- 15 Mart 2010
- 3.692
- 6.598
- 358
Herkese merhaba.
30 lu yaşlarda ciddi bir işte yoneticiyim.
Kilo verememe,yogunluk,kendini salma derken bu surec bu yaşa kaldi.
Ve su an 64 kiloyum,gardropta senelerdir beni bekleyen 36 38 beden kiyafet yigini ve sabahlari ayna karsisinda 10 giysi degistirip istemedigini giyen bir ben...
Sanirim zevksizim de,bazi donemler gaza gelip takilar,makyaj malzemeleri alirim ama asil bir kac kurtarici giysiler her zaman eksiktir.
Nereden baslamam gerektigini tam bilemiyorum...
*ilk once gardrobu temizlemeliyim ama sunu da giyerim bunu da giyerim diyerek hic birini atamiyorum...
Bu konuda fikir istiyorum oncelikle.
3,5 parcayla tum kombinlerini yapip hayran oldugum kisiler var...
*cok yogun calistigim icin su an spor salonu ve hareket etmem zor...ama şuna karar verdim.her aksam tv onunde 1 saat kadar egzersiz yaoacagim.
Belki duzene girersem jilliana da baslayabilirim.
Su icmiyorum pek,yemeklerimi duzene girdirip suyu artiracagim.
*yogunluktan eve gelip sadece yatmayi aliskanlik haline getirdim ama artik duzenli yemek yapmayi ve kitap okumayi sıklastiracagim.
*cok dar ve acik giymiyorum ve asiri iddiali :)
Gardobu temizleyip yeni kombinler icin ve kendine bakmak adina usenmemek icin sizlerden yardim istiyorum kizlar...
Bu arda boyum 162 kilom 64 ..kendimi seviyorum ve begenirim de ama
Bazen tipimi sevemiyorum:)
Mesela şunu farkettim bu yasta..
Boyum kisa diye hep 11 cm topuklu giyerdim.
Ve aykkabi secenegimi bu durum cok azaltiyordu.
Son gunlerde gordum ki 7,8 cm de giysen goruntun asiri degismiyor ama secenegin ckk artiyor ve o zulumu cekmiyorsun da :)
sizlerin de bu konuda fikri veya eksigi varsa konusabiliriz.
hem fikir alisverisi hem de hayatimi daha da iyilestirmek amacim...
30 lu yaşlarda ciddi bir işte yoneticiyim.
Kilo verememe,yogunluk,kendini salma derken bu surec bu yaşa kaldi.
Ve su an 64 kiloyum,gardropta senelerdir beni bekleyen 36 38 beden kiyafet yigini ve sabahlari ayna karsisinda 10 giysi degistirip istemedigini giyen bir ben...
Sanirim zevksizim de,bazi donemler gaza gelip takilar,makyaj malzemeleri alirim ama asil bir kac kurtarici giysiler her zaman eksiktir.
Nereden baslamam gerektigini tam bilemiyorum...
*ilk once gardrobu temizlemeliyim ama sunu da giyerim bunu da giyerim diyerek hic birini atamiyorum...
Bu konuda fikir istiyorum oncelikle.
3,5 parcayla tum kombinlerini yapip hayran oldugum kisiler var...
*cok yogun calistigim icin su an spor salonu ve hareket etmem zor...ama şuna karar verdim.her aksam tv onunde 1 saat kadar egzersiz yaoacagim.
Belki duzene girersem jilliana da baslayabilirim.
Su icmiyorum pek,yemeklerimi duzene girdirip suyu artiracagim.
*yogunluktan eve gelip sadece yatmayi aliskanlik haline getirdim ama artik duzenli yemek yapmayi ve kitap okumayi sıklastiracagim.
*cok dar ve acik giymiyorum ve asiri iddiali :)
Gardobu temizleyip yeni kombinler icin ve kendine bakmak adina usenmemek icin sizlerden yardim istiyorum kizlar...
Bu arda boyum 162 kilom 64 ..kendimi seviyorum ve begenirim de ama
Bazen tipimi sevemiyorum:)
Mesela şunu farkettim bu yasta..
Boyum kisa diye hep 11 cm topuklu giyerdim.
Ve aykkabi secenegimi bu durum cok azaltiyordu.
Son gunlerde gordum ki 7,8 cm de giysen goruntun asiri degismiyor ama secenegin ckk artiyor ve o zulumu cekmiyorsun da :)
sizlerin de bu konuda fikri veya eksigi varsa konusabiliriz.
hem fikir alisverisi hem de hayatimi daha da iyilestirmek amacim...