- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
Arkadaslar da oncedende bebek hareket ederken canım acıyı diye konu açmıştım bebeğin kafasının aşağıya döndüğünü dusunmustuk sqolsun yorum yapan arkadaslar sayesinde Dr gittim bebeğin kafası asagidaydi ama iki gün sonra tekrar makat gelişi dondü ve benim şikayetlerimde bitti ama dün aksam gene aynı şey oldu önce bebek aşağıda oynadı bı süre neredeyse kasiktavajinanin üstünde da sonra bı baskı hissttim aşağıya doğru ve tuvalete gitme ihtiyacı duydum azıcık vardı tuvalet 15-20 dk sonra tekrar oldu o kadar bende haliyle krkuyorum bebegimi kaybetmekten erken doum yapmaktan Salı randevum var acaba Dr gittimde beni altan muayne edermi ne bilim bu durumu yaşayan varmi ciddi biseymi erken dogum riski taşırmı? Ve bu haftada bebeğim doğsa Allah korusun yasarmi?
Hamilelik çok zormus hakketten bı cocuk dünyaya geliyor ama ne sıkıntılarla şimdi anlıyorum lütfen bana birseyler yazarmisinjz birde altan. Muayne ellemi oluyo benim birde vajinismus hikayem varda
Hamilelik çok zormus hakketten bı cocuk dünyaya geliyor ama ne sıkıntılarla şimdi anlıyorum lütfen bana birseyler yazarmisinjz birde altan. Muayne ellemi oluyo benim birde vajinismus hikayem varda