorun olmadığını söyledi. Kontrol amaçlı 1 hafta sonra tekrar çağırdı ve 1700e yakındı, yine normal dedi.
Ben yine de ekstra protein, muz, ceviz vs tüketiyorum sonra kontrole kadar

Bebeği 4 kilo doğmuş bir anne olarak tavsiyelerim ☺️ Bol süt yoğurt bol bol su ve yeşillik kuruyemişler canım bebeğe kilo aldıran şeyler bunlar

Bebişler en çok son haftalarda kilo aliyor bol bol süt ürünü kuru yemis ve meyve tüket

İlk gebeliğimdede doktorum bana kuzu incik önermişti kg alması için bende işe yaradı ama sizde yarar mı bilemiyorum

Benim 32de 1594grdı. Karın çevresi 2 hafta geride çıktı ama doktorum ısrarla sorun olmadığını söyledi. Kontrol amaçlı 1 hafta sonra tekrar çağırdı ve 1700e yakındı, yine normal dedi.
Ben yine de ekstra protein, muz, ceviz vs tüketiyorum sonra kontrole kadar
Merhaba 32 de 1594 grm demissiniz. Suanda kilosu nedir.

Back
X