- Konu Sahibi gunesim1311
-
Bu dar paça sanırım CnmCnmBende bu var cnm
Malesef benım kızım hep kucağımda olduğu ıcın dolgu topuklarımı gıyemıyorum..Canım bu da günlük bişi, renginden dolayı da spor bişi ayrıca, bide düz taban yormaz mı seni kilodan dolayı? Sen bilirsin ama çok rahat bi bot, ben artık daha klasik giyindiğim için satıyorum bunları, yoksa 2. kez giyip giymediğimi hatırlamıyorum bile :))
Kot koyu renk paçası boru yada az ıspanyol
Botta sıyah- yada lacıvert bılekte olacak şeklide Bot arıyorum 38 numara
Acıllll kızlar hadı bır el atıverın
Evet Cnm lütfenAnladım canım ben de bide mango deri düz taban zımba ayrıntıları olan siyah bot var ama 39 numara, çok az giyildi onlar da, istersen birazdan foto eklerim
Teşekkürler 29 beden olmaz sanırım bendekıler olmuyor maleseflacivert kadife fitilli tayt var elimde..29 beden likralı pantolonlarımda var..sanırım esnedikleri için bedeninize olabilir..ilgilenirseniz görüşürüz...
Eki Görüntüle 1331669 38 numara siyah bır botum var dusunurseniz yazan fiyata alddırmayın cunku elden cıksın istiyorum
Pantolonu istiyor musun canım biri sordu ona göre cevap bekliyorNasıl kırısık bır derısımı var acaba anlayamadım tam olarak
Bılekte bısey bakıyorum Cnm aslında...cunku bıraz bacaklarım kalın bunlar dar olabılır yukarısı
Sıze msj yazmıştımPantolonu istiyor musun canım biri sordu ona göre cevap bekliyor
Fiyatı sordun yazdım yaSıze msj yazmıştım
ok likralı kotta kaç beden giyiyorsunuz?Teşekkürler 29 beden olmaz sanırım bendekıler olmuyor malesef
Gormemısım Cnm teşekkürler nasıl olduysa atlamısım msjını...Fiyatı sordun yazdım ya
olur yada olmaz demedin
Lıkralı bı tane kötüm var bılemıyorum o nedenle...29 beden lıkralı olmuyor dogum yaptım belı kapanmıyor bayağı bı Aralık kalıo :))))ok likralı kotta kaç beden giyiyorsunuz?
aman derdiniz kilo olsun sadece boşveeeeeeriiin... :)))Lıkralı bı tane kötüm var bılemıyorum o nedenle...29 beden lıkralı olmuyor dogum yaptım belı kapanmıyor bayağı bı Aralık kalıo :))))
Nasıl kırısık bır derısımı var acaba anlayamadım tam olarak
Bılekte bısey bakıyorum Cnm aslında...cunku bıraz bacaklarım kalın bunlar dar olabılır yukarısı
Istedıgım gıbı olmasın önemli Cnm fıyatı uygun ama alıp yıne dolap beklıycegıne ıstedıgım bısey bakayım...teşekkürler hayırlı satışlar CnmCnmbılekten dort yada 5 parmak daha uzun cnm. tam kırısık degil yumusak bır derısı varç hiç bır deformesi falanda yok. dolap bosaltmak adına bır cok urunumu elden cıkartıyorum bu yuzden bunuda 5 TL fiyat bıctım eger dusunursen bılgın olsun
Cnfoto beklıyorum sendenAnladım canım ben de bide mango deri düz taban zımba ayrıntıları olan siyah bot var ama 39 numara, çok az giyildi onlar da, istersen birazdan foto eklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?