31.01.2008 sezaryana gidiyorum!

• Konu Sahibi Konu Sahibi fish
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

fish

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2007
104
2
116
İstanbul
Kızlar ilk önce beraber hayaller kurduk!sonra hamiş kaldık sevinlerimizi paylaştık!yeri geldi enyakınlarımızla paylaşamadıklarımızı paylaşıp beraber güldük,üzüldük birbirimiz için dualar ettık!dostlugunuz için çooooooooooooooook teşekkürler!geldik serüvenin sonuna ben dr. gittim normal dogum istiyodum!Ama yapılan muaynede çatımın çok dar oldugunu ve normal dogumun çok riskli olucagını söyledi sezaryana karar verdik mecburen!perşembe günü sabah 6.30 hastaneye gıdıcez saat 08:00 sezaryana giricem!Dualarınızı eksik etmeyin canlarım!aslında şubat annesi olucaktım ocagın son gunune kısmetmiş!İnşallah dogum hikayemide paylaşıcam sizlerle!Allah isteyen herkese nasip etsin bu tatlı heycanı kimsenin kucagı boş kalmasın!HEPİNİZİ ÇOOOK SEVİYORUM!a.s.a.s.a.s.

canim dualarimiz seninle insallah sag saglim bebeyine alirsin canim eline.sende benim icin dua et oldumu her an doguma girebilirim.allah yardimcimiz olsun

sağlıklı haberlerini bekliyoruz inşallah sorunsuz bir şekilde bebeğini kucağına aırsın

canım inşallah sağ sağlim bebeğini kucağına alırsın
bişey sormak istiyorum bu çatı muaynesi nasıl yapılıyor:uhm:
çok merak edıyorum bu hafta bende olucam herhalde

merhaba canım dualarımız seninle allah yardımcın olsun.

hepinize çok teşekkürler Allah hepimizin yardımcısı olsun!Alahın izniyle yarın bu saatlerde hastanede bebişimle olucam inşallah!canım çatı muaynesi aşagıdan yapılıyor normal jinekolojık muayne gibi!

canım ALLAH yardımcın olsun inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.sezeryanı gelen anestezilimi yoksa lokalmi olacaksın?

teşekkürler canım!epidural tavsiye etmiyor dr.en iyisi genel anestezi dedi!öyle olucak !

güzel haberlerini bekliyoruz hayırlı doğumlar Rabbim sağlıcakla kucağın almayı nasip eder inş duacınız

Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıkla sıhhatle bebeğine kavuştursun inşallah 3 martta da ben sezaryan olucam doğum sonrasını bizlere inşallah anlatırsın.
Sevgiler...

canım ya allah kolaylık versin sana ve bütün hamişlere benimde 19 günüm kaldı rabbim tek avazda kurtarsın inşallah

he simdi ne guzel anne olmustur allahin izniyle bebegini kokluyordur simdi ne guzel mis cennet kokar o bebis benim oglumda oyleydi ama benim icin gene oyle kurban olurum oglusuma ve onu bana veren allaha insallah ikinci bebegimi de gormek nasip olur insallah

gecmis olsun allah anali babali buyutsun insallah !!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…