Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
31+2 gebelikte karın sertleşmesi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 9 Temmuz 2022
- 2.500
- 1.258
- 63
ben son dogurdugum bebegimde oyleydim belki 30 cu haftaydi yada erkendi bilmiyorum hep karnim. sabahlar daha sonrada ara ara sertlesiyodu sanki bebek kivraniyodu gibi doguma kadar hep oyle olduMerhaba arkadaşlar, 31 haftalık hamileyim ve karnım bazen inanılmaz sertleşiyor taş gibi oluyor sonrasında yumuşacık oluyor bu sertleşmenin sebebi sancı mıdır acaba aynı durumu yaşayanlar oluyor mu ?
Kaçıncı haftanızda doğurdunuz peki erken doğum gibi bir şey oldu muben son dogurdugum bebegimde oyleydim belki 30 cu haftaydi yada erkendi bilmiyorum hep karnim. sabahlar daha sonrada ara ara sertlesiyodu sanki bebek kivraniyodu gibi doguma kadar hep oyle oldu
- 9 Temmuz 2022
- 2.500
- 1.258
- 63
38 de dogurdum hic gelmek niyetide yokduKaçıncı haftanızda doğurdunuz peki erken doğum gibi bir şey oldu mu
- 9 Aralık 2017
- 690
- 315
- 103
- 34
31. Haftamdayim daha yeni hastaneden çıktım, sertleşme değil de adet sancısı gibi kasık ağrısı olursa sancı demek oluyor ben öyle gittim sancıyi ve doğumu durdurmak için ilaç alıyorum kasılma ve sertleşme devam ediyor o normalmiş yine de ağrı hissederseniz mutlaka görününMerhaba arkadaşlar, 31 haftalık hamileyim ve karnım bazen inanılmaz sertleşiyor taş gibi oluyor sonrasında yumuşacık oluyor bu sertleşmenin sebebi sancı mıdır acaba aynı durumu yaşayanlar oluyor mu ?
Merhaba muhtemelen doğum yaptınız ama bende puan aynı durumdayım karnım baya sertleşiyor siz neler yaşadınız merak ediyorum oturunca yatınca filan yumuşak ama böyle ayağa kalkınca filan çok sert gergin cevaplarsanız çok sevinirim31. Haftamdayim daha yeni hastaneden çıktım, sertleşme değil de adet sancısı gibi kasık ağrısı olursa sancı demek oluyor ben öyle gittim sancıyi ve doğumu durdurmak için ilaç alıyorum kasılma ve sertleşme devam ediyor o normalmiş yine de ağrı hissederseniz mutlaka görünün
Merhaba bende aynı durumu yaşıyorum acaba siz neler yaşadınız bilgilendirir misiniz şuna bende 31+6 dayımMerhaba arkadaşlar, 31 haftalık hamileyim ve karnım bazen inanılmaz sertleşiyor taş gibi oluyor sonrasında yumuşacık oluyor bu sertleşmenin sebebi sancı mıdır acaba aynı durumu yaşayanlar oluyor mu ?
- 19 Temmuz 2015
- 2.021
- 4.737
- 133
Merhabalar bebeğinizi kucağınıza aldınız muhtemelen ben 25+2de aynı durumu yaşıyorum şuan. Sizin süreciniz nasıl geçti sertleşme başladığı dönemde?Merhaba bende aynı durumu yaşıyorum acaba siz neler yaşadınız bilgilendirir misiniz şuna bende 31+6 dayım
Geçmiş olsun bende 30. Haftada aynı şeyi yaşadım 1 aydirda yaşıyorum bugün kahverengi ve kırmızı akıntım oldu nişan gibi 34. Haftamdyim hastaneye yatısimi verdi ilaç başladılar lekelenme durdu lekelenme olmasina rağmen nstde sancim çıkmadi bu arada ben regl ağrısı gibi düzensiz sancılar hissediyorum bebek kaskatı oluyor ama nst normal yani taş gibi olması demek sanciniz var demek değil bu durumda bile yok sancim yanı doktorum günde 2,3 defa olması normal artarsa sorun demişti.Merhaba arkadaşlar, 31 haftalık hamileyim ve karnım bazen inanılmaz sertleşiyor taş gibi oluyor sonrasında yumuşacık oluyor bu sertleşmenin sebebi sancı mıdır acaba aynı durumu yaşayanlar oluyor mu ?
- 19 Temmuz 2015
- 2.021
- 4.737
- 133
30.haftadan önce sertleşmeniz oldu mu peki? 25+2deyim. 2-3 gündür akşamları karnımda gerginlik ve sertlesmeler oluyor. Ama sancı ağrı sizi vs hiçbir şey yok. Bu normal bir durum mu?Geçmiş olsun bende 30. Haftada aynı şeyi yaşadım 1 aydirda yaşıyorum bugün kahverengi ve kırmızı akıntım oldu nişan gibi 34. Haftamdyim hastaneye yatısimi verdi ilaç başladılar lekelenme durdu lekelenme olmasina rağmen nstde sancim çıkmadi bu arada ben regl ağrısı gibi düzensiz sancılar hissediyorum bebek kaskatı oluyor ama nst normal yani taş gibi olması demek sanciniz var demek değil bu durumda bile yok sancim yanı doktorum günde 2,3 defa olması normal artarsa sorun demişti.
Akşamları olması bende de oluyordu 29 da falan sonra gün içinde olmaya başladı hatta konu açmıştım top gibi oluyor diye. Karnım hemde sertleşiyordu bu evrede sertleşme normal geliyor artık bana kizimm var kreşe gidiyor onun peşinde koşmaktan yoruldum doktorum yat dedi yatamadım pek ister istemez. Sancı yoksa korkmayın inşallah30.haftadan önce sertleşmeniz oldu mu peki? 25+2deyim. 2-3 gündür akşamları karnımda gerginlik ve sertlesmeler oluyor. Ama sancı ağrı sizi vs hiçbir şey yok. Bu normal bir durum mu?
- 19 Temmuz 2015
- 2.021
- 4.737
- 133
Ay sagolun ilk defa olunca tedirgin oldum çok teşekkür ederimAkşamları olması bende de oluyordu 29 da falan sonra gün içinde olmaya başladı hatta konu açmıştım top gibi oluyor diye. Karnım hemde sertleşiyordu bu evrede sertleşme normal geliyor artık bana kizimm var kreşe gidiyor onun peşinde koşmaktan yoruldum doktorum yat dedi yatamadım pek ister istemez. Sancı yoksa korkmayın inşallah