- 28 Aralık 2014
- 1.576
- 1.827
- 333
- Konu Sahibi Psg Seval V
-
bu testler yapılmış doguma gırmeden bunlarmı acaba bahsettıgınızGebeyken torch panelk testi yaptirmis olmalisiniz. O testte herpes virusune de bakiliyor. Kan tahlillerinize bakin, siz pozitifseniz, kiziniza da gecmis olabilir.
Ya da cevrenizde birinden gecmis de olabilir.
bakılmamıs sanırım baktımda goremedm bugun tahlil yapılacak kızıma kan degerlerne vıtamnlerne vs bakılacak uzuun surme sebebi arastırılacak umarım hayrlı haberler alırızHayir toxoplazma, herpes simplex 1-2, cmv gibi sonuclarin olduğu alana bakacaksiniz, gebeliginizin ilk 3 ayinda yapilmistir.
Korkmayin lutfen, eminim hicbir seyi yoktur, gecmis olsun kuzuyabakılmamıs sanırım baktımda goremedm bugun tahlil yapılacak kızıma kan degerlerne vıtamnlerne vs bakılacak uzuun surme sebebi arastırılacak umarım hayrlı haberler alırız
bu annelik öyle bsey ki cok uzun sürdü ona uzulmekten bnmde paikolojm bozldu korkmayın lütfen sozunuze sıgındım suan gözlerm doldu ne mumkun gercekten korkuyorum umarım umarım hayırlı haberler alırız sizede cok tesekkur ederimKorkmayin lutfen, eminim hicbir seyi yoktur, gecmis olsun kuzuya
bu annelik öyle bsey ki cok uzun sürdü ona uzulmekten bnmde paikolojm bozldu korkmayın lütfen sozunuze sıgındım suan gözlerm doldu ne mumkun gercekten korkuyorum umarım umarım hayırlı haberler alırız sizede cok tesekkur ederim
smdi doktordan cıktık onu söyledi bize alıcaz sanırım kullanılıyor bide kan vitamin tiroid tam kan sayımı istedi onları verdık sonuca göre harkeet edeceğizBen de agiz ici yarayla mucadele ettim hayatim boyunca.
Urgo blue diye bir ilac kullanirim ne zaman ağzımda aft ciksa. Yaranin ustune oje fircasi gibi bir fircayla sürülüyor, yaranin ustunde bir koruma tabakasi olusturarak iyilestiriyor. Ama 2.5yasindaki bir cocuk kullanabilir mi emin degilim, doktorunuza danisin.
Annelik buyuk bir kalp sizisi, sizi cok iyi anliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?